Нате ещё порыгайте от зрады...https://x.com/Vacant007/status/1747103535949328882?s=20![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нате ещё порыгайте от зрады...https://x.com/Vacant007/status/1747103535949328882?s=20![]()
Гупии бережно убрав плесень с руцких методичек за 2018 год и смахнув скупую мужскую ностальгическую слезу с тихим вздохом передернули до удовлетворения былого ))
Мало радости им сейчас - страдают ))
Востаннє редагував Vozar: 18.01.2024 о 13:54
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Красиво (с)
Міністр оборони Франції:
Франція почне постачати Україні 50 бомб AASM "Молот" щомісяця протягом 2024 року
ЗЫ Вес игрушки - 1000 кг!!!
Цікаво, з чого їх будуть скидувати .
Возариус, то всё твои влажные сны и мечты, а реалии они вот, на ладони...можешь пару раз перечитать, если с первого разу не дойдет...не, ну если ты давно дрыснул за бугор , то понятно, тебе то и остается, влажные шоколадные пасквили тут постить, дабы бабки тутошние трусики мочили от радости...
Скандальний ексрадник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що Захід не готовий до війни з Росією, тоді як в Україні війна триватиме "до останнього українця".
Про це він сказав на своєму ютуб-каналі.
Арестович заявив, що "Україна стоїть перед загрозою так званого "парагвайського сценарію".
"Нагадаю, у 19 столітті в Парагваї була війна, ця держава відчайдушно воювала і навіть перемогла, але у них не стало 70% чоловічого населення. Була знищена промисловість і вони навіть запроваджували многоженство. І якщо ви вважаєте, що ціною за аплодисменти у Давосі є "парагвайський варіант", то я не згоден", - заявив він.
Арестович переконаний, що українці платять життям за курс на вступ до ЄС та НАТО.
"Зараз народ платить за курс на ЄС та НАТО, у яких немає бажання нас туди приймати, а у нас немає можливості захистити таку політику. Для мене це - злочин проти народу. Я давав присягу народу Україну, можете мене вважати зрадником. Але політика походу на ЄС та НАТО у нас не забезпечена, для нас ціна вступу до ЄС та НАТО - це війна з Росією. Якщо ЄС та НАТО нас приймуть - матимуть війну з РФ. Захід не готовий за це платити", - сказав він.
Арестович заявив, що Захід не готовий до війни, проте на його думку, деякі країни хочуть, щоб вона продовжувалась.
"Наша позиція - війна до останнього українця", - заявив ексрадник ОП.
Если мне память не изменяет я еще в прошлом году говорил что ОП запускает Люсю как рупор для латентных укрватников, бывших активных опзжшников.
А Смиту уже который раз говорю - меняйте фоточку на стенке - снимайте Вову цепляйте Люсю - вам за него голосовать ))
І що радить ексрадник Арестович?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Очевидно же.
Западнассливает.
Силунаснехватит
Войнаубьетвсех
Плахоймир лучче.
Смиты в захваті
А нехай він скаже. Адже знайомий з трудами ексрадника.
Рене Декарт
А того что он писяет кипятком от Люси до степени его добровольного транслирования в соцсетях вам недостаточно для понимания?
Данілов не вважає ідею уряду нацєдності справедливою. Каже: Україною є кому керувати (с)
ЗЫ Себя не похвалишь - никто не похвалит (с) ))
Востаннє редагував Vozar: 18.01.2024 о 15:37
П’ятий президент та лідер "Європейської Солідарності" Петро Порошенко передав українським захисникам чергову партію техніки на рекордні 40 млн грн.
Тепер його не будуть пускати в Інтернет ?
(С)
Люсе не зайдет ))
Парламент Словаччини підтримав поправку, яка надає міністерству оборони країни повноваження схвалювати експорт озброєння, відкриваючи шлях для державних і приватних збройових компаній продовжувати військову підтримку України
Про це повідомляє Politico.
Зазначається, що це знаменує повний розворот влади країни від передвиборчої обіцянки прем’єра Роберта Фіцо "не надавати жодного патрона" Києву.
(с)
50 бомб в месяц или 1.7 бомбы в день от Франции. Это какой то мизер на фоне раши...Раша до 100 бомб в день хе....ит по нашим позициям управляемыми бомбами. Вес этих бомб 500-1500 кг. "Игнат подчеркнул, что еще полгода назад пуски управляемых авиабомб были единичны, но теперь оккупанты могут сбросить за день до сотни, особенно на юге Украины. https://www.rbc.ua/ukr/news/rosiyski...701600956.html
В игноре: Мафальда, Александр_L, Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, Glavriba, Антуриум
Возар, вот ты не врубаешься ...совсем. Словакия отказалась выделять военную помощь. Именно военную помощь...(даром)https://www.svoboda.org/a/novye-vlas.../32676400.html
Но за деньги они готовы продавать оружие, как и все другие страны союзники. Вопрос где только взять Украине деньги на закупку вооружения?
Деньги на закупку вооружения нам не дают ( поправьте, если ошибаюсь).
Востаннє редагував Душ: 18.01.2024 о 17:57
В игноре: Мафальда, Александр_L, Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, Glavriba, Антуриум
Вы не совсем в курсе.
Мне щас лень искать, но направление подскажу.
Вот когда читаете про 7 лярдов от Германии или 50 от Евросоюза или 60 с чем то от США - это вот и для Словакии там деньги.
Словакия за эти деньги слюни пускает.
И когда кто то начинает выть что американцы львиную долю денег на помощь нам оставили своим фирмам - это вот где то далеко заплакали словаки...
А Украина ипанула по русне американским снарядом. НЕ словацким.
Но русне разве от этого стало легче?
Ну вот например.
Словаки посмотрели на болгар и поняли что кто то их поимел ))
Оборонна промисловість працює практично в режимі 24/7, і основна частина цього виробництва йде в Україну, безпосередньо чи через третіх осіб”.
Про це міністр оборони Болгарії Тодор Тагарев розповів в інтервʼю журналістці Голосу Америки
(с)
Возар, ты снова спрыгиваешь. Я тебе ловлю за руку, а ты начинаешь юлить. Отвечай по теме моего поста, раз процитировал его.
Болгары за деньги ЕС делают снаряды для Украины. Им это выгодно. Словаки тоже не против делать снаряды за деньги ЕС, но помощь Украине ( даром) оказывать не хотят. За деньги ЕС все европейские прозводители не против производить оружие для Украины. Но этих денег не так много (фонд мира ЕС). Остальные поставки оружия от стран ЕС это помощь (даром). И тут лидируют немцы с 7 млрд на 2024 год.
А что за американский снаряд которым....Можешь подробнее и желательно со ссылкой на источник инфы.
Глядачі, ледве стримуючи себе у виборі епітетів, рішуче не розуміють, як можна було голосувати за легковажного артиста, а не видатного державного діяча.
Отже, спробуємо разом коротко згадати, з чим прийшов до 31.03.2019 Петро Олексійович. Збережена і підлаштована під себе олігархічна система. Свої "любі друзі": Кононенко, Березенко, Пасенюк, Свинарчук-Гладковський (про нього чомусь згадують лише один епізод, пов'язаний з ППО, як ніби його діяльність обмежується тільки цим епізодом), "видатні менеджери" Вовк, Романов, незамінний Медведчук і багато інших. Досить помірні досягнення в економіці, порівняно скромні успіхи в оборонному секторі; сказати, що 5 років втрачено не можна, але зробити потрібно було значно більше. Традиційне загрібання під себе всіх можливих і неможливих повноважень, ігри з законами і Конституцією, теж традиційно специфічні стосунки зі ЗМІ.
Словом, до кінця терміну повноважень, перефразовуючи класиків, "его кудри примелькались". А багато експертів дійшли висновку, що Порошенку вже досить, бо другий термін він неминуче використає на бетонування влади з непрогнозованими перспективами.
Власне, втрачати довіру він почав вже через 2 тижні після інавгурації, раптово оголосивши тижневе перемир'я, перше з довгого списку наступних. Далі були складні стосунки з власним бізнесом і багато іншого. Окремий показовий епізод - відомий парад одночасно з трагедією Іловайська.
До виборів Порошенко підійшов з антирейтингом -41 (навіть у Тимошенко -11). У вірогідних парах 2 туру він програвав всім (Тимошенко, Зеленський, Гриценко), окрім Бойка. Шансів на перемогу у Петра не було, і приліпити сюди підступний серіал про слугу і набір подібних нісенітниць не виходить. Яким чином Зеленському вдалось виграти - окрема історія, адже "винирнув на поверхню" він лише за 3 місяця до 1 туру, та і Порошенко випередив Тимошенко у боротьбі за 2 місце лише за 2 тижні до 31.03.
Характерні дані опитування виборців Зеленського після 1 туру: "20 % опитаних вважають, електорат Зеленського голосує безпосередньо за особистість, а 66 % таким чином висловлюють протест проти існуючої ситуації в країні." (це про "зазомбованих дебілів").
Особливий присмак додає те, що прізвища Зеленського і Вакарчука в соцопитування внесли політтехнологи Порошенка. Як це часто робиться, для порівняння, як випадкове і стороннє, але відоме прізвище. Ну, от.
Чи бачили фахівці всі ризики, очевидну некомпетентність Зеленського? Беззаперечно. Основна проблема була в балансі плюсів і мінусів кандидатів. Хто вважав так, хто інакше, одностайності не було і не могло бути. Був вибір з двох гірших.
Так що, шановна публіка, світ не чорно-білий, як би хто з цим не сперечався.
Рене Декарт
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks