Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2147 з 2284 ПершаПерша ... 114716472047209721372138213921402141214221432144214521462147214821492150215121522153215421552156215721972247 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 42 921 по 42 940.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    54 396

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Ну, не всім же лише лайно за курками прибирати.
    Звичайно. Тобі не довірять.)
    А всі робітники нашої сільськогосподарської та харчової промисловості щиро бажають вдаватися тобі курятиною.)

Звідки Ви
    Dnepr-сити,street в каштанах
    Дописів
    20 454

Типово

Даже по поводу маски для волос повздорили..
    Доброе утро же!
    Прекрасный праздник
    Так выпьем же, за то, что б коханці любили умели и хотели языком написать "Спасибо"
    Востаннє редагував *Vica*: 20.03.2023 о 08:27

Моя країна Україна буде жити зараз і назавжди!
    I have nothing, if I don't have you
    Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)

Дописів
    67 640

Типово

Это смотря если есть за что)))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    1 396

Типово

Цитата Допис від *Vica* Переглянути допис
    Даже по поводу маски для волос повздорили..
    Доброе утро же!
    Прекрасный праздник
    Так выпьем же, за то, что б коханці любили умели и хотели языком написать "Спасибо"
    Сьогодні ще Міжнародний день щастя, Всесвітній день здоров'я ротової порожнини, Міжнародний день французької мови.
    А я думала що тільки день весняного рівнодення.

Звідки Ви
    Dnepr-сити,street в каштанах
    Дописів
    20 454

Типово

Цитата Допис від Петрівна Переглянути допис
    Сьогодні ще Міжнародний день щастя, Всесвітній день здоров'я ротової порожнини, Міжнародний день французької мови.
    А я думала що тільки день весняного рівнодення.
    День рівнодення завтра, нє?
    Ротова порожнина прям в тєму, після поздоровлень якраз можна відчути день щастя і завершити французьким поцілунком

Моя країна Україна буде жити зараз і назавжди!
    I have nothing, if I don't have you
    Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)

Дописів
    67 640

Типово

Ахахаха. Многим есть зачем прополоскать черный или злой рот)))))

А вот щастье это хорошо.
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    1 403

Типово

Трям.
    Всем бобра.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 448

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Звичайно. Тобі не довірять.
    Звісно. Адже краще за все лайно прибирають люди з НИЗЬКИМ IQ. А в мене він високий. Саме тому ти копирсаєшся в лайні і підтираєш куркам дупи, а я працюю з ВИСОКОІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ ОСВІЧЕНИМИ інтелігентними людьми.
    А всі робітники нашої сільськогосподарської та харчової промисловості щиро бажають вдаватися тобі курятиною.)
    вдавАтися курятиною - це ТВОЯ робота: може, хоч так півник не буде кидатися на тебе через те, що в курнику лайна від тебе більше, ніж від всіх його курок разом.
    Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Ахахаха. Многим есть зачем прополоскать черный или злой рот)))))
    Шкода, що деяким птахоферам це не допоможе.
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Дописів
    1 403

Типово

Звісно. Адже краще за все лайно прибирають люди з НИЗЬКИМ IQ. А в мене він високий. Саме тому ти копирсаєшся в лайні і підтираєш куркам дупи, а я працюю з ВИСОКОІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ ОСВІЧЕНИМИ інтелігентними людьми.
    Дупы им пидтыраешь?

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 222

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Чтоб не бегать лишний раз. Для многих весьма актуально.
    И чтоб сэкономить, купив по акции или мелким оптом.
    Или если что-то вкусное, но оно продается далеко. Приходится запасаться, не наездишься ж).

Запасаться , конечно, лучше всего деньгами. Но не всегда получается)).
    Все это есть.
    И реже лазить в магазин, особенно если это совсем не в пешей доступности. И купить по более интересной цене в ходе акции (если это и так нужно). И необходимость ездить куда-то далеко/неудобно, так как поблизости или нет или существенно дороже.
    Еще и дополню: вот не все можно прийти и купить. И когда попадается - берешь больше.

Дописів
    6 242

Типово

П...ць! Це ж наскільки треба себе не поважати, щоб навіть не спробувати ПЕРЕВІРИТИ ту ахінею, яку написав dimon2005??? В нього не вистачило розуму забити в Гугл "Авгиевы конюшни", а навіщось поліз перевіряти ім'я "Авдей" (і, мабуть, довго довелося шукати те ЄДИНЕ посилання, цитату з якого він виставив, бо ПЕРШИМИ йдуть посилання на сайти, в яких НЕМАЄ ані слова про те, що "Авдей" та "Авгей" - ОДНЕ Й ТЕ Ж САМЕ ім'я), і стара баба теж зраділа, що знайшовся ще хтось такий самий неосвічений з нульовим айкью, як і вона.

Цікаво, на яких дебілів розрахована ця тупорила відмазка? Це треба мати навіть не нульовий, а НЕГАТИВНИЙ айкью, щоб не здогадатися, що форумчани спробують ПЕРЕВІРИТИ, чи дійсно Т9 ВИПРАВЛЯЄ "Авгиевы" на "Авдеевы". Я набирала "Авдеевы конюшни" на п'яти смартфонах (найстарішому 6 років, найновішому декілька місяців) і на одному звичайному мобільному телефоні - на жодному з них Т9 НЕ ВИПРАВИВ "Авгиевы" на "Авдеевы", навіть щось схоже на "Авдей" НЕ ПРОПОНУВАЛИ:

Але стара бабка вважає, що тут сидять лише дебіли, не здатні перевірити, тому можна їм будь-яку лапшу на вуха вішати.

Брехло.
    И вам доброго утра.
    "Посилання" , которое я "довго шукав" и которое вы ,видимо, найти не смогли на самом деле является фрагментом диалога с ресурсом ChatGPT. Поэтому ничего удивительного нет в том, что вы не смогли воспринять его привычным гугл-ориентированным способом. ) Вышеупомянутый ресурс в принципе не использует морально устаревшие гугловские базы данных.

Что касается т9, не нужно забывать, что эта функция ориентируется на лексику конкретного пользователя.
    Востаннє редагував dimon2005: 20.03.2023 о 11:37

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 344

Типово

Цитата Допис від *Vica* Переглянути допис
    День рівнодення завтра, нє?
    Ротова порожнина прям в тєму, після поздоровлень якраз можна відчути день щастя і завершити французьким поцілунком
    ))

Недавно услышала словосочетание ротова порожнеча вместо порожнини. Долго думала.

Дописів
    2 419

Типово

))

Недавно услышала словосочетание ротова порожнеча вместо порожнини. Долго думала.
    тоже сильно задумался. Что-то в этом есть.
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 174

Типово

"Ночь будет тяжелой, очень тяжелой. Но будет утро", - Президент Зеленский

Дописів
    67 640

Типово

Цитата Допис від Andrey22 Переглянути допис
    тоже сильно задумался. Что-то в этом есть.
    Ахахаха. День смеха

У кого то не Ротова порожнеча, а Ротова повнота бывает)))))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    совок - это неистребимая тяга порицать содержимое чужих кравчучек
    при совке кравчучек не біло))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    83 787

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    при совке кравчучек не біло))
    И секса
    Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 448

Типово

Цитата Допис від dimon2005 Переглянути допис
    Вышеупомянутый ресурс в принципе не использует морально устаревшие гугловские базы данных.
    Яким боком база даних Гуглу до Вашої та курки неосвіченості і навіть неуважності? Ви з радістю побігли відбілювати курку, яка ЗАЖДИ несе ахінею (доказів цього в мене вже повний комп), навіть не спробувавши спочатку дізнатися, що таке "Авгиевы конюшни" і "з чим це їдять". І врешті-решт замість того, щоб відбілити курку, заплювали й самого себе, почавши мені доводити, що Авгєй - це те ж саме, що й Авдей, при тому, що давньогрецього царя звали Авгій, і до євреїв він має таке ж саме відношення, як і свиня до коня. І хто Ви після цього?
    Что касается т9, не нужно забывать, что эта функция ориентируется на лексику конкретного пользователя.
    Я перевіряла на смартфонах РІЗНИХ людей. Але так, на відміну від курки всі ці люди ГРАМОТНІ та ОСВІЧЕНІ, - можливо, саме тому їх Т9 і в голову не прийшло замінити "Авгиевы" на "Авдеевы". І я б з Вами погодилася, якби мова йшла про звичайного дописувача форуму. А оскільки мова йде про курку, то ця відмазка "не катит": НАСТІЛЬКИ безграмотної та неосвіченої людини, як вона, на форумі більше немає. Це не Т9 їй виправив - це вона НЕ ЗНАЄ, що таке Авгієві стайні, і не читала давньогрецький міф. Але ВИЗНАТИ свою помилку в неї кишка затонка.
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Дописів
    28 956

Типово

а си таки в москве

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 977

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    а си таки в москве
    А що були якісь сумніви, що він туди попреться?

Сторінка 2147 з 2284 ПершаПерша ... 114716472047209721372138213921402141214221432144214521462147214821492150215121522153215421552156215721972247 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті