Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Даже по поводу маски для волос повздорили..
Доброе утро же!
Прекрасный праздник
Так выпьем же, за то, что б коханці любили умели и хотели языком написать "Спасибо"
Востаннє редагував *Vica*: 20.03.2023 о 08:27
Моя країна Україна буде жити зараз і назавжди!
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Это смотря если есть за что)))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Ахахаха. Многим есть зачем прополоскать черный или злой рот)))))
А вот щастье это хорошо.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Трям.
Всем бобра.
Звісно. Адже краще за все лайно прибирають люди з НИЗЬКИМ IQ. А в мене він високий. Саме тому ти копирсаєшся в лайні і підтираєш куркам дупи, а я працюю з ВИСОКОІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ ОСВІЧЕНИМИ інтелігентними людьми.
вдавАтися курятиною - це ТВОЯ робота: може, хоч так півник не буде кидатися на тебе через те, що в курнику лайна від тебе більше, ніж від всіх його курок разом.А всі робітники нашої сільськогосподарської та харчової промисловості щиро бажають вдаватися тобі курятиною.)
Шкода, що деяким птахоферам це не допоможе.
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Все это есть.
И реже лазить в магазин, особенно если это совсем не в пешей доступности. И купить по более интересной цене в ходе акции (если это и так нужно). И необходимость ездить куда-то далеко/неудобно, так как поблизости или нет или существенно дороже.
Еще и дополню: вот не все можно прийти и купить. И когда попадается - берешь больше.
И вам доброго утра.
"Посилання" , которое я "довго шукав" и которое вы ,видимо, найти не смогли на самом деле является фрагментом диалога с ресурсом ChatGPT. Поэтому ничего удивительного нет в том, что вы не смогли воспринять его привычным гугл-ориентированным способом. ) Вышеупомянутый ресурс в принципе не использует морально устаревшие гугловские базы данных.
Что касается т9, не нужно забывать, что эта функция ориентируется на лексику конкретного пользователя.
Востаннє редагував dimon2005: 20.03.2023 о 11:37
Яким боком база даних Гуглу до Вашої та курки неосвіченості і навіть неуважності?Ви з радістю побігли відбілювати курку, яка ЗАЖДИ несе ахінею (доказів цього в мене вже повний комп), навіть не спробувавши спочатку дізнатися, що таке "Авгиевы конюшни" і "з чим це їдять". І врешті-решт замість того, щоб відбілити курку, заплювали й самого себе, почавши мені доводити, що Авгєй - це те ж саме, що й Авдей, при тому, що давньогрецього царя звали Авгій, і до євреїв він має таке ж саме відношення, як і свиня до коня.
І хто Ви після цього?
Я перевіряла на смартфонах РІЗНИХ людей. Але так, на відміну від курки всі ці люди ГРАМОТНІ та ОСВІЧЕНІ, - можливо, саме тому їх Т9 і в голову не прийшло замінити "Авгиевы" на "Авдеевы". І я б з Вами погодилася, якби мова йшла про звичайного дописувача форуму. А оскільки мова йде про курку, то ця відмазка "не катит": НАСТІЛЬКИ безграмотної та неосвіченої людини, як вона, на форумі більше немає. Це не Т9 їй виправив - це вона НЕ ЗНАЄ, що таке Авгієві стайні, і не читала давньогрецький міф. Але ВИЗНАТИ свою помилку в неї кишка затонка.Что касается т9, не нужно забывать, что эта функция ориентируется на лексику конкретного пользователя.
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
а си таки в москве
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks