может все проще - у админов тоже появился план?
потому и на нормальный хостинг не хватает..
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
может все проще - у админов тоже появился план?
потому и на нормальный хостинг не хватает..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
До речі, про Пороха.
Чули щойно потужний вибух? То птахоферма від ненависті злетіла в повітря, як АЗС в Грозному сьогодні."Фонд Порошенка" надав ЗСУ допомоги на 6 млрд. грн.
Підкажіть, будь ласка, де можна почитати, на яку суму задонатила родина Зеленського? Хочу подякувати найвеличнішому за це.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Интересно шо за план ? Потужно виддать пив Украины + капаский нахрюк второй государственный - натаПлан победы представят украинцам уже в ближайшие дни, – советник главы ОП Подоляк
в обмен на новый будапештский ?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks