| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
А еще есть вариант нагнуть делать заезд раз в год к официалам.
Они ведь при каждом обслуживании пробег в сервисной книжке фиксируют, возможно даже в какие-то базы вносят.
Они ни с кем делиться этой инфой не обязаны. Да и у официалов обслуживается не так много людей. Особенно с пробегами, которые имеет смысл крутить.
А ти впевнений?хіба коефіцієнт зносу в страховій не застосовується?) по ОСЦПВ те ще й як застосовується зараз, саме так як пише Зебра. Там вроховують і вік й кілометри авто. Чи в каско те не прописано?
Зи: до речі, давно хотів запитати, чому ти не кориситуєш замість каско изи писи?))) в тебеж пробіг смішний, вигідно.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
уверен
касок куча разных под любые условия какие хошь
че хочешь то выбираешь
не знаю че за писи
но выгоду от владения авто я не ищу)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
а що стосовно цього "думає" точилка для двірників???
Изи Писи, це теж каска, тільки зі сплатой не календарно за рік чи інший термін, а за кілометри. Знахідка для тих, в кого авто їде 5 км в день ))))
Сплатив кілька сотен км, й спокійно ставиш на паркінг на 2-3 роки )))) докупити ті кілометри можливо в любий момент, якщо тобі наприклад в Дніпро треба ненадовго.
Ось посилання, почитай. цікавий стартап ))) https://easypeasy.com.ua/
Тарифные планы забавные.
У нас идут сначала пожары, угоны, повреждения при парковке (в "половинке"). И потом, вишенка на торте - ДТП при своей вине("полное" каско). Ну и более экзотичные вещи.
А здесь наоборот, сначала ДТП, потом остальное.
наверное если б не купил то сэкономил бы
разве нет?
з.ы. чето мутно как-то
ну и бонусом
Франшиза 10% від страхової суми, застосовується лише при "тоталі" та викраденя авто.
- Звертайтеся до нас без довідок поліції із дрібними пошкодженнями без іншого учасника 5% від страхової суми.
- Оформлюйте ДТП з іншим учасником без поліції шляхом складання Європротоколу.
- Звертайтесь до нас, якщо після події авто не на ходу - евакуацію організуємо, витрати компенсуємо в межах 1%.
- Ремонтуйте свій автомобіль тільки на надійних і сертифікованих нами СТО.
а вишенка на торте -
Дочекайся встановлення телематики та рушай
Наші технарі у найкоротший час зв'яжуться з тобою та приїдуть для встановлення пристрою в зручне для тебе місце та час
Востаннє редагував Glavriba: 10.11.2023 о 10:42
ох блін, дійсно гонють.мені туди не треба (с)
я умови детально не читав, слогани гарні в них )))
не ну на арендном авто оно может и норм работает м ожет даже на каких-то такси\курьерах (но там считать надо)
и страховая вроде не рога и копыта
но мне туда не надо(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks