| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а талант брат краткости
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
не соглашусь наверное
Оце так рубанув Залужний правду. Що там Зе-марафон вєщає, зрада чи перемога?
...абламись чукчаКількість глядачів телемарафону за рік скоротилася втричі, — USAID
Про "Єдині новини" обізнані 80% українців, проте щодня його дивляться тільки чверть із них. Ще 23% вмикають телемарафон від одного до трьох разів на тиждень.
45% респондентів або ніколи не дивилися телемарафон, або просто перестали це робити.![]()
А шо имеется в виду телемарафон? Круглосуточные новости по всем каналам?
Надо быть долбое6ом что б такое смотреть 24\7.
Поначалу, когда стремительно развивались события - понятно смотрели, теперь же нагуя?
Хто використовує назву національності для того, аби принизити співбесідника? Постімперський покидьок!
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Не совсем так 3.
На сегодня земарафон єто вообще не про ТВ.
Простой пример - все каналы Трухи, Лачен Вертикаль и т д - это земарафон. При чем в самом жестком виде. И из которых вы не вылазите сутками. Та же Антуриум ВСЮ информацию об окружающем мире черпает из Трухи и подобного и дочерпывает по вечерам иногда из земарафона тв.
Абсолютно аналогично практически со всеми топовыми укрэкспердами в ЮТубе - там везде земарафон. Ситуация с Портниковым например - ярчайшее подтверждение доминирования земарафона в ютубе.
Практически альтернативную УКРАИНСКУЮ точку зрения сейчас можно услышать только в медиа пула Пороха. Но к сожалению имхо они слишком заточены под уничижительство лидора что часто пересаливают лицом (с) ))
В итоге мы имеем странную ситуацию со сми в УКраине когда более менее объективную картину можно получить исключительно на основании микса инфы из укр, западных и некоторых русосми типа Каспарова\Настоящего времени и подобного...
Но это дольше и затратнее по усилиям чем листануть Лачена под пивко...
Имеем результат - смотри выше ))
Востаннє редагував Vozar: 02.11.2023 о 17:19
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
поначалу я клацал по каналам сидя у друга в загородном доме в Венгрии - помимо всех остальных всяких, были 4 рюцких канала и 1 украинский. угадай какой?
правильно - пятый ))
для понимания - кто есть предатель.
так что я вообще никаких не смотрел. особенно что в части собыйтийных новостей телега в 100 * быстрее телевизора. а смотреть гундосых пидрилл и слушат их умные ротовые выделения - не вижу смысла.
Походу про экспердов местных... ))
Залужный статьей в СМИ намекнул западным партнерам о правдивых потребностях ВСУ. Бугага ...))
Залужный, который чуть ли не каждую неделю часами обсуждал с Милли а теперь с его приемником все планы и все что нужно в газете о них намекает кому? Тем с кем он их обсуждает постоянно?
Сука, логика восьмибитных гупий - это круче Марио ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Всю правду мы слышим только, нет ТОЛЬКО, от пороха. Ахах, предсказуемо
На відміну від тебе, гнида рашистська, я В ДНІПРІ. І з 24.02.2022 року НЕ ВИЇЖДЖАЛА звідси навіть на день. І VPN я НЕ КОРИСТУЮСЯ - немає необхідності: на відміну від тебе я НЕ ВІДВІДУЮ рашистські помийки - всю необхідну мені інформацію я отримую з УКРАЇНСЬКИХ ресурсів.
І ось черговий доказ того, що ти - гнида КРЕМЛІВСЬКА:
Ти настільки рашист, що навіть не вистачає розуму здогадатися, що картинку з рашистського ресурсу форум ЗАБЛОЧИТЬ. Що власне і сталося. Але недовго тобі залишилося срати тут кремлівщиною.
+10000 Бо якось незрозуміло, чому сміттєзвалищу та циферному алкашу можна завалювати форум кремлівською пропагандою, а Бобєгу ні.
Востаннє редагував Дейнерис: 02.11.2023 о 17:48
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Треба трохи зачекати: курка доприбирає лайно в курнику і обов'язково нам розкаже. Бо окрім неї ту пропаганду ніхто не дивиться.
Це ж треба так про стару курку.Її зараз порве.
Він КРЕМЛІВСЬКИЙ покидьок.
+1000
ППКС
Олексій Голобуцький
Трохи про статтю генерала Залужного в the Economist .
Найважливіше, мабуть, що він сказав, - це про перспективи позиційної війни, аналогу "окопної війни" 1914-18 у 1СВ. Небажані, але реальні.
Однак їх можна уникнути. Це не просто. Потрібні інновації. І потрібна мобілізація (хоча по суті "резерви" - це і про власне виробництво боєприпасів і техніки).
Влада дуже неохоче говорить про мобілізацію. Але піднімати цю тему треба. І Головком взяв це на себе. Бо тема непопулярна, наскрізь корумпована, однак це дійсно найперший пункт утримання оборони: щоб було "ким воювати".
==
Для уникнення переходу до позиційної війни необхідний розвиток спроможностей та пошук нових підходів до подолання військового паритету із супротивником.
Щоб це подолати, на даному етапі війни в першу чергу необхідні 5 пунктів:
1. Завоювання переваги у повітрі.
2. Подолання глибокоешелонованої системи мінних загороджень.
3. Підвищення ефективності контрбатарейної боротьби.
4. Підвищення ефективності радіоелектронної боротьби.
5. Створення та підготовка необхідних резервів.
==
Головнокомандувач, по суті, продовжив вектор, заданий в Time, - він також трохи розігнав рожевий туман. "Швидко і просто" - це не про цю війну. Визначення ситуації як позиційно ідентичної конкретному етапу Першої світової теж має багато на кого подіяти витверезвлююче.
З іншого боку, Головком і по союзниках пройшовся: що вони неприпустимо запізнювались і продовжують запізнюватись з наданням більш потужної і більш далекобійної зброї. І що Україні для того, щоб вийти з цієї війни максимально прийнятно (так, судячи з тексту, генерал не захоплюється шапкозакидуванням і не орієнтований на швидкий, в один етап, вхід на кордони 1991), знадобиться чимала кількість спеціалізованої техніки - ті ж системи ППО, РЕБ, дрони різної спеціалізації тощо.
Тобто, по суті генерал Залужний пригасив ентузіазм і врешті запровадив раціональні, приземлені тренди в обговоренні теми війни в Україні. Зважаючи на теперішні настрої у владі союзників, це оптимальне рішення. Реалістична розмова в цифрах і пунктах, з базовим орієнтуванням на гірший розвиток подій, - це те, що з більшою ймовірністю дозволить і за нових трендів зберегти і можливо навіть наростити збройну підтримку від союзників.
Тобто, підсумовуючи: Головком встигає за зміною глобальних трендів і вчасно міняє галси. На відміну від...
Кое кого, которого нельзя называть, выгнали из калл-центра чоли, что строчит в неуставное время.
Ты не свинья, просто у тебя IQ высокий.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks