| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Есть спец повербанки (на 65 или сколько то там Ватт мощности), от которых можно заряжать ноутбук
Типа вот
https://touch.com.ua/item/baseus-ada...naya-batareya/
Но уже закончились (я сам еле успел в Таче набрать повербанков, маме надо, сыну надо, сестре надо, тёще надо ))) )
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Неправильно ти розумієш. Окупація Криму розпочалася ПРИ ОВОЧІ. Окупація Донбасу теж при тій владі, хоч сам Овоч тоді вже втік. Простіше кажучи, всі ті території окупували ДО інавгурації Пороха. А при ньому ПОВЕРНУЛИ 2/3 Донбасу. Але тобі, рашику, цього не зрозуміти, в тебе інші методички.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
А як на мене, то "словоблудить" - це вдавати чи справді думати, що це якийсь процес, який може тривати довго, враховувати інтереси програвшої сторони, і реалізуватись теж довго, і з невизначеним результатом. Як, наприклад, наш вступ до ЄС. Капітуляція - це насправді швидко і однозначно, влада окупанта і втрата всіх прав і свобод. Це, грубо кажучи, по буряту в кожну хату. Не чекав, що це треба пояснювати.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Какая нафиг капитуляция!!!??? Какие к чёрту переговоры!!!??? Выйдем на граници 91го, сбросим орков с Херсонеса в море - тогда можно и поговорить...
ЗЫ: скоро Абрамсы ринуться через перешеек...
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Там артистов кроме него хватало *рукалицо*
https://www.tiktok.com/@brogagabomz/...71095266854432
Душ, тут правду трут, если есть вопросы, в личку реалии как все есть вам могу написать. Я у первоисточника новостей так что можете мне верить а не пропаганде телемарафона.
А вот скажите, щас проводишь анализ событий (ну что сам господин Моторола присутствовал на Майдане и спецура с орды, переодетая в форму нашей тогдашней милиции) и понимаешь что всё таки чему-то таки учат во всяких разных институтах КГБ и прочих заведениях. Это ж надо было так мастерски засрать быдлу мозги что Украина колотится без малого 20 лет уже
А на це є влада, яка зобов'язана вирішувати масу проблем, і яка поки що не виказує ознак некомпетентності, а зовсім навпаки. І яка не повинна би прикриватись найдешевшими прийомчиками на зразок - а чому ТИ не пишеш з палаючого танка? - але паразитує на цьому. (я не про вас в даному випадку, є й посадовці з подібними ухилами).
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks