Сентябрьские слова хурняк о сыне, живом.
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сентябрьские слова хурняк о сыне, живом.
![]()
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
А колись було щоб вона приносила щось інше?
Ну треба ж було " нагадати невдячним українцям" про день народження " великої людини".
Там загалом була мова не про ту жінку,а про те скільки робить підрлексійович для українців. Таке собі чергове " давайте сфоткаємось - ми ж не з пустими руками".
Що ж до срачу...
Так рашистська пропагандонська машина працює навідмінно. А тут лише маленькі гвинтики,які допомагають їй крутитися. Свідомо,чи підсвідомо,то вже інша справа .
З тією ж метою і той " хтосдалпівдень" щодня мусолять. Бо ж не зовсім дурні і розуміють,що втримати русню з сходу,півночі і півдня одночасно було б неможливо. А пуйлу б було дуже вигідно,якби з усіма нашими боєздатними військовими частинами сталося так,як з захисниками Маріуполя.
Знають. І все одно " несуть". Бо так треба їхнім господарям.
Додам...
Русня на нулі наших хлопців фугасними бомбами криє.
Тож " розмінувати" той похід за допомогою авіації,при повній відсутності на той час у нас ППО,це було б питання одного/ двох днів.
Востаннє редагував Антуриум: 27.09.2023 о 12:25
Про Ирпень и эвакуацию я точно писать не буду, не мне судить сидя в тепле и уюте второй год, а детали, то детали, какиебы они ни были, люди пережили настоящий ужас, ад при жизни ...
А мы, лично я, читала о пережитом ужасе и смотрела фотки((((
Не мне и пистеть
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
красиво
https://t.me/Crimeanwind/43698
https://t.me/RBC_ua_news/67252
А ці все не знають як би їм і...рибку з'їсти і на фуй сісти...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks