| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Вечером во вторник, 8 октября, в Украине произошло землетрясение. Толчки магнитудой 3,3 зафиксировали в Днепропетровской области.
Известно, что землетрясение произошло в Криворожском районе области примерно в 19:36. Об этом сообщает Главный центр специального контроля.
Эпицентр землетрясения залегал на глубине 8 километров. Его фиксировали в 18 км к северо-западу от Кривого Рога и в 6 км к востоку от Лозоватки."
--
ядерщики-физики есть, интересно, какой мощности заряд был?
Востаннє редагував Alexs: 08.10.2024 о 23:01
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
тут баллистика, землетрясения,
там ураганы..
Чудовищный ураган «Милтон» обрушился на Флориду
«Милтон», который в понедельник превратился в один из самых мощных ураганов в Атлантике за всю историю наблюдений,
по прогнозам, выйдет на сушу в среду вечером, создав угрозу для участка густонаселенного западного побережья Флориды,
который все еще не оправился от разрушительного урагана «Хелен», обрушившегося менее двух недель назад."
"Ожидается, что Милтон увеличится в размерах, прежде чем выйдет на сушу,
в результате чего сотни миль береговой линии попадут в зону опасности штормового нагона, сказал Джейми Роум,
заместитель директора Национального центра по ураганам.
В районе, где объявлены предупреждения об урагане, проживает более 9,3 млн человек."
Востаннє редагував Alexs: 08.10.2024 о 23:20
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
рептилоиды дали рашке климатическое оружие
меня сегодня на Япе за слово "иноагент" забанили пожизненно
а вы говорите огород))))
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
может пронесёт
https://youtu.be/uMjXijfCAlQ?si=cYZIDJ78OX270eP2
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
ну что, пока остается только П3,
П1 тоже отменяется:
Вслед за Байденом: госсекретарь США отменил поездку на "Рамштайн"
"Энтони Блинкен отменил поездку в Германию, где должно состояться заседание в формате "Рамштайн".
"Это была бы очень важная встреча, и мы готовились к ней со всех сторон. Она будет перенесена," – заявил Шольц.
у нас же есть дерьмак она паходу вобще не шурупает в украинской политикеГарріс просила Зеленського подумати про наступника, якщо його вб'ють - WP
.
Кабінет Міністрів України у 2025 році пропонує запровадити нові правила щодо невикористаних пенсійних виплат.
Зокрема, йдеться про вилучення залишків пенсійних коштів із банківських рахунків двох категорій пенсіонерів. Як повідомляє видання "На пенсії", такі зміни передбачені статтею 41 проєкту державного бюджету України, який подано на розгляд Верховної Ради.
Уряд пропонує забирати залишки пенсійних коштів із рахунків таких пенсіонерів:
Пенсіонерів-переселенців, за рахунками яких протягом останніх 12 місяців не було жодних фінансових операцій (не знімали готівку, не користувалися безготівковими платежами та не здійснювали перекази).
Пенсіонерів зі статусом внутрішньо переміщених осіб, які не пройшли необхідну ідентифікацію у встановлений термін. На це надається шість місяців.
Ці зміни торкнуться лише тих переселенців, які зареєструвалися до 24 лютого 2022 року. Банківські рахунки для них відкривали виключно в Ощадбанку, тому зняття коштів відбуватиметься тільки з рахунків цього банку. Якщо залишки пенсій будуть вилучені, нові виплати не будуть надходити.
Залишки пенсій не підлягають вилученню лише в разі арешту або іншого обмеження, накладеного на рахунок.
не зовсім так, йде розподіл між розвиненими та розвиваючимися, так ось у останніх більшість ресурсів нашої планети, а з огляду на населення то і внутрішній попит.
Политика- концентрована економіка. Ресурси, альтернативна логистика, попит та можливості зростання економіки - саме про це йде третя світова в початковому вигляді (ми, БВ, парад революцій в Африці, обєднання тюркського простору, та арабського світу)
Зі слов макрона та його економістів розпад ЄС неминуч, якщо нічого не робити з економікою і не шукати альтернативу США в вигляді партнера, Австроугорщина вже має відкриті фантомні імперські потуги, ті ж балкани (доречі замість самміту миру їдемо в Дубровник) не дуже себе почувають в ЄС, Іпарад правих на виборах по всій ЄС
йде дуже захоплююча шахова партія, поки ми розглядаємо та обсмоктуємо б2-б4, без розуміння всього нам нічого робити в цій грі, тому
- гроші кацапії мінус (блок угорщини)
- НАТО ні (ротом Фіцо)
- ЄС почекайте (ротом поляків та румунів)
- дальнобій мінус (ротом бідона та інших шольцев)
- рамштайн ніпрощо без бідона
- гроші мінус (кажуть бюджети ЕС та США)
поки ми вмовляли партнерів дати нам можливість з б4 кудись пійти в повному темпі йде ізраїльський гамбіт, на черзі среднєазіатська розпасовка, та повна підготовка до АТРівського цугцвангу
національний егоцентризм завжди приводить до задворків навіть імперії - доказано Єгиптом, Грецією, РимськоюІ, ФІ, кацапською імперією, британською імперією
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
Совместная фотография президентов на саммите стран СНГ в Москве. . Стоят, светятся радостью. Сборище трусов и ублюдков.
У Дніпрі на ж/м Сонячний планують побудувати новий ТЦ з "руїнами храму Гермеса"
...тем временем в Багдаде всё спокойно, у Боруха свой план перемоги![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks