Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 498 з 622 ПершаПерша ... 398448488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508548598 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 12430, показано з 9 941 по 9 960.

Тема: Трамп

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

дааа.. фурор так фурор..))

Выводы со второго вечера Национального съезда Демократической партии

"Во вторник Барак и Мишель Обама произвели фурор на Национальном съезде Демократической партии , выступив с речами,
    в которых они подвергли резкой критике Дональда Трампа и призвали американцев раз и навсегда отвергнуть кандидата от республиканцев."

«Надежда возвращается.
    Моя девочка Камала Харрис более чем готова к этому моменту.
    Она одна из самых квалифицированных людей, когда-либо претендовавших на пост президента, и она одна из самых достойных»— сказала Мишель Обама.
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Типово

В голосовании в интернете выяавили, что 100% пользуются интернетом.

Зы, а просветите кто такая Мишель Обама? Мужа её знаем, а она то кто?

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    зараз цікаве саме - будуть дебати чи ні)))
    Трамп сказал, что на 4 точно отказалась, а на 10 договор пока в силе, посмотрим..

до речі, у харіс зовсім нема плана по Україні, чи може я щось пропустив?
    мне вот интересно-непонятно,
    Камала эта практически нигде ничего не выступает, не дает интервью, своих планов, только ржет, аки лошадь - а рейтинги прут как на дрожжах,
    может и Трампу так надо делать..

и кстати, про лошадь,
    для тех, кто в танке..))

как цыгане продают старых кляч - через соломинку надувают в жопу, чтобы ее расперло,
    так ото похоже и с этой Камалой..))
    Востаннє редагував Alexs: 21.08.2024 о 16:00
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис

кто-кто,
    жена ее мужа..))

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    27 084

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис

Та, кем ты никогда не станешь
    А может и станешь
    У вас там в Джёрмани вроде толерантность...
    Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 994

Типово

отличная репетиция словесной встречи Камалы и Дональда.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 024

Типово

Йоран, еволюційні стрибки завжди спроваковані зміною оточуючих умов, війни. мор, природні явища, геополітичні катаклізми, революціїї та інше.
    Ми з одного боку скиглимо про недієвість наддержавних органів, двужопе виконання міжнародних норм, гібрідність в политиці, а з другого ціпляємось за сталість цього порядку, підтримуючи тих хто стоїть за отримання вигоди від існуючого хаосу.

про але але - цілком і повністю згоден
    я виклав статтю лише в противагу що ***ло ліпший друг трампа

Еволюція, спровокована революцією? Гм...
    Недієвість міждержавних органів - це те, що ви раніше схвально відгукувались про ідею розпустити їх?
    Задум цікавий, але сприймався б значно краще, якби одночасно йшла пропозиція - а що конкретно взамін, які терміни, умови перехідного періоду і т.д. Чи вас спокушає повернення до понять і практики середньовіччя, епохи колоній, загарбницьких воєн і подібної романтики?

Про Україну в програмі Демпартії звичайно є. Небагато і в загальному вигляді; рівно стільки, скільки присвячується питанню, яке посідає далеко не перше місце серед проблем країни.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    отличная репетиция словесной встречи Камалы и Дональда.
    Ты болеешь за обе команды?

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

шото у Трампа слабовато с пиаррекламой,

дарю заготовку - https://www.tiktok.com/@blue.mamont/...82786447838466

достаточно на боку дописать - Камала, и ролик готов..))

Дописів
    6 242

Типово

Я думаю что у Харрис сейчас планы исключительно под запрос целевой аудитории. То что людям нравится.Цены вниз, доходы вверх, льготы, жилье и медицина... Хватательный рефлекс избирателя лучше работает на позитивные сущности. Ей богу неуместно тут про войну

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 655

Типово

Цитата Допис від dimon2005 Переглянути допис
    льготы, жилье
    Кому же не нравится бесплатная рыба?
    Это же лучше чем с удочкой стоять ))

Льготы это любимый конек левых.
    Без подписи

Дописів
    6 242

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис

А я о чем ? От слова 'льготы' и 'халява' бабочки в животе появятся у кого хочешь. А от слова 'война' могут и разлететься. Даже если упаковать это слово в обертку 'остановим'.

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис

Похоже нынешнее поколение американцев будет жить при коммунизме.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 363

Типово

От каждого по способностям-каждому по потребностям? Не думаю)

Дописів
    6 242

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    От каждого по способностям-каждому по потребностям? Не думаю)
    Чисто теоретически могут поиграться в эмулятор 'коммунизма'. Но не долго и если на то будет сильная нужда

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 754

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    Похоже нынешнее поколение американцев будет жить при коммунизме.
    В перспективе США ждет экономический упадок на долгие годы и возможно даже глобальные социальные потрясения...
    Предпосылки к этому есть. Долго ли ждать? Предположу что лет 15 - не менее. Впрочем, если победит Трамп, то сроки сдинутся - до 20 лет.
    Смотрим на Британию и что там совсем не давно происходило. А происходили жуткие вещи....За освещение данных событий досталось ....Твиттеру Маска.
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Дописів
    6 242

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    В перспективе США ждет экономический упадок на долгие годы и возможно даже глобальные социальные потрясения...
    .
    Потрясения штука неизбежная. А вот шанс задать для них вектор вполне себе возможно. Территориальный

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 754

Типово

Цитата Допис від dimon2005 Переглянути допис
    Потрясения штука неизбежная. А вот шанс задать для них вектор вполне себе возможно. Территориальный
    Когда становится плохо у некоторых регионах, в которых не так плохо, возникает желание ....отделиться и стать отдельной страной. Такое не раз было в мировой истории. США страна большая.....пока. Но сохранится ли она через 20 лет в нынешнем составе?
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Дописів
    6 242

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Когда становится плохо у некоторых регионах, в которых не так плохо, возникает желание ....отделиться и стать отдельной страной. Такое не раз было в мировой истории. США страна большая.....пока. Но сохранится ли она через 20 лет в нынешнем составе?
    Я это вижу немного не так. В тяжелые времена где тонко там и рвется. Где бы нам сделать 'тонко' ,шоб репнуло не у нас ? ХЗ...А неси ка сюда глобус, щас подумаем!!...

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 754

Типово

Мирний план Трампа для України - The Wall Street Journal (https://www.wsj.com/articles/a-trump...olicy-926348cf)

Серед ключових аспектів – програма ленд-лізу, реальні санкції проти Росії та оновлене НАТО. Дехто стверджує, що якщо Дональд Трамп буде переобраний, він припинить допомогу Україні, віддасть її території й укладе пряму угоду з Володимиром Путіним для ганебного "миру".

Однак немає жодних доказів того, що така капітуляція буде частиною політики Трампа, і є багато свідчень протилежного. Саме Трамп у 2017 році скасував ембарго на постачання зброї Україні, надавши їй ракети Javelin, які допомогли врятувати Київ на початку вторгнення Росії. Нещодавно Трамп надав політичну підтримку спікеру Палати представників Майку Джонсону, коли той домігся додаткової військової допомоги. Допомога Україні при одночасному відновленні американської оборонної промисловості в Алабамі, Пенсильванії та Вірджинії є правильною політикою і вигідною політикою.

Слабкість адміністрації Байдена залишила Україну в нинішньому стані: два роки повномасштабної війни, зруйновані міста, сотні тисяч загиблих і мільйони біженців без можливості перемогти. Білий дім не має стратегії перемоги, і американці справедливо стурбовані.

Ось як може виглядати успішний план для України:

- Розвивати енергетичний потенціал США. Це стимулює економіку США, знижує ціни та скорочує бюджет Путіна на воєнні злочини.

- Відновити зв’язки з Саудівською Аравією та Ізраїлем і діяти спільно проти Ірану.Це стабілізує Близький Схід, полегшить кризу в Газі й створить можливості для Саудівської Аравії приєднатися до США в тиску на Росію на світових енергетичних ринках.

- Запровадити реальні санкції проти Росії. Санкції адміністрації Байдена мають гарний вигляд на папері, але є пустими. Наприклад, Мінфін США виключає російські банки з санкцій, якщо їх транзакції пов’язані з енергетичним виробництвом – найважливішим джерелом доходу Кремля.

- Посилити оборонну промисловість США.Ми повинні показати нашим противникам, зокрема Росії та Китаю, що вони не можуть конкурувати з можливостями оборони США. Економіка Росії менша за економіку Техасу. Ми не можемо дозволити Китаю зрівнятися з США.

- Оновити НАТО. Це охоплює примушення європейців платити свою справедливу частку. Час підняти планку витрат до 3% ВВП країн-членів.

- Створити програму ленд-лізу для України на 500 мільярдів доларів. Замість того, щоб навантажувати американських платників податків додатковими витратами, дати Україні можливість позичити стільки, скільки потрібно для придбання американської зброї для перемоги над Росією. Це те, як ми допомогли Великобританії під час Другої світової війни до Перл-Харбору.

- Скасувати всі обмеження на типи зброї, які Україна може отримати та використовувати. Це відновить позицію сили, що Путін зрозуміє як необхідність завершити війну. Він зіткнеться зі зростанням витрат і жодною можливістю подальшого здобутку.

Ці кроки дозволять Трампу встановити умови угоди: війна закінчується негайно, Україна будує значні оборонні сили, щоб Росія більше не нападала. Ніхто не визнає окупацію Росією українських територій. Крим демілітаризується. Україна відновлюється коштом репарацій з заморожених резервів центрального банку Росії.

Україна приєднається до НАТО якомога швидше, щоб всі європейські союзники взяли на себе тягар захисту. НАТО має створити фонд на 100 мільярдів доларів для озброєння України, при цьому частка США не перевищуватиме 20%. ЄС має швидко прийняти Україну та допомогти їй модернізувати та розвивати свою економіку.

Якщо Росія погодиться з цими умовами, Захід поступово зніме санкції. Вони будуть повністю зняті, коли Україна буде в НАТО і ЄС.

Ці кроки, а не напівзаходи адміністрації Байдена, завершать війну, встановлять тривалий мир, забезпечать, щоб Європа несла тягар підтримки та відновлять свободу та безпеку на континенті.

Тим, хто сумнівається: останнє, чого хоче Трамп у другому терміні, це провал зовнішньої політики, який відверне увагу від його внутрішньої програми та зробить провал Байдена в Афганістані успіхом на його фоні.
    Subolg, то мирный план от журналиста, а не от Трампа.
    Чем ближе выборы в США, тем чаще Трамп будет пугать избирателей третьей мировой войной и даже ядерной. Но это в том случае, если он не будет президентом...)))

Сторінка 498 з 622 ПершаПерша ... 398448488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508548598 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті