Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Яку модерації ви бачите вірною щодо нових користувачів в розділі

Голосували
30. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Бан одразу та назавжди

1 3,33%
  • Почекати поки людина розкриється. Бан після першого порушення назавжди

10 33,33%
  • Як до будь якого постійного учасника форуму

19 63,33%
Сторінка 169 з 319 ПершаПерша ... 69119159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179219269 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6370, показано з 3 361 по 3 380.

Тема: Гурток шляхетних патріотів

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 965

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    А я говорил что это только начало, дойдет ещё до того что с оружием начнут разворачивается. Уже много видео от самих военных с такими желаниями.
    там они пишут, что ни оружия нету в необходимом количестве, ни подготовки..

---
    "Бійці протестують, аби привернути увагу до недостатньої підготовки та нестачі озброєння для участі в бойових діях на Донецькому напрямку.
    Всі вони відмовились виконувати бойову задачу та самовільно залишили військову частину на Донбасі.
    Про це третього жовтня кореспондентам Суспільного розповів командир взводу Сергій.
    - "Я неодноразово звертався, навіть на свою ділянку, за яку відповідав я.
    Просив надати ПКМи, кулемети. Мені відповіли, що у нас немає, ми не можемо надати. А далі Донбас, а з чим?"
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 563

Типово

Точно, не все. Я вот например.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

https://x.com/SlaveOfZe/status/18421...Dyh5B2eGg&s=19 им уже все надоело , точка кипения уже близко а не возврата уже пройдена...а вы верьте в ежедневные потужные видосики.

https://x.com/ukrainiansfirst/status...N0tKm39Wg&s=19 с каждым днём "патриотизма" воевать за эту страну все больше и больше с такими говнокомандующими с руками по жопу в крови.

Дописів
    84 391

Типово

кінець епохи бідності. хай поки що у окремих громадян - так що ж, не у всіх одразу.

ви ж самі це обирали. що могло піти не так?
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    кінець епохи бідності. хай поки що у окремих громадян - так що ж, не у всіх одразу.

ви ж самі це обирали. що могло піти не так?
    Теперь только Порошенко может исправить то что он натворил со своим майданом. Надо дать ему этот шанс и как можно быстрее, пока этот наполеон не добил то что осталось.

Дописів
    56 650

Типово

https://x.com/SlaveOfZe/status/18421...Dyh5B2eGg&s=19 им уже все надоело , точка кипения уже близко а не возврата уже пройдена...а вы верьте в ежедневные потужные видосики.

https://x.com/ukrainiansfirst/status...N0tKm39Wg&s=19 с каждым днём "патриотизма" воевать за эту страну все больше и больше с такими говнокомандующими с руками по жопу в крови.
    То есть пишут не Черные Запорожцы,а кто-то за/ про них?
    А сама та мадам- писательница , кто она?
    Ухтышка! Так она ж прямо с нуля пишет! журналистка с " обозревателя" у которой опубликованных аж две статьи.

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    33 726

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис

---
    "Бійці протестують, аби привернути увагу до недостатньої підготовки та нестачі озброєння для участі в бойових діях на Донецькому напрямку.
    Всі вони відмовились виконувати бойову задачу та самовільно залишили військову частину на Донбасі.
    Про це третього жовтня кореспондентам Суспільного розповів командир взводу Сергій.
    Просив надати ПКМи, кулемети. Мені відповіли, що у нас немає, ми не можемо надати. А далі Донбас, а з чим?"
    Не верьте всё что вам пишут в интернете. Маринуйте мясо и завтра/послезавтра наслаждайтесь выходными под вкуснятину, да с пивасиком/винишком/кониной (кто что любит)
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Дописів
    56 650

Типово

Цитата Допис від Andrey22 Переглянути допис
    Шахтеры регресники тоже денюжку неплохую приносят. МСЭК в Кривом Роге очень хлебное место было
    А наш Диветин ( Чи как оно там правильно называлось).

Дописів
    56 650

Типово

---
    Это шо ж получается... На марафоне,который " земарафон дывляться только зебыдла"... Тоже оказывается ,правду рассказывают?

Дописів
    56 650

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Если мне не изменяет память тут все восхищались полководцем. А сча что, фсе любов прошла?
    Изменяет. Вам память.
    Но то,что усердно лепили из него " боженьку", таки да.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    То есть пишут не Черные Запорожцы,а кто-то за/ про них?
    А сама та мадам- писательница , кто она?
    Ухтышка! Так она ж прямо с нуля пишет! журналистка с " обозревателя" у которой опубликованных аж две статьи.
    Не ёрничай и не перекручивая , ты же понимаешь что жопа катится снежным комом. И остановит это только переговоры и остановка нам что есть с нейтралитетом Украины без всякой наты и ЕС, в противном случае, в составе Львовской области и населением пару миллионов будут жырдяи праздновать независимость Украины.

Звідки Ви
    Дописів
    16 965

Типово

начал дальше читать, и вот такие вот подробности, и про 123, и про 72 бригады..

Юлія Кирієнко

"Стомлена, понівечена з втратами 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців не йде на відпочинок, після виходу з Вугледару.
    Бійцям сказали займати позиції. Хоча під боком 123 миколаївське ТрО, яке просто відмовляється заходити.
    Саме цей підрозділ мав підтримати 72 у Вугледарі. Але піхота тро десь порозбігалась. А потім ще й комбат застрелився.
    Через них 72 затримала свій вихід з Вугліка. Бо сподівались.
    І так, офіційної команди на вихід з міста не було. Але командири на місцях бачили, що вже все.
    І як би не намагались організувати вихід, без втрат не обійшлось.
    Навіть один наш солдат це багато. Але не один, нажаль.
    В бригаді 7 батальйонів. У кількох з них, після боїв навколо Вугледару просто не лишилось піхоти.
    Тепер, в такому стані бригада має ставати на лбз. Думаю, уявляєте, який морально - психологічний стан бійців.
    Навіть командири пишуть рапорти про усунення їх від командування.
    Я співчуваю 72.
    І співчуваю новому комбригу, який в такому стані отримав бригаду. Олександр Охріменко
    Тримайтесь рідні!
    Ви найкращі. Стільки разів це доводили.."

--

хотя, как выше писали, что 123 отказалась из-за недостатка оружия и подготовки..
    Востаннє редагував Alexs: 04.10.2024 о 20:14
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    56 650

Типово

Не ёрничай и не перекручивая , ты же понимаешь что жопа катится снежным комом. И остановит это только переговоры и остановка нам что есть с нейтралитетом Украины.
    А где я перекрутила?
    Найди мне биографию этой " журналистки" в инете, пожалуйста.
    А то,что на фронтах тяжело,я и без тебя с ней знаю. Вот только ты ж ,как и я ,сидя на диване,пытаешься рассказывать что они- те кто там ,думают и ТД. С какого перепугу ты за них расписываешься?

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 836

Типово

Цитата Допис від †Raptor† Переглянути допис
    Та чё не улыбаться, сье6ал в Англию, гори оно все огнем
    У него такое холёное-кормлёное масляное лицо...

Дописів
    56 650

Типово

Юлія Кирієнко

"Стомлена, понівечена з втратами 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців не йде на відпочинок, після виходу з Вугледару.
    Бійцям сказали займати позиції. Хоча під боком 123 миколаївське ТрО, яке просто відмовляється заходити.
    Саме цей підрозділ мав підтримати 72 у Вугледарі. Але піхота тро десь порозбігалась. А потім ще й комбат застрелився.
    Через них 72 затримала свій вихід з Вугліка. Бо сподівались.
    І так, офіційної команди на вихід з міста не було. Але командири на місцях бачили, що вже все.
    І як би не намагались організувати вихід, без втрат не обійшлось.
    Навіть один наш солдат це багато. Але не один, нажаль.
    В бригаді 7 батальйонів. У кількох з них, після боїв навколо Вугледару просто не лишилось піхоти.
    Тепер, в такому стані бригада має ставати на лбз. Думаю, уявляєте, який морально - психологічний стан бійців.
    Навіть командири пишуть рапорти про усунення їх від командування.
    Я співчуваю 72.
    І співчуваю новому комбригу, який в такому стані отримав бригаду. Олександр Охріменко
    Тримайтесь рідні!
    Ви найкращі. Стільки разів це доводили.."

--

хотя, как выше писали, что 123 отказалась из-за недостатка оружия и подготовки..
    А в двух словах : 72 выходила на ротацию, а 123 отказались заступать на их место,потому 72 вернули обратно на позиции.

Манера написания очень напоминает Берёзу,у которого в писульках под " патриотической мишурой" всегда есть подлянка .

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 563

Типово

Я бы таких писательниц и писателей вешал бы , не за шею, под мышки.Чтобы любой прохожий мог плюнуть в них.

Звідки Ви
    Дописів
    16 965

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    А в двух словах : 72 выходила на ротацию, а 123 отказались заступать на их место,потому 72 вернули обратно на позиции.
    там и комбат застрелился(почему..?), и командиры отказываются, пишут рапорта..

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 836

Типово

Юлія Кирієнко

Який відпочинок(, вічний?

Про 72 тут ще зранку написали. І не тільки тут. Нема вже кому відпочитвати, тому й не їдуть.
    Чергове знищення людей, якого могло не бути.

Але потворні підори, в цьому винні, як завжди не понесуть відповідальності. І я зараз не про рашку.

Дописів
    33 399

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Я бы таких писательниц и писателей вешал бы , не за шею, под мышки.Чтобы любой прохожий мог плюнуть в них.
    а форумчан так можно?)
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 563

Типово

Нужно. Но за ноги.

Сторінка 169 з 319 ПершаПерша ... 69119159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179219269 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті