Так и запишем The Economist - майданутое издание.
Походу практически все ведущие мировые СМИ майданутые. По версии гупий.
Прям мировой заговор гнилого Запада. ПротиврашкиУкраины...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так и запишем The Economist - майданутое издание.
Походу практически все ведущие мировые СМИ майданутые. По версии гупий.
Прям мировой заговор гнилого Запада. ПротиврашкиУкраины...
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
походу это уже все..
и тут уже никакие селфи, обнимашки и совместные заявления Зе и Залужного не помогут..
"І що у Вас залишилось, Валерію Федоровичу? Замовні статті в The Economist через Фіалу,
Мусаєву, Дробовича, Давидюка і тд? Скільки їх вже?
Це по-генеральські — мовчати в Україні і викидати іноземцям оце на світ?
Може, Вам є що сказати прямо? Не мені, українцям.
Хоч в якійсь предметній комунікації..
Це все Зеленський? Це Вас, бідного, пресують? Це варте ще однієї статті в The Economist?
Мене хвилюють не Ваші рейтинги, а наші військові шанси.
А якщо Вас хвилюють рейтинги, то наші ВІЙСЬКОВІ шанси зменшуються з кожним днем.
Мовчите? "
---
сами знаете от кого,
ну и сами знаете, по чьему велению это все,
печально, и тревожно..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
це слова народного депутата Україні від партії влади, заступниці голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки у Верховній Раді України IX скликання, голови підкомітету запровадження цінностей і стандартів НАТО, міжнародного військового співробітництва та миротворчості, членкині Постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
И ты туда же, реформованый мною Брут.
Петро Порошенко програв суд Володимиру Зеленському щодо оприлюднення інформації про свої бізнес-зв’язки з Медведчуком під час АТО, — Укрінформ з посиланням на постанову Великої палати Верховного суду. Експрезидент безуспішно оскаржував цитату з інтервʼю чинного голови держави.
Рішення суду остаточне та оскарженню не підлягає.
Ты не свинья, просто у тебя IQ высокий.
всё потому-что разожравшиеся комсомольцы, привыкшие к закулисным договорнякам и сальным девкам никогда не обретут европейских вкусовых рецепторов. им брют просто кислое говно - посмотрите на структуру потребления игристых в б. УССР. москворотым быкам и бычкам полусладенькое подавай.
сколько не пиши ЕС и НАТО в конституцию, комсомол все равно на портвешок с полусладеньким потащит. и водочкой полирнуть.
вот и проигрывают в чистую европейским брютам. нё6о савэцкое не исправить.
Убергуппий придумал новую отмазку))
Самим хоть не смешно ?)
А как же уряд национальнойи едности ?
Единий Марафон шоби не розгойдувать суспильство ?
Едыни новыны вконце то концов ?))
Гуппии колыхаются вместе с генеральной линией партии ))
Як барин сказал так значит и трэба))
Тогда на*** этот марафон и деньги с него лучше на армию пустить
и можно как обычно сраться все против всех и еще с рашкой ебошиться
Оце ***** по европейськи, а не по комсомольськи!
Востаннє редагував ohdesu: 29.11.2023 о 16:52
Вже і НАТО підключилось поки влада мовчить ...
https://censor.net/ua/n3458523Те, як генерал Залужний описав ситуацію – є точним. Але водночас, коли президент Зеленський каже, що просування не є достатньо швидким – це також правда. Але водночас, Залужний не стверджував, що у нього нема плану. Бо у нього є план! Але втілення цього плану – надзвичайно складна задача, навіть з тією підтримкою, яку Захід надає Україні
какое то стеснительный Генерал...
Генерал Альянсу, що спілкувався на умовах анонімності
Джерело: https://censor.net/ua/n3458523
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks