| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну, що я можу сказати? Слава Богу що я з таким не стикалася і не спостерігала.
Місця, де можна було спостерігати - були.
Чоловіка ще спитаю. В його місці роботи таке як раз може квітнути. Цікаво.
Особисто я не можу приводити конкретні приклади, щоб не розкривати при цьому особисте життя.
Якщо хтось може навести свій досвід з чіткими прикладами, було б цікаво.
Мій досвід.
Зп на підприємстві встановлюється штатним розписом. Жінка - начальник відділу йде в декретну відпустку, її місце займає чоловік - її заступник. Зп йому встановлюється згідно штатного розкладу на тому самому рівні.![]()
Ну ось, я про це і казала. У даному випадку Ви знаєте собі ціну і не погодилися на меншу.
До речі, не факт, що якщо привів би чоловіка, не сталося так само, директор міг керуватися іншими причинами: війна, криза і все таке. В нього міг бути свій план зменшити зп, не погодиться ця людина, знайду іншу.
Может быть, в какой-то мере, Вы правы. На место, с которого я ушла, взяли женщину на меньшую зп))))))
Зауваження є, не відноситься до Соробана і його жінки.
Є реноме. Яке людина напрацьовує роками. Якщо класний спец, фірма буде цінувати. І тут цей спец може ставити свої умови, на які чи погождуються, чи знаходять компроміс, чи прощаються.
Інша справа що цей спец вважає себе крутим, не будучи таким.
Интересно, как в этой арифметике учитывается выслуга лет,часы прописанные в контракте (а то вдруг может выяснится что женщины там 30 вместо 40) и ряд других не очевидных моментов.
А то так шас договоритесь, что молодёжи платят тоже меньше, а копают они больше, иногда сильно. Не всегда в ту сторону, но на форумах это редко кого волнует же.
Я сталкивался с самоазнятыми женщинами тут по всем фронтам. Маклеры, адвокаты, фин. консультанты. Ценник у них ровно такой же, и субъективно их вот прям больше чем мужчин. Из где то из 10 маклеры с которыми имели общение - 7 или даже 8 были женщины.
Востаннє редагував _pavel: 09.03.2024 о 10:55
Gender Pay Gap статистически давно ведь не тайна. Кому интересно, можно почитать статистику, а не 2-3 личных наблюдения, по которым непонятно как делать выводы.
https://commission.europa.eu/strateg...ituation-eu_en
Если порыться, эту информацию можно найти под разными углами: как статистику зарплат(там, где она доступна для такого анализа), так и "личные ощущения"(по типу того, что обсуждается в топике, но в статистически значимых масштабах).
Я понимаю, что «нетакой» бисер немедленно последует от любителей быть принципиально против всего, но есть же просто цифры:
https://www.statistik.at/fileadmin/a...rStatistik.pdf
18 процентов для Австрии, 17 для Германии.
Слава богу, это уже меньшинство и не тенденция, но факт есть и практически пятая часть вакансий, это все ещё прилично.
я с таким, как женщина, никогда не сталкивалась в своей сфере.
когда только пришла работать, нам менеджерам платили процент от сделки,
привел больше клиентов - получи больше денег, за ведение объекта тоже
были абсолютно равные условия для лиц обоего пола.
да пусть хоть "оно" приводит жирный заказ - деньги не пахнут),
тут скорее дело в гендерных установках, не все хотят работать с женщинами,
но не все же и хотят работать с мужчинами, а некоторым - все равно.
девочки менеджеры у меня тоже получали столько же, сколько мальчики,
но их было меньше просто потому, что не все хотели такую работу,
т е в процентном отношении в коллективе их было меньше.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks