| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Завтра будуть важливі для України новини: для наших воїнів, для всієї нашої держави, - Зеленський ..
*
Вчера приезжал Столтенберг а завтра новини интересно шо це
Вот и я с этим визитом связал анонс.
Сегодня он сказал, что нужно Украине больше современного оружия.
Может дадут какую-то новую бимбу
https://gordonua.com/news/war/sily-o...u-1682795.html
Сама новость как бы и не новость. Но вот ролик там потрясный!
Может кому любопытно глянуть.
400 вподобайок під відео у Маляр. і ще 200 де вона щось міркує про публічний звіт.
а городон юа не опублікували як гордон ображав військових?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Ролік про те, яка ця тьотя Маляр старанна та професійна, як вона пахала, а всі тільки пред'яви кидали)). І і взагалі її не оцінили. Чомусь.
Тьотья працювала "головою, що балакає". Якщо що.
Відос дуже якісний, так,за великі гроші. Державні.
Щодо гордона,ніколи не була його прихильницею. Іноді деякі з його " новин" бувають цікавими( якщо не сприймати поверхньо,а самому оцінити події).
Щодо образ ним військових бачила якось в ТГ. Ну і звісно його виправдання,що то були ніякі не військові,а типу підстава...
Я що конкретно вас цікавить? Чи це просто чергове " нитотисточник!"?
Сюжет відео не про військових. Взагалі не про них. Дивно, що це не зрозуміло.
Образ військового там використали гидко та суто популістично в сенсі "Ось я роблю так гарно та старанно , а тобі все не так" . Це ж все про таку гарну Нюру, яку без пояснень поперли з МО.
Ця Нюра ще більшим лайном віглядає завдяки цьому багатокоштовному видосику(((.
ролик не смотрел, и желания нет,
брехуха эта малярша, а шеф ее - руководитель коррупции, которая была там практически на всем, от еды до оружия,
и одного не понимаю - почему все молчат, что его судить надо, а не в отставку отправлять, со всей бригадой, да еще и под аплодисменты..
Зеленский покрывает коррупцию..?
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks