Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
Мабуть, справді хотіли. У нас багато хто і багато що хоче. Але справжнього результату досягла лише реально діюча структура, і Паша Лазаренко тісно познайомився з одним із прошарків місцевого населення, добре вивчив англійську, знайшов нову дружину і таке інше.
Дуже хотіли. Та горіх здався не по зубах...Бо прикладів, коли хочуть і можуть, достатньо.

Велике - обов'язково на відстані? А вам далеко потрібно відійти, щоб побачити і оцінити результати управління державою нинішньої команди?
Навіщо розуміти так буквально? Мені особисто, не потрібні були, а ні час, а ні відстань, щоб розуміти, що ЦЯ людина не той, кому можна довірити керування нашею державой. Навіть писати, чому, не буду, якщо ви ще досі цього не бачите .

P.S. про переслідування: є інша думка, суто особиста, але про це і інші питання - згодом; пора створювати тисняву в міському транспорті.
Україна-2019 впевнено доводила, що вона демократична держава та має право бути рівною серед інших європейських держав і в цьому, я вважаю, є не мала заслуга особисто Порошенко. Але, на жаль, мабуть, майже чверть віку Незалежности виявилося недостатньо, щоб гомосовєтікус навчився користуватися нею і цінувати те, що так легко отримав. А поки що, в нас ще є можливість мати та висловлювати свої думки...поки ще є... Але яка страшна ціна цьому?!