| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Допис від Антуриум
Зебілізм головного мозку.
Кацапи зі своїм фанатизмом до ху.йла вже давно діти в зрівнянні з зебілами.
Звідти ж, звідки вони і в ТВОЇХ работодавців на оплату твоїх антиукраїнських висерів.Допис від Антуриум
А твої чому?Допис від Антуриум
Самокритично. Але тобі, на жаль, вже нічого не допоможе.Допис від 1960
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
А я, нарешті, зрозуміла, хто ховається за поганялом "Рикошет". І у зв'язку з цим мене лише одне цікавить: коли це в нас вже дозволили клони забанених користувачів? Тим більше ДОВІЧНО забанених. Я якось пропустила цей важливий момент.![]()
Та я ж пошутила.)
Это очень хорошо,когда семьи дружные. Ну у адекватных людей оно как раз так и бывает.)
Мой сват недавно в почти полночь позвонил. Меня аж трухануло,подумала случилось что-то,а он спрашивает " вам яйца домашние из села везти?" Как оказалось,они у родичей в селе были. А утром рано в дорогу,не хотел меня будить звонком.))) Ну это у них семейное. Пару лет назад так зять в три часа ночи позвонил и пригласил кофейку попить. Мы ж в одном подъезде живем.Как потом оказалось,дочке надо было скорую вызвать... Не хотел меня внезапно плохой новостью травмировать.)
Жесть! Але я не дивуюся: яблучко від яблоньки...
![]()
Це ти про свою "другу половинку"? Що ж ти з нею робив, що до ТАКОГО довів???Чи це вона з горя, що ЧОЛОВІКА поруч з нею немає і ніколи не було?
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Згадайте, хто тут більш, ніж пів року після початку повномасштабної війни ВИПРАВДОВУВАВ напад паРаші, казав, що анексія Лугандону, Криму тощо ЗАКОННА, і взагалі засрав весь форум своєю альтернативною історією?
На жаль, це нічого не змінить.Дейнічка, лайте їх менш інтенсивно
Навзаєм, люба Мафальдушко!бо я без вас сумую
Сил нам на все і на всіх вистачить, бо ми УКРАЇНКИ!Наші хлопці знищать орків, а потім ми займемося алкашними рашапропаГандонами в пір'ях, що мешкають на сміттєзвалищах.
![]()
Дейнерис, вітаю! Рада, що Ви вийшли. Подратуйте цих імпотентів!)
Скока мало нужно человеку для щастя.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks