Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Они ж ему там медальку давали
Не помогло ))
Дуже хотіли. Та горіх здався не по зубах...Бо прикладів, коли хочуть і можуть, достатньо.
Навіщо розуміти так буквально? Мені особисто, не потрібні були, а ні час, а ні відстань, щоб розуміти, що ЦЯ людина не той, кому можна довірити керування нашею державой. Навіть писати, чому, не буду, якщо ви ще досі цього не бачите .Велике - обов'язково на відстані? А вам далеко потрібно відійти, щоб побачити і оцінити результати управління державою нинішньої команди?
Україна-2019 впевнено доводила, що вона демократична держава та має право бути рівною серед інших європейських держав і в цьому, я вважаю, є не мала заслуга особисто Порошенко. Але, на жаль, мабуть, майже чверть віку Незалежности виявилося недостатньо, щоб гомосовєтікус навчився користуватися нею і цінувати те, що так легко отримав. А поки що, в нас ще є можливість мати та висловлювати свої думки...поки ще є... Але яка страшна ціна цьому?!P.S. про переслідування: є інша думка, суто особиста, але про це і інші питання - згодом; пора створювати тисняву в міському транспорті.
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Европейский комиссар по вопросам внутреннего рынка Тьери Бретон рассказал, что в 2020 г. на форуме в Давосе присутствовал при разговоре Дональда Трампа с главой Еврокомиссии Урсулой фон дер Ляйен, где бывший президент США сказал, что, "если Европа подвергнется нападению, США никогда не придут к ней на помощь". Так же Трамп добавил, что "НАТО мертво и мы выйдем из этой организации" — Politico
(с)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Отмучилася (С)
Законопроєкт про мобілізацію повернули на доопрацювання - Арахамія (с)
С - стабильность.
Про яйца для Минобороны. Ремикс
Сергій Куюн разом з Юрієм Ніколовим.
22 год ·
Реактивне пальне для Міноборони: зрада чи вже диверсія?
Днями новостворена агенція з оборонних закупівель провела тендер на постачання реактивного пального на найближчі два місяці. Це пальне для літаків.
Обсяг – 15 тис. т – величезна цифра для ринку, враховуючи специфічність цього товару та його постачання у поточних умовах.
Переможцем було визнано таку собі «МГК Рейл», яка запропонувала ціну 39900 грн/т, тобто сумарна вартість майже 600 млн грн.
Проблема в тому, що я не знаю, хто це. І не я один! Витратив три години – на ринку теж ніхто не знає. Одного таки знайшов, каже: був разовий досвід, більше не хочемо, решту шукайте в інтернеті.
Поліз в гугл. Кидалово, борги, судові позови – ось що я знайшов. Компанії «Конкорд Петролеум» переможець «керосинового» тендеру вже рік винен 66 млн грн за дизпальне.
Як такі персонажі виграли тендер Міноборони по стратегічній позиції?
Виявляється, невідомим чином були змінені умови доступу до торгів та підписання договору. Якщо раніше для участі у торгах Міноборони претендент мав внести тендерне забезпечення (до 3% або близько 18 млн грн у нашому випадку) та за виконання договору (до 5%, 30 млн), то на «керосиновому» тендері таких вимог не висувалося!
Свого часу цей бар’єр був побудований саме для запобігання тендерним тролям та несумлінним учасникам. Це була справжня проблема як у Міноборони, так й УЗ: на конкурс заходив невідомо хто, вигравав з неіснуючою ціною на неіснуючий ресурс, а потім намагався або переглянути ціну або продати наступному претенденту право на переуступку підряду. Коли не виходило, просто зникав. А покупець втрачав дорогоцінний час й часто залишався без пального (залізниця навіть брала пальне у борг).
Схоже, ми маємо таку ситуацію знов. Розрахунок показує, що за сьогоднішніх цін собівартість імпорту реактивного палива з постачанням у лютому буде становити не менше 43500 грн! І це я вже не кажу про прибуток постачальника та нехтую купою ризиків, які можуть вилізти в процесі виконання цієї термінової поставки.
На що розраховують джентльмени удачі з «МГК Рейл»? Схоже, на своїх партнерів у нетрях Міноборони. Вдалося з’ясувати, що це вже не перший досвід компанії: минулого року вона також виграла тендер й теж на авіагас. За моїми даними, постачання на квітень закінчилось у вересні. Кажуть, змінювалась й ціна, але прослідкувати це наразі неможливо.
Питання: чому підрядники із негативним досвідом знов мають доступ на торги? Чому тендери МО знов стали прохідним двором для будь-кого? Де належні кваліфікаційні вимоги, де запобіжники, де робота служб безпеки в решті решт?
І головне: якщо армія залишиться без реактивного палива, а ця вірогідність з такими результатами тендеру зараз майже 100%, до яких наслідків це може призвести та хто за це відповідатиме? Це вже буде не зрада, це вже називається диверсія.
У держагенції ще є час до підписання договору. Думайте дуже уважно.
P.S. Реально пороблено з тими держзакупівлями.
(с)
Востаннє редагував Vozar: 11.01.2024 о 16:17
Зачем Зе сориться с Залужным из-за Марьяны? Гнала на Залужного? Гнала. Пусть отвечает. А Зе как бы не причем.... А что ее снимут тут сомнений никаких. Комитет добро на снятие дал...Дело за ВР.
В ВР нет военного блока, есть комитет по обороне и национальной безопасности. Марьяна в этом комитете не первая скрипка.
В игноре: Мафальда, Александр_L, Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, Glavriba, Антуриум
Ах вот как. Ок. Давайте разворачивать.
Ну вот смотрите. В формуле, предложенной вами - Зеленский\Залужный\Безуглая - важность\вес политический\значимость последнего персонажа стремится к нулю. К статической погрешности которой необходимо пренебрегать. По науке.
Правильно эту фразу строить так - зачем Зеленскому ссорится с Залужным. И согласитесь - совершенно по другому открывается ситуация и наверно у вас уже появляются осмысленные ответы, правда? ))
Дело в том, что на самом деле Безуглая сейчас - это Зеленский образца 17-18 годов. Помните такого смелого артиста хлестко кроющего действующего Президента. Под одобрительное улюлюканье восторженных гупий.
Но ведь у вас же хватит понимания понять )) что основная ценность этого артиста тогда была в умении точно заучивать выданные ему тексты и быть убедительным в их произношении. Ведь понимаете, да? ))
И понимаете что в Украине на то время было много талантливых артистов и не побоюсь этого слова - комиков, которые не менее старательно учили и произносили чужие тексты. За чужие деньги. Большие. Очень большие.
Но карта тогда лягла на Вову.
Так вот ровно так же сейчас эта местами женщина старательно озвучивает тексты, которые ей дают и очень старается быть убедительной. С армией стилистов в придачу. Вплоть до гениев фотошопа ))
Скажите - вам действительно сейчас нужно уточнять чьи тексты она озвучивает и кто оплачивает гениев фотошопа и стиля?
Ок - Ермак. Читай - Вова. Или наоборот. Х*й их теперь разберет. В правильной последовательности ))
Идем дальше.
Ну предположим вы по какой то умопомрачительной причине (не могу придумать какой)) не понимали до сих пор кто такая Безумная.
Но ведь и в Раде и на всех зеленых утюгах и правительстве и в ВСУ - везде все понимали шо такое Беумная. И потому комитет ее - это всего лишь несколько депутатов на з\п у Ермака. И только потому что з\п им (как говорят (с) )) последние пару месяцев задержали (меня осенило - я не об официальной, вы же о ней подумали? )) - вот слуги и взбунтовались - накатили на Безумную.
Посмотрите - я чуть выше давал скриншот умного человека с раскладкой по Безумной в ВР. Снимут чувака стоявшего у истоков бури в стакане (снятии Безумной) а местами женщина гордо продолжит исполнять далее любые капризы Вовы. Возвращаясь в 2017 год - ну это как бы всерьёз говорить что артиста Зеленского уволят из 95 квартала за особую борзость по отношению к Президенту. Смешно. Согласен ))
В любом случае - все что делает она - это шаги Ермака. Вот запомните эту простую истину и все станет предельно просто и прозрачно.
И вернет вас к первоначальной моей корректировке - зачем Зеленскому ссорится с Залужным?
А тут я прям не ненаю что вам и ответить ))
Востаннє редагував Vozar: 11.01.2024 о 17:39
Боржників за світло почнуть вимикати з 29 січня
Гендиректор компанії Yasno Сергій Коваленко зазначив,що людей попереджатимуть за допомогою СМС, розсилки у Viber та інших месенджерах із проханням сплатити борг
Якщо через 10 днів з моменту одержання попередження оплати не буде – світло відключатимуть
(С)
Эта уже торговля на крови или дали будє?
За попередніми оцінками діяльність Гринкевичів призвела до збитків бюджету на 1 200 000 000 грн та зриву постачання — повідомляє ДБР
(С)
Теперь официально - отмучалася (с)
Кабінет міністрів 11 січня офіційно відкликав свій законопроєкт про мобілізацію. У картці законопроєкту вказано, що він знятий з розгляду
(С)
Копеечка к копеечке (с) ))
... или нассливают
Світовий банк виділив для України майже $1 млрд на відновлення приватного сектора
(С)
Марьяна не есть самостоятельный политик - это все понимают и Вы в том числе..). Очевидно не по своей воле она катила балоны на Залужного...
Но роль ее закончилась, она стала не нужна Заказчикам роли. Заступаться за нее сильно никто не будет. И она это поняла и психанула - подала заявление о выходе из фракции СН. То есть она как бы и СН уже не нужна...Напрашивается следующий шаг - добровольный отказ (письменно) от должности зам. главы комитета чтобы не позориться при голосовании за ее отставку на ВР. Ну а бывшие ее кураторы потом скажут: "Марьяночка, ну также нельзя....Мы за тебя боролись и ты это видела, но ты сама все испортила....Нужно было бороться и терпеть, а не психовать."
Мне другое удивляет. Уровень Марьяны, как чиновника, крайне низкий. И вот такие люди занимают важные должности в ВР. Что от них можно ждать? Ничего путного.
Как она стала депутатом, а потом зам. главы комитета по обороне и нац. безопасности? Думаю это мутная история.
.
В игноре: Мафальда, Александр_L, Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, Glavriba, Антуриум
Залужний на "погоджувальній раді" - "Та пішли ви !". І вони пішли ... Законопроект повертається в Кабінет міністрів в руки Шмигаля, якого вже дві державні служби звинувачують у корупції.
(С)
Я извиняюсь - ЧТО вас удивляет?))
И по сабжу - Марьяночка (с) ничего не портила и не психовала. Ибо - см выше - ее шаги - указания Ермака.
Для чего ей нужно пугать слуг - увидим буквально в течении недели. А то и раньше.
Пошли слухи что начинаются большие торги в ВР. Часть слуг не захотевших мочить Залужного по причине очевидных политических перспектив последнего начали искать более стабильные источники финансирования нежели ранее ))
Вы думаете зря шоли Арахамия вчера слуг на тайное вече собирал?
Вова катается по Европе а Ермаку разгребать бунт на корабле ))
Чем дальше в лес тем толще проблемы ))
А как это связано с планируемой отставкой Марьяны? Никак. И про ее перспективы. У нее их нет от слова СОВСЕМ.
Ну а то что ВР может переформатироваться со временем - вполне возможный вариант. Много было могучих партий, которые уже исчезли навсегда.
Под новые выборы нужны новые бизнес-проекты во власти и новые партии и главное новые лица, потому что на "старых лицах" много разного дерьма.
Обізвавши усіх колег по партії слабаками і такими що "встромляють ніж у спину" , а Завітневича "зрадником" , пообіцявши підтримувати всі ініціативи Зеленського , напророкувавши парламенту "Вважаю, що без радикальних змін існування парламенту буде тоталітарним хворобливим згасанням", Безугла написала заяву про вихід з партії і фракції. В фейсбучному опусі Безуглої є прекрасна фраза яка з головою видає чим насправді являється "партія Слуга Народу" - "... Знімаю з себе зобов’язання мовчати. ". Це не просто слова. Наявність обумовленого обов'язоку мовчання, т.з. "омерта" - класична ознака мафіозних структур в усьому світі. Наявність такого зобов'язання для своїх членів в т.з. "партії Слуга народ" чітко вказує до причетність її до структур організованої злочинності.
(С)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks