Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1583 з 2307 ПершаПерша ... 583108314831533157315741575157615771578157915801581158215831584158515861587158815891590159115921593163316832083 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 46133, показано з 31 641 по 31 660.

Тема: Перекличка

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Ну ти теж не дуже уважно читаєш. 30 років ми були лояльні, доки не полетіли ракети....
    так вони тому й полетіли, що умовним Шурікам, Цветочнікам, було ще в 2014 році (або раніше) не до мови. А треба було ще тоді задумуватись й пропагандувати те поступово, як робили інші (приклад Гонта). але ж нам тоді було не до того, а зараз умовний Шурік, готовий "пасть порвать", якщо хтось не перейшовна українську по першій вимозі ... я більше про це. Є в нас ще час на все це поступово, не переймайся.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Zebr Переглянути допис
    Если сам считаешь вопрос глупым, зачем задаешь?

Ракеты полетели сильно раньше. Но тогда Шурик был занят не нападками на "сбежавших" и "предателей", а рассказами про то, как он не будет платить "этому государству" налоги, потому что их разворуют.
    а чому б ні.... але ти мене не здивував...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    Ох май фолт
    "натворил делов?" (с)

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Цветочник... Переглянути допис
    так вони тому й полетіли, що умовним Шурікам, Цветочнікам, було ще в 2014 році (або раніше) не до мови. А треба було ще тоді задумуватись й пропагандувати те поступово, як робили інші (приклад Гонта). але ж нам тоді було не до того, а зараз умовний Шурік, готовий "пасть порвать", якщо хтось не перейшовна українську по першій вимозі ... я більше про це. Є в нас ще час на все це поступово, не переймайся.
    Це брехня, дальше не цікаво....

Дописів
    36 945

Типово

Strv, тримайте, ніяк не попаду у великі супери, це з містячкового.
    Спасибо, то не забыли
    Я поняла, что Милка - универсальный для любой страны календарь))
    А видели именно украинских производителей календари? Ну вроде АВК, Рошен или еще каких?

Дописів
    36 940

Типово

а чому б ні.... але ти мене не здивував...
    Так в том и дело, я тоже не удивлен, что из моего сообщения ты выделяешь именно первую часть.

так вони тому й полетіли, що умовним Шурікам, Цветочнікам, було ще в 2014 році (або раніше) не до мови.
    Я думал, реформы нужны, коррупцию поддушить, систему образования изменить, дабы мозги у детворы почище были. Не играть в политические качели, отталкивая потенциальных союзников нестабильностью.
    А оказывается, нужно было просто раскладку на форуме сменить. Чудеса, да и только.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Так в том и дело, я тоже не удивлен, что из моего сообщения ты выделяешь именно первую часть.

Я думал, реформы нужны, коррупцию поддушить, систему образования изменить, дабы мозги у детворы почище были. Не играть в политические качели, отталкивая потенциальных союзников нестабильностью.
    А оказывается, нужно было просто раскладку на форуме сменить. Чудеса, да и только.
    Що мені цікаво, те й виділяю. Ти робиш по іншому?

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    Спасибо, то не забыли
    Я поняла, что Милка - универсальный для любой страны календарь))
    А видели именно украинских производителей календари? Ну вроде АВК, Рошен или еще каких?
    отой другий наче український, я буду у великих супермаркетах, сфоткаю. треба в Сільпо якесь велике попасти, в них завжди багато було.

Дописів
    36 945

Типово

отой другий наче український, я буду у великих супермаркетах, сфоткаю. треба в Сільпо якесь велике попасти, в них завжди багато було.
    Класс, спасибо!

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

не йорнічай, я про те, що та війна в 2014 на Донбасі й розпочалася з лозунгів, що ми тут узкіг своєю мовою притісняємо дуже. Мова то невід'ємна частина всього іншого що ти кажеш, виходячи з їх ідеології зберегти тут російську. Але маємо що маємо, я теж ставлю більше на дітей, інше покоління - а не умовних Шуриків, які те будуть вимагати по команді.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

не йорнічай, я про те, що та війна в 2014 на Донбасі й розпочалася з лозунгів, що ми тут узкіг своєю мовою притісняємо дуже. Мова то невід'ємна частина всього іншого що ти кажеш, виходячи з їх ідеології зберегти тут російську. Але маємо що маємо, я теж ставлю більше на дітей, інше покоління - а не умовних Шуриків, які те будуть вимагати по команді.
    Блять.... ще раз нічого я не вимагаю.... хай розмовляють як бажають, але висміювати тих хто бажає говорити українською то невігластво, та невихованість... В мене все....
    ЗІ не очікував я від тебе особисто такого, але фіг з вами.... на хрена ти так робиш я не розумію....

Дописів
    36 940

Типово

Ты считаешь, что это именно язык потащил людей на улицы махать аквафрешами после обработки телевизором? А не картина более полных холодильников(пусть и иллюзорная, по бОльшей части своей)?
    В западной Европе полно мигрантов из рашки. Много кто все еще увлеченно смотрит раша тв и бредит березками. Но россию в Европе хотят только совсем отбитые маргиналы, т.к. это очевидный шаг вниз(и не один).
    Была бы в Украине экономика уровня хотя бы Польши - аквафреш бы так легко не продавался.

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Блять.... ще раз нічого я не вимагаю.... хай розмовляють як бажають, але висміювати тих хто бажає говорити українською то невігластво, та невихованість... В мене все....
    ЗІ не очікував я від тебе особисто такого, але фіг з вами.... на хрена ти так робиш я не розумію....
    та кажу ж тобі, то гон від Юри, не більше того. чого ти за те так вчепивсь, я за мову, але мову без агресії, розумієш? )))

Дописів
    36 940

Типово

У меня в школе была отбитая на всю голову учительница украинского языка и литературы. Предмет она знала, но была настолько прямолинейна и агрессивна в своих наставлениях, что от этого тошнило. И мы, встречаясь с одноклассниками после окончания школы, сходились в одном - никто не нанес большего урона Украине в наших головах, чем она. Уверен, она была искренне уверена в своей правоте и своих методах.

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Ты считаешь, что это именно язык потащил людей на улицы махать аквафрешами после обработки телевизором? А не картина более полных холодильников(пусть и иллюзорная, по бОльшей части своей)?
    В западной Европе полно мигрантов из рашки. Много кто все еще увлеченно смотрит раша тв и бредит березками. Но россию в Европе хотят только совсем отбитые маргиналы, т.к. это очевидный шаг вниз(и не один).
    Была бы в Украине экономика уровня хотя бы Польши - аквафреш бы так легко не продавался.
    не саме мова, мова була лише "лозунгом" тоді. я розумію все, про що ти кажеш. перечитай політологів 14 року, про що вони там терли тоді. через слово "узкій", "узкій", як зараз про якихсь вигаданих ними же "нацистів". тому й гадаю, що й мовую треба було опікуватись ще тоді. а не зараз бути категоричним в тому, часу від тоді до зараз для того було достатньо, щоб те доволі м'яко пройшло для суспільства.

Дописів
    36 940

Типово

не саме мова, мова була лише "лозунгом" тоді. я розумію все, про що ти кажеш. перечитай політологів 14 року, про що вони там терли тоді. через слово "узкій", "узкій", як зараз про якихсь вигаданих ними же "нацистів". тому й гадаю, що й мовую треба було опікуватись ще тоді. а не зараз бути категоричним в тому, часу від тоді до зараз для того було достатньо, щоб те доволі м'яко пройшло для суспільства.
    Еще раз. Не продашь ты нацистов сытому и образованному населению.

Типово

Москва и,особенного ,Питер с тобой не согласны .

Что ,впрочем , не отменяет того момента ,что каждый кто видит на болотах *****ц автоматом становится сторонником украинского ,особенного (от всех ) ,пути развития .

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

а що в Україні хавають зараз тих "нацистів"? русня те хаває, вони тупі, згоден.

Дописів
    36 940

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Москва и,особенного ,Питер с тобой не согласны .
    Те - типа нас с тобой, которым "издалека виднее"

Дописів
    7 268

Типово

У меня в школе была отбитая на всю голову учительница украинского языка и литературы. Предмет она знала, но была настолько прямолинейна и агрессивна в своих наставлениях, что от этого тошнило. И мы, встречаясь с одноклассниками после окончания школы, сходились в одном - никто не нанес большего урона Украине в наших головах, чем она. Уверен, она была искренне уверена в своей правоте и своих методах.
    Как Фарион? Она тоже учитель украинского языка по образованию.

Сторінка 1583 з 2307 ПершаПерша ... 583108314831533157315741575157615771578157915801581158215831584158515861587158815891590159115921593163316832083 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті