| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
спасибо, что ответили.
но так как вы регулярно постите чушь по другим вопросам,
не думаю, что именно ваше мнение для меня авторитетно.
вы много раз попадались на откровенной лжи.
так НП и есть перевозчик),
я сейчас не говорю о каких-то совместных действиях с местными транспортниками).
НП отправитель - НП (отделение в Литве) получатель.
кароче нормальная схема намечается
карабаса берут на т.н. "поруки" и выпускают без залога
он продолжает роскошно жить в буковели типа под следствием
гупиям рассказуют по ящику какой крутой лидор самого кало-мойского арестовал
западным партнерам говорят шо идёт суд и всё будет зашибись
суд идет годами за это время или ишак или эмир
занавес
Востаннє редагував ohdesu: 25.09.2023 о 16:32
получается ohdesu зря надеялся?))
а ведь да, не акцентируя внимания дать по тихому выпустить на поруки...это был бы просто подарок для Петра Алексеевича, какие там Свинарчуки...но нет - сами все испортили))
Чето зеля перед поездой взялся за беню, а не за свинарьчуков. Совпадение ? Не думаю
так взялся или на поруки - определились бы уже))
в смысле "определились"? перфокарта даже не дискета - не перебьешь, не перепишешь.
пока на Г+Г выходят пидорачи кралврал95 значит всё нормально можно не переживать (за беню)
держим кулачки за севастополь)))
да.
судя по лентам, в Джанкое тоже дискотека.
...
повторю старый мемчик
как же было классно, когда главной политической новостью было то, что какая-то интерн Моника отсосала Клинтону
Яка каша у вашій макитрі. Не хочу навіть вступати в полеміку. Відправник та отримувач не НП, а конкретні такі споживачі послуг НП. А перевізники, альтернативні НП, це, наприклад, Автолюкс, Євролайн, Еколайн та інші, які окрім перевезення пасажирів, можуть доправити вашу посилку (багаж) отримувачам по ходу маршрута рейса. Бо є речі, які не приймає до відправлення НП, але погоджуються перевезти водії. Є й ще нюанси, які не на користь пошти, але ж вам аби побалакати, як я розумію)
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Там в Польщі вже зовсім їбонулись?
МЗС України спростувало інформацію про нібито обіцянку Німеччини та Франції забезпечити Києву швидкий вступ в ЄС в обмін на "повалення" уряду Польщі
Речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко спростував коментарі кореспондента польського телеканалу ТVР у Брюсселі про нібито обіцянку Німеччини та Франції забезпечити Україні швидкий вступ до ЄС в обмін на "повалення" чинного уряду Польщі.
"У польських ЗМІ почали циркулювати коментарі кореспондентки польського телебачення ТVР у Брюсселі про нібито обіцянку Німеччини та Франції забезпечити Україні якнайшвидший вступ до ЄС в обмін на "повалення" нинішнього уряду Польщі", - написав Ніколенко у фейсбуці.
За його словами, зазначена інформація не відповідає дійсності.
"Категорично відкидаємо такі інсинуації. Українська сторона жодних таких пропозицій не отримувала, намірів втручатися у внутрішні справи Польщі не мала і не має", - наголосив речник.
У МЗС наголосили, що Україна високо цінує підтримку Польщі у відбитті російської агресії, підтримці нашого прагнення до членства в ЄС і НАТО, а також глибоко вдячні полякам, які виявляють солідарність із українцями. У відомстві зазначили, що останнім проявом цього стало вручення президентом України державних нагород громадянам Польщі: журналістці Б'янці Залевській та медику-волонтеру Даміану Дуді.
"Переконані в безуспішності зусиль вбити клин у високий рівень поваги та співпраці наших народів. Закликаємо наших польських друзів не піддаватися на спроби провокацій, працювати разом для ефективної протидії спільним викликам", - наголосив Ніколенко.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
хочешь понять суть вещей - проследи путь денег..
З Білого дому розіслали листа із реформами, які має зробити Україна для отримання допомоги
"Заступник радника Білого дому з національної безпеки з питань міжнародної економіки Майк Пайл відправив на адресу Координаційної платформи донорів
лист із переліком реформ, які повинна зробити Україна для продовження надання їй військової допомоги.
В документі прописані зміни по пріоритетності їх впровадження: 0-3 місяці, 3-6 місяців, один рік, 18 місяців.
Зокрема вони стосуються функціонування Наглядових рад Державних підприємств, антикорупційних органів (САП, НАБУ, НАЗК),
Вищої ради правосуддя, загалом судової гілки влади.
Також пріоритетними протягом року вказані зміни в роботі Міністерства оборони України і усіх силових відомств."
ссылочка на перевод оригинального документа
Востаннє редагував Alexs: 25.09.2023 о 22:25
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Проксивлада не так и плохо
Каких гандонов туда не поставь начинается одно и тоже каждый раз.
Якраз зеля може зробить то шо обіцяв наріду на виборах. А не зробить то швидко піде нах бо без допомоги на *****ць.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks