по переше, по цій статті діла до вироку майже не доходять, по друге - аппеляція буде йти місяців 10ть, так шо повз вибори Трамп не пропливе
щось згадалось - Хастл тут на синьому оці розповідав який Трамп підарасіна, хотів війну з Іраном розпочати, щоб бідонич презом не став, а я собі думаю, а якби, то наскільки би зараз розклад був би інший, і скоріш за все не було би 22.2.22
Паре навіть не встигло зібратися. як наші зеленушечки обасратушки і пішли в обратку. мовляв технічні негаразди, мовляв чекаємо на розтлумачення та таке інше
тю, а на чому ТНК партнерів та їх проплачені шлюхи будуть заробляти?
все шкареберть. навіщо тариф для ДТЕКу підвищувати? навіщо гроші їм виділяти на відновлення та перенаправляти гранти? чому виробництва зброї не в державній власності, чому при війні АЗС не під державним контролем - таких чому млн, а відвідь проста, так не цікаво бенефіціарам. До речі ОПшні канали почали зрадоньку гоняти, мол Бідон давить на Зеленського, мов харе вимогати, рейтинг падає, цілуй ботинок за те що даємо, а Зе в нас теж дуже нервовий, вся креатура США в відставку пішла чи на звільнення, так ось канали кажуть, що до вересня ще допомога буде, а потім....
я так розумію, що вже шукають винуватого по капітуляції
ще пишуть що СШП предявляють, шо Україна втрачає щорічно на корупції 300 млрд, на контрабанді 50, на пседоекспорті 100 млрд
Bookmarks