Ну... Зовнішня розвідка ще місяць ( навіть більше) назад попереджувала,що русня не досягши успіхів на фронті, готує потужну дезінформаційну атаку .
Бачимо,що не тільки в світовому просторі,а й в в Україні медведчуківські викорМиші заворушились.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну... Зовнішня розвідка ще місяць ( навіть більше) назад попереджувала,що русня не досягши успіхів на фронті, готує потужну дезінформаційну атаку .
Бачимо,що не тільки в світовому просторі,а й в в Україні медведчуківські викорМиші заворушились.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Веб-платформи, які забезпечують надання послуг на дому, зобов'яжуть передавати податковій дані про заробіток таксистів, кур’єрів, репетиторів, сантехніків, манікюрниць тощо, з метою їх оподаткування. (с)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
так местную #перестаньтетрогатьмедведчука еще не называли)
ин100грамм шоли ?
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
насчет манікюрниць то такое, а вот манікюрникам вместе с сантехниками и таксистами и не налоговая, а "Оберіг"
слетели тапки, темнота, пижама.
и оголился шоколадный гной
изгой
Востаннє редагував 1960: 03.11.2023 о 22:10
Всеж-таки "торкати" економіку - нетрадиційне заняття...
це коли гуси вже общипані і голі
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
На бюджетних грошах та на хабарях-откатах може і не важливо хто там що торкає)).
У корита бюджетного ж так: робиш, не робиш, херню робиш, шкоду народу робиш....а грошики все одне капають)).
Як я знаю, то не капають, а льються. З моєї кишені до кишені "кровосисьного" непотрібу.
Поки що ).
Тільки не голосить потім проміж собою , що на хліба не вистача, що освітлення немає, докторка фігу показала і дворник теж, та по місту праці "на штори не здають".
Великовумні підїдайли з чужих хлібів від чужої праці).
Востаннє редагував ~ Электра ~: 03.11.2023 о 22:24
гипножабу торкнуло![]()
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Захистив кандидатську дисертацію на тему: «Боротьба Комуністичної партії за союз робітничого класу і трудящого селянства в період інтервенції і громадянської війни. Історіографія»(1987)
у 2023 отримав пожиттєву президентську стипендію. в одній обіймі єлбасіним татом
все ж таки знає президент хто у нього працьовитий непотрібфігні не зробе
![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
настав традиційний вечірній сеанс медитації на кришталеву кулю і вільного письма-фрирайтингу![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks