| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ого три месца...Я всё делала официально. Сертификат сертифицированной в ЕС лабы,выдан через месяц и 1 день после забора крови. Да, деньги я платила, лаборатория ооочень даже платная.
От вакцинации до забора крови не менее 14 дней. У меня 15.
В итоге полтора месяца на это дело.
Правда это всё было 3 года назад, сертификат продлевается же.
Не результат аналізу , він за 2-3 тижні може бути готовим. Зараз наче і прискорені є, за доплату.
А сама дата в'їзду до ЄС. За посиланням почитайте, може я щось не так розумію, але ветеринар так розказав і ось за всіма посиланнями так само. Може подовжили термін карантину за ці роки?
Завтра я можу уточнити, бо займаюся як раз цим питанням зараз.
Востаннє редагував альтер эго: 07.12.2023 о 19:02
Сертифікат продляється, так. Якщо щеплення робити вчасно, то не треба кожен раз ті титри
Я розумію, що поки не видадуть сертифакт ніхто нікуди не їде). Ось вони пишуть:
В мене був місяц. Від забору до видачі сертифікату. Трішки більше, бо пересилали ж.серологічний титр на сказ в акредитованій лабораторії ЄС (3 місяці очікування – між датами забору крові у разі сприятливого результату аналізу крові та видачею міжнародних сертифіката);
Ааа, ну так. У стрв звісно не зрозуміло.
Їй, мабуть, треба поперше з'совувати відносно анализів - здали, не здали, коли здали, що саме здали тощо.
Я віправила повідомлення. Перечитала Держспожив, що по вашому посиланню. Все там зрозуміло, як на мене.
Є підозра, що три місяці беруть у зв'язку з напливом бажаючих.
Коли це робила я, їх стільки не було.
Востаннє редагував альтер эго: 07.12.2023 о 19:22
кошак потрясный, он стоит того, чтоб за него поборолись,
удачи в пересечении границы и обустройстве!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks