Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
Немного по теме
https://www.pravda.com.ua/articles/2024/09/28/7476904/Людський ресурс повинен стійко переносити будь-які військові тяготи: ворожі удари по цивільній інфраструктурі, нестачу електроенергії, мобілізацію, інфляцію, скорочення соціальних виплат, підвищення податків etc.
Людському ресурсу треба не скаржитися на важке життя, а жертвувати собою заради спільної мети. І людський ресурс має бути готовим до того, що матеріальний розрив між Україною та країнами Європи не скорочуватиметься, а, навпаки, збільшуватиметься.
Да не резок вообще. Я просто сказал то ты ошибаешься и все. До меня такая истина дошла только в 50+. Я тоже думал что достаточно хотеть семью и нормально зарабатывать. У меня знакомая такие рога своему хорошему мужу-айтишнику дарящему ей по новой тачке раз в год ставит. Смотреть противно. Нет я лезть в их семью не буду с советами.
Не могу не согласиться.
А кто он вообще такой, этот мыслитель, не читавший Конституцию?
Вот еще миленькое :
Або ж треба, навпаки, посилювати порядки на кордоні та крок за кроком обмежувати виїзд для нових категорій осіб – поступово дійшовши до підлітків чоловічої статі та жінок фертильного віку – щоб Україна могла десятиліттями існувати в форматі воєнізованої країни-фортеці.
Называется «незламизм».
Каждый второй с тв и новостей сейчас такое орет.
Ну и никто не осуждает.
А какой сча вариант возвращения тех кто выехал в 2022 как говорят.. незаконно ?
Нет ничего утомительнее человека , который всегда прав(С)
My Photo
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Не знаем значит.
My Photo
Там якийсь мінімальний штраф прийдеться оплатити (щось типу 750грн) тим хто порушив строки перебування закордоном (по шляху)... якщо немає вагомих обґрунтувань. І то, здається, лише за ініціативою прикордонника.
А если не было отметки выезда в паспорте?
My Photo
так её и не ставили вроде, нет?
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
А если был на момент начала войны за границей и не вернулся? Мужчина призывного возраста.
По возвращении накажут или нет?
Без подписи
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks