Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дивиться що я у старому телепоні знайшла))) навіть номер мій 172![]()
Востаннє редагував Lana172: 10.04.2024 о 17:15
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
Я росту, переважно в ширину)).
В Харькові ой. Але всі вони в повному сенсі навчилися з цим жити (с).
Ті, хто не виїхав у 22, зараз їхати не хочуть принципово. Ну мої, я про своїх пишу, в мене там їх багато. Навіть у Дніпро не хочуть. Я злюся, але розумію це їх вперте "я тут дома".
Відео надіслали чоловікові його приятелі - хлопці в футбол грають, а тут обстріл. Як люди поводяться. В вайбер тобі зкину, не та тема.
Прошу вибачення у всіх.
Денднепр, спасибо за цитирование. иначе бы секс бимба Лана убежала.
а так - сохранил, спасибо. )
(вру, не сохранил, просто глянул и улыбнулся по доброму)
тут нет кобыл. все красиви, женственны и умны. даже Оушен. )
выгуляю собаню и поищу микро-шыйсятого на фоне ковра у бабули.
"гаспадин назвал меня любімой женой" (с) зараз прийде Ксю і висмикає мені усі патлі))
і про обаку. ГУляю з Тоєм, все так добре смеркло, зайшли за будинок а там під балконами на газон хтось висипав гору мандаринових шкірок. пря багато і по всьому газону. А коли придивилась - розквітлі кульбабки)))
отак))
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
Вполне вероятно. Оно же не само зародилось, его какой-то реальный человек снял и прислал.
Я последнее время все реже мониторю новостные ТГ, только нервы себе мотать без толку. Смотрю последние новости канала в случае если обстрел и если прилёты тут или там (Д или Х). Ну и наш канал с ежиками при тревогах. Всё.
Я пишу или звоню близким, ТГ как-то тошнит однообразием, искажением и рекламой. От многих каналов вообще отписалась, и не вспомню даже их названий сейчас.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks