Та не, просто у меня паспорт- книжка, а фото на нем с заграна в дие. А в ВУ фото в с ВУ, я менял их
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та не, просто у меня паспорт- книжка, а фото на нем с заграна в дие. А в ВУ фото в с ВУ, я менял их
А как он туда попал? Старый паспорт.
В принципе пох. Но от ощущение недоделанности присутствует
А некоторые моменты дижитализации так ваще бесят и поражают своей глупостью
Востаннє редагував VitЁk: 31.12.2022 о 09:21
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
у мене є дія, але паспорта там немає.
і це не моя забаганка туди його не додавати.
паспорт у вигляді книжки у дію НЕ ДОДАЄТЬСЯ.
ps. вже бачу, що це вже пояснили.
У меня паспорт в виде книжечки. В Дию подтянулась информация о паспорте при оформлении какого-то там ключа из Приватбанка.
Но естественно нет фотографии.
Только текстовая часть - и QR код, по которому могут получить информацию проверяющие документы службы.
Понятно)))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
От и я говорю шо странные у них базы
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Но я не уверен, что у каждого полицейского наряда при себе есть тот самый считыватель QR кодов)))
те, що в мене підтягнулася інфа - то я про те теж написав.
але яким чином це робить його документом, підтверджуючим особу?
і там не написано, що QR - то для перевіряючих служб. там написано - код перевірки.
тобто, судячи з усього, при перевірці просто підтверджується та текстова інфа, що вже є у самій дії.
фото то звідки з'явиться?
ну і на останок: я ніде не зустрічав інфу про те, що паспорт у вигляді книжки у дії дорівнюється до документа.
лише id-паспорт.
якщо помиляюсь, і було таке додаткове інформування - виправте мене.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Всё, мальчик вырос...абы как с Сильпо и ЛяСильпо не получилось...
9 січня у групі компаній Нова пошта оголосили про зміну назви на NOVA. – Ми вже набагато більше, аніж пошта, саме тому прибираємо це слово у назві групи компаній і залишаємо широке, без бар'єрів – NOVA, – пояснили в пресслужбі компанії.
Ну им виднее...почта теперь для них оскорбительно...будут теперь корпорацией какой-то как минимум.
не
NovaPay это чуть другое
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Крім усім відомої компанії Нова пошта, до складу групи входять також Nova Post Europe (доставка в Європі), NovaPay (платіжна система), Nova Global (електронна комерція та співпраця з міжнародними онлайн маркетплейсами), Supernova Airlines (доставка з будь-якої точки світу) та ІТ-компанія Nova Digital (виробник веб-додатків та програмного забезпечення).
В испаноязычных странах с таким названием ловить нечего. No va - не едет
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks