Угу. А на "ісходниє данниє" можна заплющити очі:
- 14-15 рр. - окупація Криму та Донбасу, розміри окупації останнього за 2 місяці зменшилися на 2/3, після чого Перші "Мінські домовленості", активні військові дії зупиняються або сильно зменшуються;
- 22 р. - повномасштабне вторгнення на ВСЮ територію країни, активні бойові дії тривають 17-й місяць.
Та й на результати цього всього рашоголові теж ЗАКРИВАЮТЬ очі, бо вони їм дуже НЕВИГІДНІ:
- 14-15 рр. - Україна втратила близько 3000 військових (про цивільних не знаю), зруйнована частина населених пунктів Донецької та Луганської областей (чи є повністю знищені - не знаю),
- 22 р. - Україна втратила ДЕСЯТКИ ТИСЯЧ військових та СОТНІ тисяч цивільних загиблими, кількість поранених та покалічених навіть приблизно порахувати неможливо, частково або повністю зруйновані сотні (а може, й тисячі) населених пунктів.
Про те, що боневтік - це лише "гаварящайа галава" і що зброю дають ЗАЛУЖНОМУ та ЗСУ, казала вже неодноразово, але ця правда рашоголовим та зебілам НЕВИГІДНА.
Я так розумію, що в 2014 році Україна була НЕ жертвою збройної агресії паРаши, а самим ЗЛОЧИНЦЕМ?А тепер візьми і все це лайно скажи в очі вдові та сину Гонти.
Скажи їм, що їх рідна людина був ЖЕРТВОЮ і НЕ БУВ націлений на боротьбу та перемогу.
Я дуже хочу подивитися, що від тебе залишиться після цього, рашист хрінов.
Можна його забанити назавжди? На сєвпомийці його дуже зачекалися!![]()
Bookmarks