Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Хорошее начинание Раптор.
Хорошее начинание.
Ахаха)) Попався
Моя країна Україна буде жити зараз і назавжди!
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
От кого я точно не ожидал. Мой мир больше не будет прежним...
авжеж
Без подписи
У нас була така ковдра. У батьків, коли мені десь 15 тий минало))
Наче норм, але пам'ятаю дупа шкварчить а обличча мерзне. І так, потім почала коротити, то на ніч не вмикали
Моя країна Україна буде жити зараз і назавжди!
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Ремонтировал несколько таких. Внутри равномерно распределен высокомный изолированный нагревательный провод. Блока питания как такового нет. Есть регулятор, который тем или иным способом "усекает" сетевое напряжение. Например в простейшем случае в режиме пониженого нагрева подается через диод. Более продвинутые модели бывают с симмисторной плавной регулировкой. В режиме полной мощности во всех моделях подается полное напряжение сети.
а...тупо как сушилка для обуви
норм и согрелся и взбодрился)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Я ще не купила, спитала у сестри, відповіла що просто в розетку втикаєш і все.
Вони зараз сучасні, з усілякими наворотами)) типу регулювання температури і все таке.
Щоб ніс не мерз, засунути його))
Коли ми минулої зими сиділи 8 днів без електрики, то вдягалися як капуста. Типу пижама, потім теплі спорт штані знизу, зверху светр, а все це зверху махровим халатом і під ковдру. Угріваєшся. Тільки потім кріпатура, так спати)))
Хвастаться буду), тоже думала, что с этими средневековыми окнами только одеяло- обогрев спасет меня, но нет) я не знаю, как это тут работает, но у меня тепло), в ванной, в спальне, везде)...пока не стоит вопрос, но у нас еще и не - на улице
Без подписи
В вопрос с теплом решил настенным электрокамином.
И греет и атмосферу создает.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks