| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Фото и видео тоже поддельные?
О младенцах вот, со страницы журналистки:nicole zedeck, 27 минут назад.Никто не мог ожидать ужасов, увиденных израильскими оперативниками, когда около 40 младенцев выносят на каталки, некоторые с отрубленными головами
https://www.facebook.com/nicole.zedeck
Это очень важно, конечно.Сколько просто мертвы, а сколько еще и обезглавлены. Занимательная арифметика прям(.
Не все так однозначно
Наверно кацапские пропагандоны напихали в эфир опровержения
Можно еще кино снять на рашатудей что это все манекены и постановка
Риторика такая уже была. Мол, Израиль сам снял.
Я вообще не про журналистку. Я про поднятый тут вопрос "важности" с головами или без.
Ага.
Є такий дешевий, але вкрай поширений прийомчик - після цього урочисто і безапеляційно заявити: раз отут збрехали (хоча, якщо уважно читати, то ніхто не брехав) - значить, вірити всьому іншому, що скаже ця особа/ЗМІ/ організація не можна! Бо все - брехня!
Це навіть тут, на нашому провінційному, але популярному форумі зустрічалось.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Да кстати, так делал испанский педофил Анатолий Ш****й
Находишь какую-то неточность или ошибку в сми раздуваешь это, а потом натягиваешь на все сми. Так он убедил дегенератов, которые его смотрят, что все украинские сми врут.
Я про це й написав. Під враженням від тривалого обговорення резолюцій Генасамблеї ООН і правильних кордонів.
Був би Ізраїль в тих, ООНівських кордонах - знайшлись би інших 100500 причин і претензій, щоб відмовити йому в праві на існування. Якщо не помиляюсь, таке записано в конституціях деяких сусідів або було записано раніше.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks