Ухти пухти. Электра побалувала на ніч
Очі і погляд типу "я знаю шо ви робили минулим літом" С бісиками
Я вже казала. І враження не змінне
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ухти пухти. Электра побалувала на ніч
Очі і погляд типу "я знаю шо ви робили минулим літом" С бісиками
Я вже казала. І враження не змінне
Моя країна Україна буде жити зараз і назавжди!
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Ура, хай живуть емоції і "живі" фото!
Очі ваші, з вогником))
Клепонька, дякую ))
Востаннє редагував альтер эго: 05.04.2024 о 14:51
Электра, тот случай, когда "озорные искорки" в глазах никогда не погаснут и это так манко.
редкие свитлины Электры радуют глаз. вижу силу.
Не розумію цього вислову про десятки. Перший раз почула коли 31.Хтось підбодьорив мов четвертий десяток. Так то воно так. Але не запрягайте коней. В сенсі всього 50 а не шостий десяток.
Моя країна Україна буде жити зараз і назавжди!
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
І тим, що ніхто мене не відволікає своїм гадючим кльокотом )))) від кіношечки, або читанки, або масочки ,або інтернет-замовлень))). Так, ти маєшь раціо, як і завжди. Мудра Лана.
І ще так добре дивитися, коли вони приїзджають. Втомлені, часто брудні як чорти,але щасливі і стільки емоцій та розповідей у них....ух.
седьмой десяток просит вас, дамы, продолжать.
Соробан, тут возник вопрос от потенциальных ухажёрок (далеко небедных, как тебе нравится)
Из Сиэттла, видели тебя в друзьях
"Мистер Соробан, а Вы письку тоже бреете у барбера?"
Ждём ответа как соловей лета.
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Вечно дебилоид
Но мне так нра.
![]()
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Розказуй, Яша, де ти і що ти з того набув, тобто поімєл![]()
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks