У взрослых нет эмоций что-ли?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У взрослых нет эмоций что-ли?
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
пмс - не эмоция
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
что тут происходит ? группа лиц с названием "Садок вишневий коло хати" снова рассказывает как жить ?
И не жаль память стёртую...
Я проти вивалювання особистих даних стороньою людиною. Як і цитування фото
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
смотря в каком контексте,
мы тут все обмениваемя инфой, что-то покупаем, заказываем на форуме тушенку, тортики и пр.
многие общаются лично или по работе,
поэтому надо понимать насколько это было корректно или некорректно,
и я не считаю информацию секретной, если человек сам постил ее несколько раз).
а что раскрыли? что в миру Шурик - Александр??))
Тсю, а я люблю постить фото и здесь, и в Инсте, реже в Фб. Только детей не свечу часто.
Если б Раптор был у Шурика по работе или ещё якось пересекались и он потом вывалил инфу...гад бы был стопудово.
Но если васяпупкин постит свою инфу сам и потом возмущается шо его васейпупкиным называют...сюр кокойта.
Так же и с фото. Запостив в сеть свой портрет он уже не твой. Он общественный.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Тут дуже тонка грань.
Я з тобою згодна.
Тільки є але : відповідальність за це несеш ти сама.
Навіть в тому, що не прорахувала відповідальність сторонніх людей. Які щиро впевнені в чомусь своєму.
Не думаю що Раптор хотів якось напаскудити Шуріку, скоріш за все він взагалі не замислювався в цьому розрізі, просто в нього свої правила.
Особиста інформація. Авторські права. Ні не чув...
ЗІ якщо я все вірно розумію, ти ж зараз як би в цивілізованій країні...
ЗІ ЗІ Можна бути падлою. Як показує практика, можна. Можна сказати падлі, що вона падла. Звичайно можна. Кожен сам вирішує як до цього відноситись....
ЗІ ЗІ ЗІ особисто для мене ця ситуація дуже гарний тест ху із ху залишився на цьому ресурсі....![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Я теж так не думаю. Але його правила на цьому етапі для мене не принятні. Я йому про це прямо сказав, й свої висновки зробив. Те що він ні фіга не зрозумів й продовжив далі, навіть не зрозуміло що, чи то виправдуватись чи то бикувати мені вже не цікаво. Ситуацію це не покращило....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks