Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
От скажи чесно, жінка ж вирішувала під час подорожі й твої\ваші спільні ділові питання щодо будь яких документів, рахунків, майна? Отож, чого тоді кіпіш наводити й заперечувати щось??? Взагалі не розумію, чого саме в тебе срака зараз горить, я коли про це вперше писав зовсім не тебе як приклад мав на увазі ... тай не радію я від того.
Вже писав вище, смішна просто тенденція, у всіх чоловіків, хто зараз за кордоном, терміново жінки поїхали щось "рішати", до Польщі, України ...
а чоловік в цей час сидить на попі і в безпеці рівно, від того й смішно. он МІХа як наприклад, сам свої питання вирішує, як може. А міг би теж дружину до Дніпра заслати мабуть...
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Ти мало того що нудний, ще й склерозний. Я вже кілька разів писав, що я не знятий з обліку і є на те причини, про них теж писав.
Але ж я тут, в країні й якщо відкреслити ТЦК (але мене те теж стосується), то мені "грозит" ракета, осколок й таке інше, що відбувається кожного дня.
Кожного дня намагаюсь жити, вести бізнес в цих умовах, допомагати, в міру моїх сил, країні, військовим, просто людям ...
ЗИ: А ти продовжуй заздрити тим, "кому окоп не грозит", ага. Може й тебе боженька тим наділить колись.
Я художник, на правахэкономистОпессимиста нытика стонущего на всём форумея так вижу
Код::(){ :|:& };:
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks