Ждём, Саню))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ждём, Саню))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
так того, настоящего Vozar по єтой причине и замочили родычи гражданской супруги. она из пригородов мацквы - то ли солнцево, то ли чертаново. недоурка связался с настоящими урками из-за бабла.
что, даже позорную серию фоток доци с кровавым сырым мясом в зубах не помните?
пишущие из-под его аккаунта кукрыниксы ща будут жать треугольничек намекая что я раскрываю детали личной жизни.
тем самым подтверждая, что это таки детали личной жизни )
Не устану тыкать гупий в мысли умных людей. Из жалости ессно ))
Дмитро Тимчук
«Зеленський – це проєкт кремля, це реванш Антимайдану. Незабаром в українських державних органах з'являться представники ФСБ та ГРУ МО росії, які візьмуть у свої руки основні важелі впливу на ситуацію в країні.
Особливо це стосується інформаційної сфери, і їхньою метою стане викривлення дійсности такою мірою, що антимайданівці назвуться патріотами, а всіх незгодних із диктаторськими методами Зеленського звинуватить у роботі на путіна і росію»
(с)
Востаннє редагував Vozar: 30.10.2023 о 23:07
...а вонючий гной старческой фантазийно\лживой гнили фонтанирует в открытые от радостного ужаса рты гупий все сильнее и сильнее.. ))
Востаннє редагував Vozar: 30.10.2023 о 23:10
тотоже.
милый клатч, мы с ним даже на книжных сайтах пересекались. я даже знаю ФИО. но - либо хорошо, либо ничего.
как говорил профессор Преображенский "жаль. чтож, издох, бедняга".
именно посему на это исчадие лубянки, помноженное на соевые выделения мятого петьмана (что одно и то же) просто не нужно обращать внимание. таких засланцев по всей Украине - дохерища.
не реагировать
не цитировать
и усохшему проекту выключат бабосики.
the end
а местная (условно местная, ибо многие не тут) подтявкивающая мишпуха как же? Из оголтелтелых баб.
Що тут? Смердюче куряче лайно та іржава обісцяна електричка знову обсирають військового? Того, хто в перші тижні вторгнення ВРЯТУВАВ аеропорт, а з ним і весь Київ? За що отримав від зеленого "кварталу" подяку у вигляді кримінальної справи за начебто НЕЗАКОННУ оборону аеропорту.Тобто для зелені та рашистських курок разом з рашистськими електричками врятувати столицю від ворога - це НЕЗАКОННО! А тому й не дивно, що зараз ці смердючі гниди обсирають тут генерала Кривоноса.
Цікаво, а ракети вони вже наводять? Чи поки що обмежуються лише проштовхуванням кремлівських наративів та дискредитацією українських військових?
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Возаре, стуліть пельку в бік наших дівчат!
А коли в тебе був строк?
Нарешті ти зізналася про свою СПРАВЖНЮ роботу. Сподіваюся, тобі добре платять за продаж країни?на інформаційному фронті проти України воюють .
Цілий курник! І, що найогидніше, в ньому не лише курки, а ще й їх півники.Много вас,рубли любящих...
Ще одна в своїй роботі зізналася. Рашистам що, нові методички Ольгіно підігнало?
Тебе він і не цитував.
Жахливо навіть уявити, що з ТОБОЮ в дитинстві витворяли твої "прєдкі", якщо виросло ТАКЕ лайно!под дефачками оно подсознательно вспоминает свою собой изнасливанную доцю.
Чим ти краща за те алкашне лайно, якщо ВІРИШ в таку відверту брехню, навіть не вимагаючи жодного ДОКАЗУ цього?![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Первая пошла, остальные затихорились о на а исправлять)).
Неужели душенька-Морфеюшка это Дин2...
Ваши тонзилярные проблемы с заглотом, возарушка, вызывающие у вас судороги не только с недержанием мочи, а и с рвотой, исправляют уже давно.
Неужели мацковских денег не хватает?
И да. Зачем вы на форуме об этом своём суконном-посконном рассказываете? Ведь и так воспринимаетесь не более чем как рвота.
бгггг
только что прилетело в личку предложение от кураторов условного Vozar - перейти на их, тёмную сторону. хвалят мой слог, денег предлагают. спрашивают, как удобнее перечислять, приводят в пример схему с Vozar-ом.
детали излагать не буду - не этично, и вроде даже запрещено публиковать личную переписку. но судя по тону - старое инцестное говно готовы сливать, совсем оно обосралось. ищут новых предателей.
отвечу здесь: ИДИТЕ НАXУЙ, мацквичи! водки нет. забирайте своего вазара и пздуйте отсюда.
Как же колбасит румына. Это просто праздник какой то.
А всего лишь мне захотелось немного потусить в паблике ))
ЗЫ видать Саня начал с лички алкоголика ))
ото жеж пистабол неэтично
плоскоземельные теории заговора про путь денег это для лохов чтоли расчитано ?
Кто за такое будет деньги предлагать... хотя гупии тупые может для них и сойдёт хз
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
Походу.
Таймс анонсировал решения лидора по увольнению "высшего генерала" за провал нашего контрнаступления.
ЗЫ. ОП думает ТАК спасать свои рейтинги у гупий?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks