Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Йоран.
Просто есть традиции. Часть из них идиотские, часть просто устаревшие, часть религиозных, часть советских. Воспринимайте как данность и не берите близко к сердцу. Идиотизма в мире много, а сердце - одно.
Вам треба шукати розради у комуністів.
Ось вам пісня трактористки, Тичина:
Джерело: https://ukrclassic.com.ua/katalog/t/...a-traktoristki Бібліотека української літератури © ukrclassic.com.uaМати кажуть: бога бійся! Я кажу: чого це ви? Доки будуть мене мучить ваші ряси та церкви!
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
А шо тут с моими йайками за манипуляции?
Прям интересно стало.
Ах, то раптора яйки, вот ошиблась ))))
Ну что что, хочет показать, а никамуне интересно((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Вспомнился анекдот про слепую "дегустацию"вот ошиблась
Цэ Иван
Цэ Мыкола
Цэ Сэмэн
Цэ вобщэ не з нашого сэла.
Ыхыхыхы
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Мих в электрогриле показал левое.
Не страшно))))))
Нарешті щось таке, що можна обговорювати, дякую.
Звернення не слухав. Може, тому і вижив?
Я не вважаю, що можна говорити про "вище" чи "нижче". Питання було - чим переконання чи життєві установки одних кращі, ніж інших. Я ж не чіпляюсь до знайомих і тим більш незнайомих людей з привітанням - "а вашого бога не існує, вас одурачили, хахаха"? Або чимось подібним.
(довідки нема, можете повірити на слово). (якщо зможете...)
На кой мені оці ритуальні примовки? Іноді це просто набридає, іноді хочеться культурно послати. Та ще інколи з "інструкціями" - "нада отвечать вот так", бо я зазвичай відповідаю - добрий день.
До вас ніколи не чіплялись на вулиці міські диваки з філософськими питаннями? Відчуття не тотожні, але десь схожі.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Да конечно Йоран )))
Он говорит Добрый день и наверняка вспомнит, как какое то нудило начнет ныть, да какой же он добрый, да я, да вот, да они, ну если он конечно добрый, ну если можно так сказать и прочая бредятина))))))))))
Вот про Исус воскрес почти тоже, тока левое))))
Пипец
Отак отошлешь из добрых побуждений картинку. Мало ли. Сохранился телефон, услугу оказывал хорошо)))))
С там поток говна поноса в голове и душе))))
У меня этих картинок весь чат рабочий, весь чат осбб. Представляю, имей я кучу родичей и друзей))))))
Ну лечитесь товарищи)))))
Пойду отправлю подруженьке яичко)))))
Раптор яйця вже показував?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks