або ти вже знаєш кому вірить, або тобі це не треба
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
або ти вже знаєш кому вірить, або тобі це не треба
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Так. Через пару хвилин йопнуло
Местные говно каналы типа хд уже не пишут когда тревога, получается?
А, та мне оно не особо надо. Просто смотрю что "выбух" написали, а тревога нет. Вот и думаю, толи до тревоги бахнуло, толи проспали объявить.
А потом глянул в алерте, а там немного раньше выбуха предупредили
Походу сбили но осколки упали в частный сектор, дыма уже не вижу, наверное оперативно потушили...пэтриот подогнали нам ?
что-то какие-то мутки опять пошли, Умеров увольняет замов Буданова,
ходят слухи, что Зеленский может сменить и Умерова, и Буданова..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Офіційно така інфа:
Ворог атакував Дніпро, — ОВА
Попередньо, один постраждалий. Він у стані середньої тяжкості.
Частково зруйновано будівлю освітнього центру.
Деталі уточнюємо – триває обстеження території.
Червоний знов
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
На жаль, збиття не було, а було влучання в навчальний заклад (так пишуть ТГ-канали).Мрії про "П." розвіялися.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks