Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1135 з 1270 ПершаПерша ... 1356351035108511251126112711281129113011311132113311341135113611371138113911401141114211431144114511851235 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 22 681 по 22 700.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

"Вы пожалеете", — Порошенко сегодня не выпустили заграницу из-за распоряжения Корниенко и экс-президент не придумал ничего лучше, как угрожать пограничникам
    ...и ещё говорят так ножкой топнул и шоколад пустил...по штанам

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 034

Типово

Як же можна випускати за кордон таку потужну постать? Петро Олексійович вам (нам) не хто-небудь, а "мущина в расцвете сил"(с), дзюдоїст (цілий кмс), служив в армії, майор, нібито військовий перекладач. Та ви шо. Оборона одразу рухне.

Загалом праві оглядачі, які не належать до жодної з фанатських трибун. І які давно зауважували, що Зеленський своїм раптовим президентством величезною мірою зобов'язаний діяльності Порошенка. А тепер Володимир як нібито віддає должок. "Иногда не желая того"(с). Бо без постійної, нав'язливої і іноді абсурдної порошенкофобії популярність 5-го давно б набула реальних масштабів.

І "це ж було вже"(знову цитата, вибачте). Ющенко, який виграв у Януковича, щоб трохи згодом повернути його до політичного життя і зрештою підсадити в заповітне крісло. Було. І от знову?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис

І "це ж було вже"(знову цитата, вибачте). Ющенко, який виграв у Януковича, щоб трохи згодом повернути його до політичного життя і зрештою підсадити в заповітне крісло. Було. І от знову?
    По вашему, поросёнку уготована судьба овоща? Кто его сметет только? буряты и нанайцы? ...то вы сильно далеко в будущее Украины смотрите...тут максимум на дальше весны 24 года нельзя смотреть, планировать и угадывать.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 158

Типово

обидели пидорасика. конференцию пидорасик собрал. бухой, ну то такое. барбосика рядом поставил для пущей сурьёзности. видно, что попутчики, коих было целый автобус напихали ему xуёв за неудавшийся вояж по шоппинг.

если почитать его жалкий пасквиль в ФБ, чуть ли не межгалактический конгресс сорвался и теперь мироздание потеряло смысл. а ведь пидрляксеич мчался решить все важные вопросы Украины сразу. и утвердить очередную партию из 20 элитных тачек для завоза под видом помощи военным.
    вывод педриллы прост: это была атака на еднисть Украины.
    ...
    кнопки в Раде сиди и дави, мрозь! нехер за казенный счет по миру лазить, будучи никем нынче.

Дописів
    2 792

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    смотрите...тут максимум на дальше весны 24 года нельзя смотреть, планировать и угадывать.
    Хорошо вам, какой широкий горизонт планирования. Тут хрен отлучается спрогнозировать что в следующем месяце будет. Точнее, планируешь одно, но вылазит какая-то ерунда, и все планы идут по одному месту. Лебедей стало много
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Дописів
    30 138

Типово

Ахаха

Дописів
    33 671

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    обидели пидорасика. конференцию пидорасик собрал. бухой, ну то такое. барбосика рядом поставил для пущей сурьёзности. видно, что попутчики, коих было целый автобус напихали ему xуёв за неудавшийся вояж по шоппинг.

если почитать его жалкий пасквиль в ФБ, чуть ли не межгалактический конгресс сорвался и теперь мироздание потеряло смысл. а ведь пидрляксеич мчался решить все важные вопросы Украины сразу. и утвердить очередную партию из 20 элитных тачек для завоза под видом помощи военным.
    вывод педриллы прост: это была атака на еднисть Украины.
    ...
    кнопки в Раде сиди и дави, мрозь! нехер за казенный счет по миру лазить, будучи никем нынче.
    с такими прибылЯми можно и за свой счет лазить,
    вот же рыло, что никак не нажрется!))

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 158

Типово

я Вас умоляю, мадам! он что, в 1998 в депутаты пошел, чтобы хоть одну копейку свою тратить? эта сучара уже битых 25 лет сидя на депутатской зарплате попадает в списки Форбс, строит замки, и т.д. и т.п. исключительно за мои и Ваши деньги.
    ...за свой счет...насмешили, ейбо.

Дописів
    46 288

Типово

Вакханалия обиженок ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 630

Типово

А выглядит это так: великий По ехал договариваться, решать серьезные вопросы. И точно их решил бы. Но не великий Зе по какой-то причине не дал ему это сделать.
    По какой же, по какой????

Причём, это всё исполнено трусами наружу, как обычно. Показательно, громко, чтоб все знали. Я не знаю чьи трусы и чей хвост торчит из этой истории. Боюсь, что там целый гардероб трусов и целый пучок хвостов.

Что-то у нас последнее время слишком много трусами наружу((... Причём такого, что в принципе не принято оглашать.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

А Зю зря своим фейсом светит 24/7. от любых политиков
    нарид устаёт как не танцуй всё равно заипёшь всех в конце концов
    Тем более у нас 2 раза был только Кучма и то когда был Симоненко
    против него во втором туре

Дописів
    26 088

Типово

зачем два? после Перемоги военное положение еще года три не отменят...и одного хватит

Дописів
    46 288

Типово

И про Перемогу. От зеленых утюгов.

"Україні треба перейти в оборону і повністю переформатувати фронт" - генерал Муженко

Дописів
    46 288

Типово

Вот что не отнять - умеют зеленые политики выстраивать отношения с соседями....

Словацькі перевізники заблокували рух вантажівок на напрямку пунктів пропуску "Вишнє-Нємецьке" - "Ужгород".

Про це повідомив речник Держприкордонслужби полковник Андрій Демченко в коментарі "Українській правді", передає Цензор.НЕТ.

"У ході взаємодії з словацькими прикордонниками отримано інформацію про початок блокування руху вантажівок на напрямку пунктів пропуску Вишнє-Нємецьке – Ужгород. Часткове блокування вантажного напрямку здійснюють словацькі перевізники.

За наявною інформацію блокування може нести безстроковий характер", - розповів він

Джерело: https://censor.net/ua/n3459059

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 895

Типово

и еще такая инфа, по Словаччине

ДПСУ

"За інформацією від словацьких прикордонників, о 16:05 на території Словаччини розпочато блокування руху вантажівок
    через пункт пропуску «Вишнє-Нємецке», суміжний українському пункту пропуску «Ужгород».
    Акцію, терміни якої наразі не відомі, проводять представники Спілки перевізників Словаччини.

Відомо, що перевезення гуманітарної допомоги, інших важливих вантажів, живих тварин,
    пального та охолоджених вантажів не блокуватимуть.

Решту вантажів на виїзд зі Словаччини будуть пропускати в обмеженій кількості, по чотири вантажівки за годину.
    На в’їзд у Словаччину рух блокуватися не буде. Також не обмежуватиметься рух легкового автотранспорту та автобусів."
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    46 288

Типово

Просто интересно.

Вова собирается как то разруливать межгосударственные проблемы с Польшей и теперь Словакией, которые уже бьют по ценам и украинцам или в сценарном плане видосиков на ближайшее время такого пункта нет?

А напомните - у нас в принципе есть министр иностранных дел? Может кто помнит как его зовут? Ермака не предлагать ))

Зы кто не в курсе - там французские фермеры в очередь становятся

Дописів
    30 138

Типово

На оба вопросам - нет.
    А что?

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 158

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    Відомо, що перевезення гуманітарної допомоги, інших важливих вантажів, живих тварин,
    пального та охолоджених вантажів не блокуватимуть.

Решту вантажів на виїзд зі Словаччини будуть пропускати в обмеженій кількості, по чотири вантажівки за годину.
    На в’їзд у Словаччину рух блокуватися не буде. Також не обмежуватиметься рух легкового автотранспорту та автобусів."
    ну то есть, по сути, блокировать будут петин контрабас. вот оно и вопит. примерно как чувак из магазинчика на Трое, где я икорку покупаю.
    вот что пыше, слог не хуже петьмановского, хотя пафоса поменьше.

Доброго дня Друзі та Шановні покупціХочу проінформувати Вас, що на ринку імпорту товару, відбувається якийсь капець, постачальники, фірми, бази, всі підвищили ціни, хто з причини, хто без причини, хто просто спикулює цінами, але факт підняття цін є, і він відчувається. Більше того, більшість товару, особливо дифіцитного, пропадає і зовсім, деякі постачальники його не продають, чекають на підвищення цін. Я думаю це з двох причин, перша причина, це те, що стоять кілометрові черги фур на кордонах Польщі та України. Вдруге, завжди перед НГ постачальники і так піднімали ціни, а тут весь комплекс. У свою чергу, я намагатимуся тримати і ціни, і асортимент, але повністю утримати всі ціни не вийде .

забыл про атаку на едність написать. в остальном - всё как у пететюни.

Дописів
    46 288

Типово

Почему? Он ничего никому не должен (с) или еще что есть?

Дописів
    46 288

Типово

Отэто дедушку Порох плющит. Так и кони в прямом эфире двинет...

Сторінка 1135 з 1270 ПершаПерша ... 1356351035108511251126112711281129113011311132113311341135113611371138113911401141114211431144114511851235 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті