Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 119 з 181 ПершаПерша ... 1969109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129169 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3607, показано з 2 361 по 2 380.

Тема: Ухылянтофлудилка

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    62 821

Типово

Им проще к ним пойти на службу.
    Нет ничего утомительнее человека , который всегда прав(С)
    My Photo

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    31 452

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Им проще к ним пойти на службу.
    Если расторопный до 40ка физ. форма и подготовка позволяет - то конечно жеж проще будет найти себя. Но львиная часть ведь не такие, обычные работяги, высмыкнутые с завода/сельхоз. предприятия. Выживут и вернуться - нет ни завода ни предприятия (или они есть, но там эмигранты с Азии пашут и не жузжат). Вот тогда и провалиться экономика ещё сильнее, и рынок труда по зарплате просядет. И будет Украину ждать очередной виток эмиграции ибо собирать трускавку или катать пьяных Агнєшек в такси будет выгоднее в разы, чем ишачить в Украине. Отсюда ещё один вывод напрашивается. Открывать граници нельзя ДАЖЕ после войны!

ЗЫ: это я про демобилизованых после войны
    Востаннє редагував alexmk82: 22.09.2024 о 21:06
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Дописів
    3 170

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    я пошел в универ, лишь бы не служить в нашей армии. Но думаю нормально бы отнесся к служению в нормальной армии. То что происходит у нас я видел. Нахер нужно.
    Ну я теж не був, тому не можу сказати як там було тоді... якщо б на нас не напали, то йшло до того щоб від строкової повністю відмовитись.
    Ну і питання ж в іншому - хто проходив строковку, того брали й беруть в перші ряди на війну... ніхто ж для дитини такого не захоче, хоч пройшовши "нормальну" армію, хоч нашу, тут зрозуміло.
    До речі ти якось дуже песимістично сквзав що вже не продаш машину бо не оновив дані. Звідки ці страхи? У мене нещодавно декілька знайомих (в Україні) наважились оновитись - навіть ніяких штрафів не отримали. Одного з вулиці забрали в тцк, оновили його дані, видали повістку на влк й відпустили, теж без штрафів. Чого ви так боїтесь це зробити закордоном мені незрозуміло.

Цитата Допис від Zebr Переглянути допис
    Раскрой тему, что имеется ввиду под "переведешь"?
    Вийти з українського й отримати місцеве. Розумію що це може бути складно, довго, але якось люди це роблять...
    Здесь это чуток иначе работает. И цели "отмазаться" нет.
    В местную армию, к слову, на более ранних этапах жизни я бы и сам вполне сходил.
    Просто немає розуміння що війна може і там трапитись. Чи за НАТО теж сходив би?

Дописів
    31 828

Типово

Цитата Допис від Nills Переглянути допис
    Вийти з українського й отримати місцеве. Розумію що це може бути складно, довго, але якось люди це роблять...
    Опиши по шагам, как сейчас выйти из украинского гражданства.
    Я уже запутался, что именно мы обсуждаем. До этого срочную службу обсуждали. У НАТО есть обязательная срочная служба в Швеции?
    Или тебе лишь бы неподготовленные шпильки повставлять? Паршиво получается, если так.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    58 403

Типово

Ну я теж не був, тому не можу сказати як там було тоді... якщо б на нас не напали, то йшло до того щоб від строкової повністю відмовитись.
    Ну і питання ж в іншому - хто проходив строковку, того брали й беруть в перші ряди на війну... ніхто ж для дитини такого не захоче, хоч пройшовши "нормальну" армію, хоч нашу, тут зрозуміло.
    До речі ти якось дуже песимістично сквзав що вже не продаш машину бо не оновив дані. Звідки ці страхи? У мене нещодавно декілька знайомих (в Україні) наважились оновитись - навіть ніяких штрафів не отримали. Одного з вулиці забрали в тцк, оновили його дані, видали повістку на влк й відпустили, теж без штрафів. Чого ви так боїтесь це зробити закордоном мені незрозуміло.

нет у меня страха за авто. Ты наверное неправильно что-то прочитал. На сейчас я не вижу смысла продавать машину (и скорее всего не могу продать), она меня более чем устраивает. Может быть нужно было переписать на жену, когда она была в Украине, чтобы получить новый пластик. А далее посмотрим. Может и попробую поставить на польские номера, посмотрим сколько это будет стоить.
    Востаннє редагував RaS: 22.09.2024 о 21:08

Дописів
    3 170

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    Как это?
    Делов том что получение другого гражданства не означает автоматическое лишение украинского.
    Чтобы лишиться украинского гражданства надо проходить длительную процедуру отказа от украинского гражданства. Конечный шаг отказа от гражданства это подпись президента Украины.

Раньше практически никто этим не заморачивался, а сейчас пройти эту процедуру нереально по понятным причинам.
    Ок, зрозумів. Які можуть бути наслідки якщо отримати місцеве громадянство і не відмовитись від оригінального? Хтось когось може змусити виконати борг перед першою вітчизною заочно, оформити депортацію, чи щось таке? Навряд

Дописів
    3 170

Типово

Опиши по шагам, как сейчас выйти из украинского гражданства.

Я уже запутался, что именно мы обсуждаем. До этого срочную службу обсуждали. У НАТО есть обязательная срочная служба в Швеции?
    Или тебе лишь бы неподготовленные шпильки повставлять? Паршиво получается, если так.
    Та звідки я знаю, я цим питанням ніколи не цікавився. То ти мені скажи як воно і чим загрожує твоїй дитині його українське громадянство якщо він не збирається повертатись сюди?
    Швеція, дякуючи рашці, увійшла нещодавно у НАТО... тепер ця країна має забовязання перед іншими членами цього альянсу. Тобто теоретично якщо рашка зайде у прибалтику, то шведи муситимуть воювати. Ні?

Дописів
    25 605

Типово

То ти мені скажи як воно і чим загрожує твоїй дитині його українське громадянство якщо він не збирається повертатись сюди?
    невозможность продлить\получить новые документы?

з.ы. что до того что тех кто проходил срочную службу берут охотнее тех кто нет - мягко говоря не так
    практически все кто прошел военные кафедры получили офицерские звания
    а именно офицеров нехватка
    и ТЦК пофик как ты это звание получил
    у них вообще негласная охота на офицеров и доплаты за них
    Я не закусую (с) Smith

Дописів
    31 828

Типово

Та звідки я знаю, я цим питанням ніколи не цікавився. То ти мені скажи як воно і чим загрожує твоїй дитині його українське громадянство якщо він не збирається повертатись сюди?
    Это лишь вопрос минимизации рисков. Ну и некого доверия к государству, да. Повесят еще каким-то образом уголовку, с которой потом придется разбираться. Напуркуа?
    Украинское гражданство моего сына важно мне, но не ему.
    Швеція, дякуючи рашці, увійшла нещодавно у НАТО... тепер ця країна має забовязання перед іншими членами цього альянсу. Тобто теоретично якщо рашка зайде у прибалтику, то шведи муситимуть воювати. Ні?
    Еще раз, мы обсуждали срочную службу. Причем тут НАТО и пятая статья?
    дякуючи рашці
    Востаннє редагував Zebr: 22.09.2024 о 21:29

Дописів
    3 170

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    невозможность продлить\получить новые документы?
    Почекай, розглядається сценарій коли є два громадянства - оригінальне і місцеве. Я зрозумів що проблема вийти з оригінального. Ну і хай собі буде десь у шухляді. Навіщо продовжувати/отримувати щось українське якщо людина імігрувала і має вже інше громадянство?
    з.ы. что до того что тех кто проходил срочную службу берут охотнее тех кто нет - мягко говоря не так
    практически все кто прошел военные кафедры получили офицерские звания
    а именно офицеров нехватка
    и ТЦК пофик как ты это звание получил
    у них вообще негласная охота на офицеров и доплаты за них
    Так кафедра прирівнюється до строкової... мається на увазі що є військовий вишкіл.
    Я знаю багато людей у кого за плечима немає ані строкової служби, ані кафедри.

Это лишь вопрос минимизации рисков. Ну и некого доверия к государству, да. Повесят еще каким-то образом уголовку, с которой потом придется разбираться. Напуркуа?
    Йой, яка фантазія.
    Украинское гражданство моего сына важно мне, но не ему.
    :
    Оце взагалі незрозуміло. Навіщо це тобі?
    Еще раз, мы обсуждали срочную службу. Причем тут НАТО и пятая статья?
    Тоді почнемо з бази - нахіба потрібна строкова?

Дописів
    31 828

Типово

Йой, яка фантазія.
    Призывы людей, которые уехали десятки лет назад и сняты с военного учета, вернуться в Украину "в течение месяца" тоже казались фантазией
    Оце взагалі незрозуміло. Навіщо це тобі?
    Непонятно, так непонятно.
    Тоді почнемо з бази - нахіба потрібна строкова?
    Давай в историю и про викингов, чтобы совсем сначала уже.
    В общем, пытался ткнуть шпильку, не попал. Бывает.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    21 507

Типово

ІТ. А в тебе?
    Хеви машинери.
    Частично майнинг и констракшн

Понятно стало чего ты экономических трудностей не увидел

Там же теж, наскільки я чув, є обов'язкова строкова служба... ще і для дівчат, ще і не відмазатись. І немає впевненості що у оглядному майбутньому НАТО не почне рубитись із Китаєм.
    Воно ж напевно хочеться на двох стільцях щоб і там не "заборгував життя" і там.
    Западные страны ценят жизнь солдат.
    Там и войны будут другие и к службе отношение другое.

Цитата Допис від alexmk82 Переглянути допис

ЗЫ: на сейчас имеем такую новость
    Ну лан
    Ты меня убедил
    У тебя хоть план есть
    Не хочешь стать президентом?

Навіщо продовжувати/отримувати щось українське якщо людина імігрувала і має вже інше громадянство?
    А почему бы и нет?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    58 403

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    Хеви машинери.
    Частично майнинг и констракшн

Понятно стало чего ты экономических трудностей не увидел
    Как можно не заметить, если в Айти зп сейчас 200баксов?

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    21 507

Типово

Как можно не заметить, если в Айти зп сейчас 200баксов?
    В час? Или в день?

На одном фултайме?

Дописів
    25 605

Типово

за 1 char кода
    Я не закусую (с) Smith

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    21 507

Типово

за 1 char кода
    Тогда это не код а чит код

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    58 403

Типово

В час? Или в день?

На одном фултайме?
    В месяц.

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    21 507

Типово

В месяц.
    Так у охранников в атб
    Зп 20к грн.
    Кто то из чата

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    31 452

Типово

Не хочешь стать президентом?
    Хочу
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    58 403

Типово

Так у охранников в атб
    Зп 20к грн.
    Кто то из чата
    Ну я ХЗ, про двести баксов писал тоже один с огорода

Сторінка 119 з 181 ПершаПерша ... 1969109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129169 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті