мелкий срач варится
українське суспільство, представлене на форумі ді пі ю а, толерує рос культурку. мало ракет нападало
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
мелкий срач варится
українське суспільство, представлене на форумі ді пі ю а, толерує рос культурку. мало ракет нападало
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
То,что натрясли , где? Стране от этого что? Ну кроме того, что население прочло "ура, наказали олигарха"? Это уже всё было ((. И не раз в истории. Толк где и в чём от этого? Грабь награбленное....Главный вопрос куда оно идёт.
А олигархам может и грустно, но в чулках на Кипре еще осталось. Хватит на безбедное ).
Бггг
Чулки на Кипре
З декларації Зеленського зникла скандальна вілла в Італії: там знову помічені росіяни, йде ремонт – свіжі ексклюзивні фото (с)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Вы тут все на оплате...почти все. Не буду вам мешать план по постам выполнять..)))) Пока. Пойду футбол посмотрю....)
А что с Дейнерис? Перестали ей платить? Не вижу давно....
Помню неоднократно писали в разных темах, что этот пользователь - дедушка с сухими тухлыми совковыми мозгами...
А я не верила, защищала даже неоднократно))). Тьфу.
знову розчарування в людях
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks