Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 977 з 1270 ПершаПерша ... 47787792796796896997097197297397497597697797897998098198298398498598698710271077 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 19 521 по 19 540.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    це історія з таймзу.
    там нас тихенько зливають - бо правильна інфополітика це надважливо. а ми її не виробляємо. ми в ній не суб'єкт. а не оці підскоки з викриками за якими нічого немає. таймз не возара цитує
    Богдан Буткевич
    Саймон Шустер - мерзотне лайно, з яким, якби у нас хоч трохи працював інститут репутації, після його шкідницьких статей про "АЗОВ", не мав би би говорити взагалі ніхто в країні. Навіть колеги-журналісти - не те що президент. Я би взагалі його персоною нон-грата оголосив.
    Ну, але жадібні і тупі імбецили, які працюють в ОП, купилися на обіцянку отримати обкладинку в "Тайм". І пустили цю істоту на Банкову.
    За своїм звичаєм, тіло відплатило подолякам-зарівним величезною купою лайна. Ну, але якщо ти пускаєш лайножера - ти отримуєш лайно. Здається, нескладна максима. Але що ж ви хочете від бездарних потвор, які єдине чим вміють займатися - це мірятися своїми телеграм-помийками та просирати все на світі?
    Стаття Шустера, який хоч і гнида, але гнида досить спостережлива, дає чітке розуміння сутності Зеленського.
    Вона актуалізувала найголовніше питання, яке переслідує все президентство Зеленського. Звучить воно так:
    Вдавати чи бути?
    Зеленський - майстер вдавати із себе когось.
    Але коли справа доходить до необхідності щось робити - він сиплеться.
    Він майже посипався восени 2021-го. Але тоді гарне вдавання із себе лідера спротиву на початку вторгнення врятувало його.
    Та тепер ситуація, рівно за 2 роки, прийшла в набагато більш гіршу точку. І ця стаття, ким би вона не була написана, дуже добре дає відчути цю точку. Точку, з якої є 2 шляхи.
    Перший - лишити все як є. Продовжувати вдавати. І тоді в кінці очікує неодмінна поразка.
    Другий - треба почати дійсно БУТИ лідером воюючої країни. А не вдавати його.
    Це складно і дуже неприємно. Це - розігнати єрмачню, яка краде як в останній день, зробити уряд національної єдності, який має керувати країною, не лізти у війну, розгорнути воєнну економіку, не брехати західним союзникам тощо. Ми всі прекрасно знаємо, що він має робити і не робить. Нормальні люди розуміють ціну цього - в людьских життях.
    Власне, від відповіді на це питання залежить і його, і наше майбутнє. Адже він, на жаль, президент.
    І - хочемо ми цього чи ні - але саме через його призму на нас дивиться весь світ. Й те, що він побачив у статті цього гівно-хайпожора, змушує цей світ в нас не вірити. При чому - по ділу.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Тетяна Ніколаєнко

Чи прочитала я щось нове у статті Time? Ні, я в цьому живу щодня. Але треба віддати належне автору. Попри те, що в нього тут не найкраща репутація, він зміг вибрати пару влучних цитат, які якнайкраще характеризують нашу дійсність.

Згідно з опитуванням Reuters, проведеним невдовзі після від'їзду Зеленського, лише 41% американців хочуть, щоб Конгрес надав Києву більше зброї. Раніше таких було 65%.

На сьогодні обсяги МТД (матеріально технічна допомога) по деяких боєприпасах впали в 6 разів. Тому розповіді з-під Авдіївки звучать так: «Мамо, я не знаю, чи завтра подзвоню. Росіяни виводять першу групу, ми їх розстрілюємо, виводять другу – розстрілюємо, виводять третю – розстрілюємо, виходить четверта – у нас закінчився боєкомплект»…

В цей час у нас МО цілий рік не судилось за просторочену дебіторку по зброї, а в постачальники брало шарашкіни контори збітнєвих, щоб потім з’ясувати, що мін в Хорватії нема, але їх можна привезти … з Камбоджі. В логістику замість машин і кораблів літаки не забудьте включити, уроди! Так вже пробували до вас.

«Найстрашніше те, що частина світу звикла до війни в Україні, - каже Зеленський.

Ні, найстрашніше, що до війни звикла частина України. Успішний контрнаступ минулої осені і повернення світла і тепла добряче нам замилили очі. Те, що сталося з Оленою Толкачовою минулого тижня – це не ексцес виконавця на якомусь третьосортному заході. Це третій тривожний дзвінок. Ми витіснили війну на лінію фронту. Так само, як зробили це в 2015. І продовжуємо нормально жити.

«Ніхто не вірить у нашу перемогу так, як я. Ніхто. Ніхто», - сказав Зеленський.

Вірити – мало. Ми не можемо виграти симетрично війну в Росії. Нас занадто мало.
    Нам ще вчора треба було думати, що може долетіти до російських складів і заводів і робити його в Україні, а не відправляти до Коростильова Басалаєву, увєрувавшу після візиту до президента, що вона стане новою головою ЦВК на наступних виборах.

До тих виборів можна і не дожити.

Вселення віри в іноземних партнерів забирає багато енергії? УУУУ, ви ще просто не знаєте, як красіво ридається, коли до тебе приходять газовики, вивалюють все, що відбувається в галузі, згадуючи, що такого і при Януковичі не було. І в фіналі додають: «Ми в принципі вже готові скинутись на транформатори, тільки б Чернишова назад в Мінрегіон забрали».

Ще є віра в людей? Тоді можу розповісти, як конторка одного нардепчика вже кілька місяців намагається втюхати МО шоломи, які прострілюються на випробуваннях. Металеві шоломи…

Про 8 гривень вкрадених на кожній буханці хліба, не хочете?

«Я не можу дивитися цей повтор 10-й раз» - це не лише логіка американців. Я теж не можу дивитись цей повтор. Я його дивлюсь 20 років. Запаси кортизолу знищені.

Але «люди крадуть так, ніби завтра не настане».

Крадуть на боєприпасах.

Крадуть, зручно отаборовшись у Чехії.

В цей час десь на сході якийсь командир вирішує невиріщувану задачу – відсутні боєприпаси, які немає кому роздати.

Пару тижнів тому зняли бронь з працівників заводів ВПК. На питання, хто робитиме тоді зброю, в Генштабі відповіли: «Нам нема кому її роздавати».

Президент не жартує на нарадах? Я його розумію. Тільки це набрані ним кадри гребуть явно не туди.

«Що станеться, так це те, що ми програємо».

У нас насправді дуже легкий вибір – стати країною-легендою, яка загинула, чи країною-легендою, яка вижила. Тільки в цього немає простих рішень.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 822

Типово

Порошенко наживаеця на війні:

Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

До верещань шизанутої курки, що дві статті, надані вище, то все брехня "П'ятого каналу", а насправді у нас все круто, лідор піднімає країну, ВПК працює так, що Штати заздрять, ЗСУ завалені зброєю, в тому числі й українського виробництва, а повага та довіра до найвеличнішого в світі лише РОСТЕ, залишилося три... два... один...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Павло Вернівський

Знаєте в чому головна проблема Зеленського? Скажу власну точку зору.

Проблема в тому, що за останні роки створив таку вертикаль влади, де всі важливі рішення він приймав і або ж погоджував самостійно. В той же час для команди була відведена роль звичайних виконавців.

В мирний час ця конструкція ще якось працювала. Коли ж почалась повномасштабна війна, то ця створена ним конструкція влади виявилась недієздатною. Тому що президент повністю погруз в міжнародних справах і на контроль внутрішньої політики в нього майже не залишилось часу.

Номінально цей контроль підхопив Офіс президента, але через відсутність безпосередніх посадових обов’язків, керівники ОП досить селективно підійшли до вибору напрямків зосередження власних зусиль. Тут можна згадати Шурму, який вирішив зайнятись податковою реформою.

Маріонетковий Кабмін, який в останні роки перетворився в бек-офіс ОП, через відсутність контролю зверху пішов тим самим шляхом. Кожен сам обирав собі напрямки зосередження зусиль. При цьому саме такий кабмін є зручним інструментом для збереження статус-кво щодо розподілу сфер вплив.

І саме через цю селективність вибору зручних та цікавих напрямків роботи, найбільш складні та важливі напрямки роботи залишились без відповідальних керівників.

Особливо показовим для мене є приклад, що нажаль на 2 рік війни в нас досі немає відповідального за воєнне виробництво.

В нас є Міністерство оборони, яке так і продовжує виконувати функції відділу закупки. В нас є Федоров, який по власній ініціативі взяв на себе напрям виробництва дронів. В нас є Мінстратегпром, який в останні місяці працює одночасно з Укроборонпромом над виробництвом снарядів, частково дронів і контролює бомбосховища, по наказу президента.

Однак, в нас нема відповідального за воєнне виробництво в цілому. Ну і відповідального за економіку воєнного часу взагалі.

Відверто кажучи, ним би міг бути прем’єр-міністр, але для цього потрібна сильна самостійна фігура, яка вміє приймати рішення. Розподіляти обов’язки та контролювати їх виконання. Має достатньо впливу, щоб контролювати міністрів та верховну раду. І нажаль теперішній прем‘єр-міністр такоі реальної влади не має взагалі.

Або ж інший варіант. Президент розуміючи власну нездатність контролювати внутрішню політику, міг би делегувати повноваження на іншу людину.

Причому це має бути не довірена особа з близького оточення президента як зараз, а сильний незалежний антикризовий менеджер з повним карт-бланшем.

Однак, поява такої людини в оточенні президента це повний нонсенс, тому що сильний лідер це потенційний конкурент в майбутньому. Окрім того, це незручний персонаж, яка може поламати всі існуючі схеми та домовленності. Тому само собою, що поява такого персонажа нікому не вигідна.

От саме тому зараз і виникла така ситуація про яку написали в статті Тайм.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Борислав Береза

Що треба було б зробити зараз на місці Зеленського:

1. Скликати прес-конференцію і відповісти на запитання після статті у Time. Але треба підготуватися. Не треба жартів в стилі "Квартала". Це має бути захід, після якого країна буде розуміти, що відбувається. Але для цього треба самому розуміти та мати план дій. Якщо цього немає, то нічого можна не проводити
    2. Вибачитися за шашлики, Баканова та "два-три" тижня, а також визнати свою провину у тому, що ігнорував попередження західних партнерів. Так, це боляче, але ставить крапку в цій історії.
    3. Треба змінити позицію з реактивної (відповіді після статті у Time) на проактивну (наприклад, заявити та створити Уряд національної єдності та призначити нормального прем'єра або звільнити всіх одіозних з ОП).

Все це лежить на поверхні та вимагає вміння комунікувати та глобально мислити. Якщо цього немає, то в ОП можуть і далі використовувати ботів та "позитивних блогерів", щоб переконувати суспільство, що все не так, як здається. Але ситуацію це не виправить.

Дописів
    25 849

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Достойна відповідь. Наш суд - ооо...
    ...
    какой есть
    но зараз маємо дві операції - перша і у висновку маємо загиблих та разбомбленный аеропорт війсковий і друга виконана професійно і маємо Мі-8 перелетевший c экипажем в Украину. все інше - "политические преследования" и "месть за вагнеров".
    Сподіваюсь що в першому випадку просто "так вийшло", а не спрямована робота на ворога.
    Востаннє редагував 1234A: 01.11.2023 о 05:35

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Ладно модератор все гавно и чернь от днрис пропускает мимо ушей, НО вот прямое обвинение Антуриум что она наводит ракеты...думаю за такую клевету следует уже и наказать.

Дописів
    2 779

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    и что давным давно известно). А вам бы ото фуфу палочкой ковырять))).

Расскажите лучше про отключения ). Деятель какой-то сообщил, что даже если не будет обстрелов и повреждений, отключать ээ нам будут всё равно. Т.к. нам (то есть им) генерации не хватает (с).
    И вот вопрос : а если обстрелы будут, мы в таком случае вообще без света будем жить? Им же генерации еще больше хватать не будет((.

Или я не верно всё поняла?
    Спс.
    Вот я бы сейчас меньше всего бы обращал внимание на экспертов - на то они и эксперты чтобы в медиапространстве мордой торговать. Сейчас давать прогнозы - дело крайне неблагодарное.
    По поводу генерации - в августе из-за жары были дни, когда нагрузка по системе в целом была на уровне зимних месяцев. Отключений не было. Но, вот если бы в то дни, какой- нибудь трактор уронил бы опору линии 750 кВ и это бы привело к ограничению выдачи мощности АЭС, то возможно бы начали вводить ограничения.
    На данный момент нам мощности хватает и в дневные дни а так же в ночное время идёт экспорт электроэнергии довольно большими объемами. Импорт незначительный, и технические возможности импорта увеличили по сравнению с зимой.
    А по поводу обстрелов - тут вообще предсказать нереально. Смотря что будет повреждено: если оборудование электростанций - то это одно (нехватка генерации, и тогда ограничения по всей стране), а если оборудование подстанций - то это другое (невозможность передать значительные объемы энергии в отдельные регионы и тогда ограничения в отдельных районах) так что надеемся и верим в ПВО.
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 859

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    Я всего лишь имела в виду mother language, это термин
    перестаньте коверкать английский.
    first language, native tongue or mother tongue.
    mother language - это калька с суржика
    мамин язык в томатном соусе с грибами.

Дописів
    56 378

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Ладно модератор все гавно и чернь от днрис пропускает мимо ушей, НО вот прямое обвинение Антуриум что она наводит ракеты...думаю за такую клевету следует уже и наказать.
    Та оно позавчера мне желало,чтоб я своих детей никогда не увидела. И похер,что кто-то из них в это время где-то под Донецком окопы копает. А на прошлой неделе эта тварь желала ,чтоб Галатее на голову прилетело - то есть на Днепр. Ну и прилетело ж людям.
    И всем похер.
    Так,что забей. У шизоидной, походу,тут льготный тариф. Берёзки проплатили. Не зря ж она это говно сюда пачками вываливает.
    Востаннє редагував Антуриум: 01.11.2023 о 08:51

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    перестаньте коверкать английский.
    first language, native tongue or mother tongue.
    mother language - это калька с суржика
    мамин язык в томатном соусе с грибами.
    Регулярно смотрю на ютюбе преподавателей из US, они так говорят)))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 812

Типово

Ну мало ли кого здесь не наказывают...
    Если всех виновных наказать - здесь останется от силы 3 калеки.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від Морфей Переглянути допис
    Форум и так уже превратился в ты да я да мы с тобой, и три шизоидных с Игрени на подтанцовках от неизвестного покровителя из чувашии...

Звідки Ви
    почти из центра
    Дописів
    12 614

Типово

Пульт заберите. Делов то....
    ,,,,заряжаемся,,,,

Дописів
    56 378

Типово

Цитата Допис від Морфей Переглянути допис
    Правильно! Чтоб не осталось три калеки,давайте друг другу желать,чтоб на голову прилетело, а матерям и женам чтоб они никогда не увидели своих детей и мужей!
    Пздц. Запаситесь букетами асвабадителей встречать.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Богдан Буткевич
    Саймон Шустер - мерзотне лайно, з яким, якби у нас хоч трохи працював інститут репутації, після його шкідницьких статей про "АЗОВ", не мав би би говорити взагалі ніхто в країні. Навіть колеги-журналісти - не те що президент. Я би взагалі його персоною нон-грата оголосив.
    Ну, але жадібні і тупі імбецили, які працюють в ОП, купилися на обіцянку отримати обкладинку в "Тайм". І пустили цю істоту на Банкову.
    За своїм звичаєм, тіло відплатило подолякам-зарівним величезною купою лайна. Ну, але якщо ти пускаєш лайножера - ти отримуєш лайно. Здається, нескладна максима. Але що ж ви хочете від бездарних потвор, які єдине чим вміють займатися - це мірятися своїми телеграм-помийками та просирати все на світі?
    Стаття Шустера, який хоч і гнида, але гнида досить спостережлива, дає чітке розуміння сутності Зеленського.
    Вона актуалізувала найголовніше питання, яке переслідує все президентство Зеленського. Звучить воно так:
    Вдавати чи бути?
    Зеленський - майстер вдавати із себе когось.
    Але коли справа доходить до необхідності щось робити - він сиплеться.
    Він майже посипався восени 2021-го. Але тоді гарне вдавання із себе лідера спротиву на початку вторгнення врятувало його.
    Та тепер ситуація, рівно за 2 роки, прийшла в набагато більш гіршу точку. І ця стаття, ким би вона не була написана, дуже добре дає відчути цю точку. Точку, з якої є 2 шляхи.
    Перший - лишити все як є. Продовжувати вдавати. І тоді в кінці очікує неодмінна поразка.
    Другий - треба почати дійсно БУТИ лідером воюючої країни. А не вдавати його.
    Це складно і дуже неприємно. Це - розігнати єрмачню, яка краде як в останній день, зробити уряд національної єдності, який має керувати країною, не лізти у війну, розгорнути воєнну економіку, не брехати західним союзникам тощо. Ми всі прекрасно знаємо, що він має робити і не робить. Нормальні люди розуміють ціну цього - в людьских життях.
    Власне, від відповіді на це питання залежить і його, і наше майбутнє. Адже він, на жаль, президент.
    І - хочемо ми цього чи ні - але саме через його призму на нас дивиться весь світ. Й те, що він побачив у статті цього гівно-хайпожора, змушує цей світ в нас не вірити. При чому - по ділу.

Пенни Прицкер
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    56 378

Типово

А этот все со своей новой " викусей спарц" никак не наиграется.
    Пора б уже Елене Зеленской новую фотосессию забацать. Хоть бы озабоченным было о чем повыть.)))

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Павло Вернівський

Знаєте в чому головна проблема Зеленського? Скажу власну точку зору.

Проблема в тому, що за останні роки створив таку вертикаль влади, де всі важливі рішення він приймав і або ж погоджував самостійно. В той же час для команди була відведена роль звичайних виконавців.

В мирний час ця конструкція ще якось працювала. Коли ж почалась повномасштабна війна, то ця створена ним конструкція влади виявилась недієздатною. Тому що президент повністю погруз в міжнародних справах і на контроль внутрішньої політики в нього майже не залишилось часу.

Номінально цей контроль підхопив Офіс президента, але через відсутність безпосередніх посадових обов’язків, керівники ОП досить селективно підійшли до вибору напрямків зосередження власних зусиль. Тут можна згадати Шурму, який вирішив зайнятись податковою реформою.

Маріонетковий Кабмін, який в останні роки перетворився в бек-офіс ОП, через відсутність контролю зверху пішов тим самим шляхом. Кожен сам обирав собі напрямки зосередження зусиль. При цьому саме такий кабмін є зручним інструментом для збереження статус-кво щодо розподілу сфер вплив.

І саме через цю селективність вибору зручних та цікавих напрямків роботи, найбільш складні та важливі напрямки роботи залишились без відповідальних керівників.

Особливо показовим для мене є приклад, що нажаль на 2 рік війни в нас досі немає відповідального за воєнне виробництво.

В нас є Міністерство оборони, яке так і продовжує виконувати функції відділу закупки. В нас є Федоров, який по власній ініціативі взяв на себе напрям виробництва дронів. В нас є Мінстратегпром, який в останні місяці працює одночасно з Укроборонпромом над виробництвом снарядів, частково дронів і контролює бомбосховища, по наказу президента.

Однак, в нас нема відповідального за воєнне виробництво в цілому. Ну і відповідального за економіку воєнного часу взагалі.

Відверто кажучи, ним би міг бути прем’єр-міністр, але для цього потрібна сильна самостійна фігура, яка вміє приймати рішення. Розподіляти обов’язки та контролювати їх виконання. Має достатньо впливу, щоб контролювати міністрів та верховну раду. І нажаль теперішній прем‘єр-міністр такоі реальної влади не має взагалі.

Або ж інший варіант. Президент розуміючи власну нездатність контролювати внутрішню політику, міг би делегувати повноваження на іншу людину.

Причому це має бути не довірена особа з близького оточення президента як зараз, а сильний незалежний антикризовий менеджер з повним карт-бланшем.

Однак, поява такої людини в оточенні президента це повний нонсенс, тому що сильний лідер це потенційний конкурент в майбутньому. Окрім того, це незручний персонаж, яка може поламати всі існуючі схеми та домовленності. Тому само собою, що поява такого персонажа нікому не вигідна.

От саме тому зараз і виникла така ситуація про яку написали в статті Тайм.
    Такой человек есть. Давно. И все нают его фамилию - Ермак. Почему автор побоялся открыто говорить что все о чем он говорит - это о результатах его деятельности - не знаю.

Дописів
    46 288

Типово

Бгггг...тогда начнем может с вашего списка - Электра 12345зайчикпогулять Смит мерзавецрумын Антуриум и ты ды взахлеб каждый день аналогично воющее про Vоzara?

Почему єтадругое? ))

Сторінка 977 з 1270 ПершаПерша ... 47787792796796896997097197297397497597697797897998098198298398498598698710271077 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті