| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Свої іголочки собі в дупу втикнить.
Що, як з собачкою тре носом тикати?
Ок, в мене досвід є
Хто зробив каку???
Не можна каки робити бо піздюлів будеш регулярно вигребати!
зи: якщо знов не зрозуміло, то до лікарів.
Або в учебку - іноді буває і там мізги вправляють.
![]()
Где вы там увидели оскорбление военных? Я написал как есть про своего знакомого. Опять за правду по ушам бьют...та шо ж такое...вы призму немного подправьте, у вас мировоззрение немного плосковатое, не обширное...ну мне так порой просто кажется, хотя это дело ваше, мне то фиолетово...я вас услышал, хорошо.
З.Ы. учебкой можете меня не пугать, я 10 лет строем проходил, здоровья отдал этой стране...так что , мимо...и досвидом тоже со мной не меряйтесь, не ровня....и вообще, че вы ко мне прицепились, я один тут на форуме??? никого не трогают, токо Смит во всем виноват...
Пипец, свободная страна, свободные люди, а сказать ниче низя(((
Все таки рашизм, с его любовью подтирать лишнее, убирать лишних и молчать из страха, из нас не искоренить ничем.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
фуйню, що ти з любовʼю писала про мене підтерли? бідааа…
Со свободой слова у нас нет проблем.)Пипец, свободная страна, свободные люди, а сказать ниче низя(((
Одни и те же тут резвятся- власть. президента обзывают как хотят, фамилии и ники тут коверкают и никто их не банит, не предупреждает.
Смотрю кто-то забыл в заграницах, что у всех нас, у многих, есть военные, в семье, в окружении или подопечные. И мы не хуже обезопасенных от шахидов и ракет, тут, знаем как с ними обращаться.
Пришло поучать
Накуй маразматичку в игнор((
Ни одного позитивного за три года высера ненаписало, комок зла (((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
я хз хто ви, та і на форуме я не був років 10ть. Мені скинули посилання на ваш коментар, і я для відповіді навіть пригадав логін та пароль. Бо мені є трохи що сказати таким шлункам на ніжках. Тоха не штурмує посадки, це факт, але він сидить часто в тих посадках які штурмуює ворожа піхота, а до того ворожа арта і авіація утюжить ці посадки перед штурмом. Я військовий який виконує свої посадові обовʼязки. Так легко знецінювати інших, але це цілком зрозуміло, коли головне обурення в житті що після наймасованішого ракетного удару по україні і енергетиці світло полагодили але сказали що будуть черги, але тут ще стались екстренні відключення, то тут і добавити нема чого. Бо Тоха не повернутий на війні, він просто подорослішав, обʼїздив пів світу, зрозумів важливість мови, армії, відповідальності, дорослих вчинків, бросив все і повернувся з закордону в найскрутніши часи своєї країни, а хтось так і зщалишився в Дніпрі нитіком на городскому форумі...
А Михо как ота сцыкливая баба сиксотка, не может не настучать не поплакатся...шо? чего добился? Тохино мнение я знаю, и я знаю что оно у нас разное, поэтому давно не комментирую его допысы в фейсбуке....Михо, ты обосрался... Тоха, а тебе достичь своей цели и остаться живым, у тебя прекрасная семья дети и родные, они ждут тебя таким как ты есть, я только рад за тебя и не подумай ничего плохого...никакой сор из избы тут выносить никто и не собирался....
З.Ы. Михо. иди подмывайся, мимо![]()
Smith, якось не розумно ви себе поводите.
Ваш вибір, ваше право.
Я користуючись своїм, кажу вам - приємного відпочинку!
1200dpi, дякую вам та тим, хто з вами так подорослішав!
Тил трошки оборзевшив, є таке.
Не всі, не завжди. Дорослішання ще попереду.
Кажуть білоруси Шахеда збили над своєю територією. Чи було вже? До чого це я? А да. Поляки сцикуни намбе ван в Європі.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
О детях и школе (в Украине, в городе Днепр) можно переживать? А сильно переживать )? А тут писать можно? Спасибо заранее ).
Янь, у вас в школі є генератор? У моїх немає. І дистанційного теперь немає.Ані у молодшої, ані у середнього. Тільки у Софи начебто буде.
Сиджу і думаю що з цим мені робити...Бо ситуація навчання без світла та сховищ (теж без світла) зовсім мені не зрозуміла. Якісь лихтарики та гірлянди батьківські комітети вирішили придбати.
Що воно буде? Суцільний карнавал "при свічках").
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks