Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1051 з 1270 ПершаПерша ... 51551951100110411042104310441045104610471048104910501051105210531054105510561057105810591060106111011151 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 21 001 по 21 020.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 830

Типово

Ермак рулит..))

"У складі української делегації, очолюваної Віце-прем'єром Юлією Свириденко, прибув до США.
    Матиму зустрічі у Білому Домі, Конгресі, аналітичних центрах, з представниками громадських організацій.
    Формула миру Президента, зміцнення оборони України, всебічне поглиблення співпраці і ще багато важливих тем."

--
    между Байден-Зеленский химия наверное не получается..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    56 378

Типово

Шо туд? Пропагандоны топят за очередной " Минск"?
    Хатку в Закарпатье уже прикупили себе?
    Хотя... С учётом аппетитов пуйла,в Закарпатье не спасет. Разве,что очередной букетик для встречи асвабадителей приготовили...

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    Ермак рулит..))

"У складі української делегації, очолюваної Віце-прем'єром Юлією Свириденко, прибув до США.
    Матиму зустрічі у Білому Домі, Конгресі, аналітичних центрах, з представниками громадських організацій.
    Формула миру Президента, зміцнення оборони України, всебічне поглиблення співпраці і ще багато важливих тем."

--
    между Байден-Зеленский химия наверное не получается..
    Какой Байден?

Ну попробуйте ещё раз прочитать с кем будет встречаться Ермак в этой туристической поездке ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

по поводу смыслов..
    если на данном этапе ситуация практически зашла в тупик(по разным причинам)
    и в ближайшее время таковой может оставаться достаточно долго,
    по вашему мнению - сколько надо еще времени, и сколько надо еще положить наших бойцов - десятки, сотни тысяч?
    чтобы начал появляться хоть какой-то смысл,
    для начала хоть каких-то переговоров..
    Це не глухий кут в розумінні - настала рівновага і все зупинилось, можна визначати межі і умови, про щось розмовляти. Це динамічна рівновага, як балансування на канаті: невірний рух - і все змінилось. Важкі бої по всій лінії фронту. Звідки чи я, чи він, вона, вони можемо знати, коли і як це закінчиться?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 822

Типово

Дерьмак брякнул скабейчук на Г+Г что война может закнчиться неожиданно
    Неожидаано она может закончиться если шото подпишут конечно
    Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))

Дописів
    84 377

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Дерьмак брякнул скабейчук на Г+Г что война может закнчиться неожиданно
    Неожидаано она может закончиться если шото подпишут конечно
    там не інтерв'ю, а ребус алюзій із жмутком казусів. коли закінчиться війна - невідомо, але 70 м. з стометрівки ми вже пробігли. а може і зненацька.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дописів
    16 830

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Це не глухий кут в розумінні - настала рівновага і все зупинилось, можна визначати межі і умови, про щось розмовляти. Це динамічна рівновага, як балансування на канаті: невірний рух - і все змінилось. Важкі бої по всій лінії фронту. Звідки чи я, чи він, вона, вони можемо знати, коли і як це закінчиться?
    та знать то не может никто,
    но вопрос был о совсем другом..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    46 288

Типово

Вы откуда взяли про балансировку на канате?

Залужный говорит про устойчивый тактический паритет сил по всей линии фронта. Потому, он говорит, нужны новые планы, новое оружие, новые люди.

Откуда у вас это - вот щас чуть-чуть и вдруг обвалился рашкин фронт и мы в Крыму пьем чай?

Вот оттуда откуда я думаю?))

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис

Посмотрите внимательно - это по факту такой отчаянный шаг остановить все как есть сейчас - не сожжённой в мясных штурмах ВСУ (о чем говорит Алекс) и с прекращением в любом виде агрессии рашки - на страну НАТО она вряд ли будет рисковать нападать в любом виде.

...
    Я, по-перше, не думаю і не кажу, що ми програємо. Лише не складаю конкуренцію, вибачте, Арестовичу, з точними прогнозами. І не роблю вигляд, що гірший варіант неможливий.

По-друге, ви багато написали, а підсумок той же: час покаже.

Щодо "остановить как есть" - ха, спробуйте. Хто зупиниться, ви про що?

Про НАТО і ненапад потрібно було думати разом з країнами Балтії. Пізно, напали, і давно. Тепер спробуйте злякати їх статусом. Думаю, що через кілька годин після прийому України в НАТО вони "традиційно" обстріляють Херсон, бо в них в берестяній грамоті написано, що це їх територія. І що? НАТО почне воювати разом з нами? Прибудуть португальські кулеметники? Зброя - так, мабуть, буде більше і кращої. Авіація, можливо, прилетить. А ядерна парасолька - вже багато років хотів би почути від агітаторів за ядерний статус про те, як його , холєра, застосувати...

Та і сам гіпотетичний прийом, це ж на роки; ви це розумієте? До того часу стільки всього зміниться.

P.S. До речі, ніщо не завадить тамошньому стаду дегенератів записати у власну територію хоч і Тернопільську область. І звернутись в міжнародні суди. І воювати далі "за освобождєніє".
    Востаннє редагував Йоран: 12.11.2023 о 23:49
    Рене Декарт

Дописів
    46 288

Типово

Знает с вероятностью 100% наш Главком. О чем и сказал прямо.

Почему у некоторых другие авторитеты - вопрос риторический ))

Дописів
    56 378

Типово

Знает с вероятностью 100% наш Главком. О чем и сказал прямо.

Почему у некоторых другие авторитеты - вопрос риторический ))
    Так и сказал?
    А ссылку можно?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Ви спитали про час і сколько положить бойцов. Я відповів, що не знаю, і не знаю, хто це може знати напевне.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Вы откуда взяли про балансировку на канате?

Залужный говорит про устойчивый тактический паритет сил по всей линии фронта. Потому, он говорит, нужны новые планы, новое оружие, новые люди.

Откуда у вас это - вот щас чуть-чуть и вдруг обвалился рашкин фронт и мы в Крыму пьем чай?

Вот оттуда откуда я думаю?))
    Приберіть згадку про канат, якщо дивує. Залиште про динамічну рівновагу.
    Рене Декарт

Дописів
    46 288

Типово

Я, по-перше, не думаю і не кажу, що ми програємо. Лише не складаю конкуренцію, вибачте, Арестовичу, з точними прогнозами. І не роблю вигляд, що гірший варіант неможливий.

По-друге, ви багато написали, а підсумок той же: час покаже.

Щодо "остановить как есть" - ха, спробуйте. Хто зупиниться, ви про що?

Про НАТО і ненапад потрібно було думати разом з країнами Балтії. Пізно, напали, і давно. Тепер спробуйте злякати їх статусом. Думаю, що через кілька годин після прийому України в НАТО вони "традиційно" обстріляють Херсон, бо в них в берестяній грамоті написано, що це їх територія. І що? НАТО почне воювати разом з нами? Прибудуть португальські кулеметники? Зброя - так, мабуть, буде більше і кращої. Авіація, можливо, прилетить. А ядерна парасолька - вже багато років хотів би почути від агітаторів за ядерний статус про те, як його , холєра, застосувати...

Та і сам гіпотетичний прийом, це ж на роки; ви це розумієте? До того часу стільки всього зміниться.
    Нет. У меня совершенно другой вывод. И зря делаете вид что не заметили. Надеюсь ))

Я говорю - у нас есть план военных о продолжении борьбы по освобождению захваченных территорий. Но без политической воли руководства страны он не реален.

И есть план политического руководства, который направлен совсем не на продолжение борьбы за освобождение захваченных территорий.

Далее. Вы наверно по касательной читали заявление Расмуссена. А ведь он там как раз подчеркивает, что ключевым в его предложении (думаю это не совсем его - запада) - это как раз упоминание ключевого пятого пункта - обязательства коллективной безопасности. Так что берестой рашики могут подтереться в лучшем случае. И что б два раза не вставать - никакого отношения к Будапештскому меморандуму это не имеет. Это совершенно другого уровня гарантии безопасности.

И последнее - в ядерном зонтике ключевое не применение а обладание. Ибо все понимают - применяется он один раз. Для всех. Поэтому никто никогда никого не тронет и не применит.

ЗЫ Сколько лет немцы ждали? Но зато у них теперь одна из ведущих стран мира.
    Востаннє редагував Vozar: 12.11.2023 о 23:59

Дописів
    46 288

Типово

Приберіть згадку про канат, якщо дивує. Залиште про динамічну рівновагу.
    Паритет.

Остальное - попытки выдать желаемое за действительное

Звідки Ви
    Дописів
    16 830

Типово

Ви спитали про час і сколько положить бойцов. Я відповів, що не знаю, і не знаю, хто це може знати напевне.
    ваш ответ понятен,(хотя опять перекрутили, ибо спрашивал не совсем об этом - ну если так легче, то пусть)
    вы не знаете, и готовы ждать сколько потребуется, пока появятся смыслы,
    а там бабы потом пускай еще нарожают..

кстати, а Залужный наверное о чем-то знает,
    пишут, что дал распоряжение строить линии обороны между Николаевом и Одессой
    Востаннє редагував Alexs: 13.11.2023 о 00:02

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

ваш ответ понятен,
    Я не можу нічим допомогти вам в бажанні ще раз посипати голову попелом. Якщо людина хоче бідкатись, то спосіб вона знайде.

Як ніби це від мене залежить, як війна триватиме.
    Рене Декарт

Дописів
    46 288

Типово

ваш ответ понятен,

кстати, а Залужный наверное о чем-то знает,
    пишут, что дал распоряжение строить линии обороны между Николаевом и Одессой
    Когда то, когда якобы был мир, было дано указание строить на востоке три линии обороны. Не потому что знали о нападении. А потому что знали с кем имеют дело. Заранее готовились. Потому что просто были умными людьми.

Правда потом мы отошли из этих укреп районов. Но это уже история про других людей...))

Так что Залужный просто умный. Ну и учится на примере врага быстро.

Пока кто то рассказывает что мы вот вот новые планы по пабедам, Главком начал строительство оборонных рубежей в новой реальности. Как и озвучивал в своих планах

Звідки Ви
    Дописів
    16 830

Типово

Я не можу нічим допомогти вам в бажанні ще раз посипати голову попелом. Якщо людина хоче бідкатись, то спосіб вона знайде.

Як ніби це від мене залежить, як війна триватиме.
    с чего взяли, что я просил вас помогать мне, посыпьте себе там чего-то на голову..))

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Нет. У меня совершенно другой вывод. И зря делаете вид что не заметили. Надеюсь ))

.
    Не звернув уваги. Ви про мрію окремих "державників" про Стамбул-1? Мені важко уявити, як її не те що реалізувати, а висловити вслух.

Про п.5 у вас, на мою думку, дещо романтизована уява. І про роль ядерної парасольки. І хибне порівняння нас і Нмеччини, про що писав. Краще спробуйте уявити, як і коли і з якого дива нас раптом приймуть в НАТО. Тільки тому, що армія відчайдушно воює? Цього замало, як би жорстоко це не звучало.
    Рене Декарт

Сторінка 1051 з 1270 ПершаПерша ... 51551951100110411042104310441045104610471048104910501051105210531054105510561057105810591060106111011151 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті