| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я не обсуждаю действия модератора я не обсуждаю действия модератора я не обсуждаю действия модератора я не обсуждаю действия модератора я не обсуждаю действия модератора я не обсуждаю действия модератора я не обсуждаю действия модератора я не обсуждаю действия модератора я не обсуждаю действия модератора я не обсуждаю действия модератора я не обсуждаю действия модератора я не обсуждаю действия модератора
Надеюсь чумаходы на выключателях в дтэке получат волшебного пендюля и народ вздохнет с облегчением.
Чумаходы поясняют...
"-Вы нихрена не понимаете в слотах!!"
https://gorod.dp.ua/news/233471
,,,,заряжаемся,,,,
интересно , почему не начали отключать неплательщиков за отримані послуги? неоплатил до 20го числа следующего месяца за отчетным - 21 го пришли и отключили...восстановление в течении 14 рабочих дней после оплаты))) интернет отключается сразу - чем электрика хуже.
не говоря уже за многомесячных должников
света станет больше
Душ, тут такое пишутОрбан сьогодні зустрінеться з Трампом у Флориді через тиждень після зустрічі з Путіним у Москві
Візит посилить побоювання з приводу того, що угорський лідер працює як посередник між Путіним і Трампом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks