| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
и этот хомяк втирает нам мульку, шо он аполитичен, непредвзят и, с-ка, вообще - абы народу було харашо.
Бот, я тебе работу подкидываю, вон есть в моем посте фамилия порошенко. Налетай!
А ты на меня свой клюв открываешь. Тебе нужно интегрировать модуль благодарности
Енергетики за свої гроші - це за гроші з тарифу. Тобто за ті гроші, які отримані від оплати споживачів за отриману електроенергію. А це відслідковують. І не дай Боже нецільове використання.
Це робиться через механізм інвестиційної програми, а інвестиційну програму затверджує НКРЕКП. До того ж зараз НКРЕКП натягує ОСР за показники надійності електропостачання (SIADI, SAIFI) а там такий алгоритм розрахунку, шо великий вплив має кількість споживачів, і щоб покращити ці показники в першу чергу треба оновлювати обладнання там, де підключена велика кількість споживачів. А інвестиційна програма не резинова -+ ось і виходить що до сільських ТП черга дійде коли-небудь згодом. Якщо само з ладу не вийде і доведеться замінювати терміново, з аварійного запасу. А з аварійним запасом з врахуванням подій останнього року..., ну самі розумієте.
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
І кого мені цей ботяра нагадує? Ну крім сміта або шіісятого. Зінське щеня! То теж плигає, скавулить та кусається на будь-який подразник.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
вот и слово тебе найдено - подрАзнык.
Да - у меня есть реакция(отвращение) на говно. Как и у любого нормального человека.
Абориген- а откуда тебя с хомяком, лично знает Медведчук? Когда он заливал Х...лу про встречу с цветами - именно тебя, хомяка, Дейнерис он и приводил в пример. Этож вас, нед.....щасных, тут ущемлял и уничтожал "хвашисский режим" Зеленского.
Нова орденоносиця - акторка зі Сватів!
Золота зірка Княгині Анни з діамантами.
Цього разу на своїй сторінці в Instagram дружина продюсера "Квартал 95", а нині нардепа Олександра Божкова Ганна Саліванчук розповіла, що за орден вона отримала напередодні і, головне, за що.
"Я отримала міжнародний Орден Княгині Київської Анни «Честь Вітчизни» за сумлінне служіння Україні!
Ви скажете, що я такого робила, я скажу: Робила багато творчих вечорів та збирала гроші і на протязі всієї війни допомагала дитячим будинкам та притулкам для тварин.
![]()
А інші волонтери за аналогічну працю теж ордена отримали, чи це якось пов‘язано з причетністю до кралврал95 ?
Абориген у самому ссыкотно посты писать.
Только ДНРиХу выпустили - сразу и появился))))
Вроде ж взрослый человек...)
Не, ну да, со здоровьем проблемы, нервы...
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Тобто відповідь на питання, чому всі ці ідіоти не витворяли все це ДО сходження на престол святого Зе, тебе не цікавить? Що й потрібно було довести.
Шкода, що ти до таких не належиш.Допис від Рикошет
Ти тоді сидів в його трусах?
Вибачаюся, але все це, що Ви зараз пишете, було зроблено ДО 2019 року. Про це ж і мова.
Мафальда,![]()
Спецмародери. Як імпортери зброї вивели з країни мільярди гривень у розпал війни
Зараз прилетить зеботік і мінімум 10 постів буде верещати про Порошенко ))
С этого интервью. Спасибо Манула. Ты - ЗЕБест......
.....Початок російського вторгнення наприкінці лютого 2022 року повністю змінив життя української оборонки.
Збройні сили потребували всього, одразу і в необмежених кількостях. Українська ж оборонка, яка всю свою історію працювала виключно на експорт, мусила швидко перелаштуватись. Йшлося про дні та години.
это просто бомба. вот так вот сходу - голые-босые ВСУ. ой - а хто это сделал?(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks