Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Раптор, перці особисто маринували? В олії? Це мої улюблені)) Сумую, не закрила на цей рік. Хник
Няма
Моя країна Україна буде жити зараз і назавжди!
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Та ще ж і перці власні. Оті зелені - град попи3дував (був завбільшки з перепелино яйце), прийшлось наморозіть. Тепер всю зиму точу, та ще в борщ кидаю. А оті цветасті - з теплиці. Я ще той колхозан
![]()
4 років в приватному будинку. Перший раз урожай собрав. Правда перший раз и садив
Та й ковбас накрутив вже
![]()
Вот именно с голени (качалка), где много жил хрящеватый и получается вкусный борщ. Ещё с грудины говяжьей. Где край р**рышек - хрящики. Тоже бульон очень вкусный.
Именно медальоны ,в меню, которые в рестиках подают -хорошие мягкие.
Борщ тоже с говядиной не очень, курица, свининка. Привык так.
Кура.
Более 2 градусов разницы в температуре. В зависимости от того, в какую часть грудки попал датчик.
А для птицы это важно.
Та да.
Я якось визуально привык. Вродь норм.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Ну, я такими талантами похвастать не могу. Особенно с курицей, когда парой градусов ниже - розоватое у костей(что безопасно, но многим портит аппетит), а парой градусов выше - уже заметно менее сочно выходит.
Потому тычу в птыцу иголками![]()
Та ковырнул и посмотрел. А бывает и не надо мясо само с кости сползает.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks