Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ещё как))
Вы бы за годик-два расслабились в нормальной, здоровой атмосфере, успокоились и вышли из файтинг мод.
Потом вы бы внезапно осознали, что, оказывается, можно просто жить и радоваться, а не рубиться ежедневно за место под солнцем. Что никому ничего не нужно доказывать, не быть все время на стреме, не искать подвох. Вы бы стали ходить в походы, любоваться природой, путешествовать, собираться с братьями по разуму на пиво.. И привет, розовые пони)) только они по-настоящему называются стабильность и уверенность в завтрашнем дне.
Гарно. Але від реалій то дуже далеко... До речі все це я можу робити, та й роблю в Україні.... навіть зараз.... але світ рожевих поні проходить повз мене... насправді такий світ мені просто не цікаво... мені цікаво реалії а не чиїсь марення... Якщо коротко в мене немає бажання тікати від реалій.... Я інженер, мене вчили вивчати світ й користуватися його законами, а не мріяти про казку...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Странно , учили меня с Шуриком в одном месте , а научили сильно разному .
Обоги, вы про настоящую лотерею???
Которая про деньги?
Нежели кто-то расходует на свои деньги???
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks