Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
Не знаю що там може бути більш дискомфорнішим ніж у передній частині.
Можна не брати останній ряд, якщо важливо щоб спинка відкидалася, до того ж в багатьох літаках регулярок зараз і остання теж відкидається (я не відкидаю взагалі ніколи). Розкрию тайну, в літаках Візейра зараз ніякі не відкидаються, бо перебудовані літаки так, що хоч би втиснутися вертакально))
Мені некомфортно що на коротких перельотах, коли всім треба в туалет і щоб туди попасти, треба стовбичити в проході, особливо коли можна користуватися тільки тими що в кінці салону (таке теж буває.
Що ще менш комфортне на ряду 30 ніж наприклад 20 чи 10?
Різниці у відчуттях при посадці суттєвої не відчуваю.
Але, це є добре що люди вибирають перші ряди. Для нас, любителів останніх, добре )))
Набиваються по троє, а потім біжать в кінець зайняти вільне місце)) ще буває й сваряться за нього))
та давно там таке стало, лоукости багато хто цим "хворіють" , якщо 2 години рейс то норм .

На початку війни в Стрию теж видавали, люди фотки в групі постили, то там товари, які потім дивишся і в магазинах є. І здається що це гуманітарку продають. Але виявилося що на заході України ці продукти польські вже давно на полицях, ще до війни. В Дніпро просто такого не довозили, то понаєхам здавалося наче гуманітарка.

В них і з Угорщини повно товарів, які в Дніпрі не знайдеш.
польскої не бачила, в нас була з Англії, Франції, я отримувала короб продуктів як виїхали з окупації, пакунок був з Франції й всі продукти там теж.