| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
так я о нем и говорю), только от индивидуального котла/теплового насоса.
если вы не в курсе, их (ТН) сейчас популяризируют к установке
(вернее популяризировали до войны),
это не то что, не запрещается, а и поощряется, т к идет переход с газа на электричество.
очень много стоит в новостройках высотках по всему городу.
ладно, не та тема, не то время)).
Україна не збирається продовжувати транзит російського газу після 2024 року, коли закінчується термін дії чинного контракту.
Нафтогаз готовий відмовитися від транзиту вже зараз, особливо з огляду на невиконання Росією умов контракту,
але продовжує його "виключно з метою підтримки наших європейських колег",
повідомив голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов.
* если есть мозги и ты не ждешь рюке мир - дашь согласие на эвакуацию
* если нет мозгов - с тобой нужно обойтись как с душевнобольным - принудительно эвакуировать
* если есть мозги и ты доказываешь, что никуда не поедешь патамушта куда я паеду у миня ничо нигде нет - ты мрозь, которая ждешь рюке мир.
оставить там нахер, но не помогать ничем.
Тільки дітей і по опікуну на дитину. Інші самі зробили свій вибір.
Варіант що люди не евакуюються тому що куди, де кому вони потрібні і бла бла бла особисто я не розглядаю, бо варіантів вже не залишається: або хоч куди, хай навіть на авось, або смерть.
Вони вибирають друге, це їх справа.
Дивлюся роліки про таких ждунів, часто видно різницю між рівнем людяності у тих ждунів, які самі вже з великими очима біжать у машину волонтерів і бросають своїх тварин, і як волонтери матюкають за це і запихнуть у легковушку по кілька навіть великих собак. Так огидно ((
Тут нещодавно Оріхів показували. Так от жоден з тих,кому пропонували євакуацію не розглядає і не погоджується євакуюватись у райцентри чи села. Усі розглядають обласні центри,та столицю. А , бачте,їм ( з їх слів) жити там не по карману,тому і не виїжджають.
Особисто мені цікаво,чому люди,які все життя жили у маленькому містечку,часто в приватному будинку навіть з туалетом на вулиці,раптом претендують на особливі умови у столиці?
принимается, с оговорками. волонтеры волонтерам рознь. не из инета говорю.
не буду вдаваться в детали ряда "ЕС"овских "волонтерских" организаций, через третьи страны финансируемые не только Ринатом но его северными товарищами, которые продожают "работать" в Украине, на востоке. и делали это с марта 2014.
Читала таке : дитина+ найменьше один дорослий. Можна і більше. А меньше одного дорослого на дитину не можна.
Але вони не їдуть. Тому не їдуть і діти. Примусової євакуації лише дітей (у випадку відмови їх дорослих), чомусь не оголошують.
Але там ще біда. Там з можливостями вивозу цивільних вже дуже погано. Досиділися(.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Браво!
Зате вона має подругу-медика (психіатра) - приблизно такого ж рівня кваліфікації, як і вона "фізик".
В твоїй голові все одно нічого, крім лайна, немає, можна битися нею хоч о паркан, хоч о локомотив до всірачки.
Так ти тут взагалі цілодобово трендиш - нічого, форум не здох від цього.
Самокритично.смешные какие-то идиоты, хвастающиеся непонятно чем
Та нікому тебе не шкода! Розмріялася.очень жаль таких людей![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
и где те специалисты по гидроизоляции, когда они нужны?
Блин, и рано светлеет теперь
От вам и часы
А вот что показывают по 5 шоколадному аналу ...https://t.me/c/1206439755/38000
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks