ну за экономию
дачный сезон объявляю открытым
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну за экономию
дачный сезон объявляю открытым
![]()
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
подорожал уже в холодильнике
Нагадайте, хто пам'ятає. Де в нас у Дніпрі камери фіксації швидкості, кажуть від сьогодні вже знову працюють...
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
аби не на безпеці себе і рідних, заробляючи на колодках ...![]()
![]()
Ну что Самсунг может знать о вине....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
За глориусом где и была. Знак стоит 600м. Камера прямоугольная с радаром, ее видно. Смотрит не на пр. Свободы, а если ехать по набережной в сторону пр.свободы (что тоже тупо звучит, почему не в сторону гидропарковой?) Ещё одна - на победе
Я чего-то вычитал, что будет еще две новые. Ну один фиг. Куда оно тогда смотрит в сторону Свободы, если стоит на Набке.
вул. Набережна Заводська, 64, напрямок спрямування приладу просп. Свободи (обмеження швидкості 70 км/год);
Ну, так это просто привязка. 64 - это брсм. Может стоит на мосту и смотрит на свободы?
отакой
![]()
ні, то Ромекс гнав те, і про шавуху в Запоріжжі теж (бо він якраз "заробляючи" часто в Запорожжя курсував), Паша повинен пам'ятати. Він мерчиком тоді наче працював чи щось таке, мотав по області і далі ... "заробляв" на тому - бо платили за паливо в еквіваленті бензину, з того те поняття "заробляє" й пішло тоді ... а не з економії на газу.
В их случае - да.
Под эту же тему вещал ромекс, который каждый день ездил в командировки и с помощью газа экономил себе транспортные расходы.
Но также в эту тему впрыгнули другие, которые используют авто в личных целях, у которых любой пробег на авто начинал приносить прибыль, только из-за того, что поездка выполняется на газу.
ну если по аналогии с бизнесом в повседневной жизни прибыль это то что остается после всех расходов
то...)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks