Дівчата, припинить. Будь ласка.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дівчата, припинить. Будь ласка.
я могу про петьмана.
а могу вот про что: когда я приехал в Днепр в 1988, первое что меня удивило на улице - отсутствие урн. реально бумажку / обертку / окурок некуда было выбросить.
носил с собой в кармане. в Бухаресте практически на каждом втором столбе аккуратненькая такая урна, с маленьким кармашком для окурков сбоку. казалось, это банальная норма.
ан нет.
Свит вырубили
Эй эй , потише, я не успеваю брать на карандаш и втыкать иголки в чучела...гуимплены куевы...
І тут за Smith все треба зробити.
Божи, хоч карандаш не затупіте![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Я ж говорил, прийдёт день и я не только все скажу по этому поводу, вы ещё все у меня строем пойдете чумаходы гваделупские, все согласно списка .
Яка мілота
Ні, Smith в ЗСУ не можна. Буде ржач цілодобовий, провалить все.
Ні. Хороше - це вимагати спалити живцем українських жінок та дітей. А ще краще - вимагати, щоб українці стали кацапами і почали відрізати голови дітям. Ну, і змащувати це все лайном у бік українців та України, звинуваченням УКРАЇНИ (і окремо - Революції Гідності) в початку війни тощо.
Шкода лише, що все це не вбило в нього любов до паРаші та ху.йла і не народило любов до України.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Где плядь графики дтэк на завтра ?
Яков, ты лучше поведай как там у тебя с урнами на улице? есть куда бумажку выбросить?
https://zp.vgorode.ua/ukr/news/sobyt...li-ta-poraneniСьогодні, 20 серпня, близько 16:45 російські окупаційні війська завдали удару по селу Малокатеринівка, що у Запорізькому районі. Снаряд влучив у центральний парк, де були діти.
Як повідомив голова Кушугумської громади Володимир Сосуновський, внаслідок удару сталася пожежа. Снаряд зачепив і кафе, в якому продавали різні солодощі та смаколики.
За його словами, горіло усе, правоохоронці витягали дітей із палаючої будівлі. Внаслідок ворожого обстрілу травмовано четверо підлітків та 18-ти річну дівчину, ще шестеро дітей встигли розбігтися по домівках.
- Поруч із місцем прильоту російської ракети мало проходити тренування на футбольному полі, де тренувалося б близько 30 дітей - голова Кушугумської ОТГ.
Діти мали прийти на тренування, але буквально за півгодини до цього росіяни здійснили обстріл.
Як повідомила місцева жінка Анна, внаслідок ворожої атаки загинув її 15-річний племінник. Цю інформацію підтвердила також староста селища
Может израильтян позвать?
составляю индивидуальную натальную карту отключений ЄЄ
дорого
писать в ЛС
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks