соевая рашамразь надеется перекрутить смыслы, и овбинила теперь бибиси в руцкой фейкомётости. туго, очень туго стало с маянезиком в черепной коробке соевых гондонозаров.
прямая речь Муженко
Попередні розрахунки, які провели, це математичні розрахунки, я не знаю, чому вони не були сприйняті. Вони взагалі не показували якогось потужного прогресу в наших діях в загальному замислі контрнаступальної операції. Не проглядалося і стратегічного замислу цієї операції. Проглядалися окремі операції на окремих напрямках. І виникає питання, наскільки вони були пов'язані із загальним замислом для того, щоб можна було планувати не тільки дії частин і підрозділів, а й відповідне ресурсне забезпечення.
Концентрації військ, відповідно, у нас не було. До тих всіх несприятливих умов, які я назвав, не було і чисельної переваги. А якщо вона і була, то незначна – десь 1:1, 1,2:1 на нашу користь. Це не та перевага, яка повинна бути при проведенні таких наступальних операцій. І мене здивувало в статті генерала Залужного, що він посилається на якісь розрахунки, які надали партнери, за якими українські війська повинні були вже три-чотири рази зайти в Крим і повернутись назад.
так и запишем. БИБИСИ - рюцкие фейкомёты в искаженной реальности поедателей соевого говна.
так и без премии на старый рюцкий новый год можно остаться.

Bookmarks