не одной Евой живём))
так что нит, пакли вам не дождаться, злюка наталья
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
не одной Евой живём))
так что нит, пакли вам не дождаться, злюка наталья
Ага. Пошли шутки за 100…
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Ну косметика, не корм для рыбок, если срок годности позволяет, почему бы не сэкономить и не купить по акции несколько штук.
Деньги лишними не бывают.
Українські оператори наближаються до фіналу навчання на ЗРК SAMP/T - попереду стрільби
ЗРК SAMP/T від Франції та Італії, разом із Patriot від США, Німеччини та Нідерландів має забезпечити захист від балістичних ракет
Передача комплексів орієнтовно відбудеться наприкінці березня.
Вартість однієї ракети становить від 0,4 до 2 млн. євро.
Італійське видання Il Fatto Quotidiano у своєму матеріалі присвяченому підготовці українських військових вказує, що близько 20 операторів проходять активне навчання на тренажерах та вже готуються до практичної частини навчання, яке буде кульмінацією тренувань. Вона має пройти на спеціальному полігоні Сальто-ді-Квіра [Salto di Quirra] у Сардинії, який є центром випробувань ракетного озброєння та підготовки військових.
https://defence-ua.com/news/ukrajins...lbi-11010.html
А вот интересно,если условно завтра,ну или послезавтра ,Вам попадется какая-то новинка по интересной цене,а у вас же куча запасов,вы что станете делать?)
Скажу сразу, Вы как и любой другой человек,вправе сами решать как и куда тратить Ваши деньги. Но по- моему вот эта ,так называемая " прошивка" запасливости это ни что иное как неуверенность в собственном завтрашнем дне и собственной состоятельности.
На відміну від вашого бидло-стада я НЕ кацапка і НЕ рашистка, а ВІЛЬНА людина. Тому роблю/кажу/пишу, те що САМА ХОЧУ, а не те, що мені вказують. А ви продовжуйте, продовжуйте дотримуватися методичек - у вас це добре виходить.
А те, що про ДаВінчі на "Прямому" могли показувати годину тому чи вчора, драній курці в голову не приходить.Головне - в черговий раз обісрати без приводу.
Ой, Texture, не тратьте сили: вона ж все одно не зрозуміє. Вона навіть не знає, що таке інфляція, а про механізми того, як хоч трохи убезпечити свій гаманець від її наслідків, тим більше немає сенсу щось їй розповідати. Краще про кур з нею поспілкуйтеся - це єдина знайома їй тема.
Боже, яка ахінея!! Мільйонерів та мільярдерів зараз розірвало на шматки від реготу.
![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
П...ць! Це ж наскільки треба себе не поважати, щоб навіть не спробувати ПЕРЕВІРИТИ ту ахінею, яку написав dimon2005???
В нього не вистачило розуму забити в Гугл "Авгиевы конюшни", а навіщось поліз перевіряти ім'я "Авдей" (і, мабуть, довго довелося шукати те ЄДИНЕ посилання, цитату з якого він виставив, бо ПЕРШИМИ йдуть посилання на сайти, в яких НЕМАЄ ані слова про те, що "Авдей" та "Авгей" - ОДНЕ Й ТЕ Ж САМЕ ім'я), і стара баба теж зраділа, що знайшовся ще хтось такий самий неосвічений з нульовим айкью, як і вона.
доказывает моему т9 ,что он ошибся.Цікаво, на яких дебілів розрахована ця тупорила відмазка?
Це треба мати навіть не нульовий, а НЕГАТИВНИЙ айкью, щоб не здогадатися, що форумчани спробують ПЕРЕВІРИТИ, чи дійсно Т9 ВИПРАВЛЯЄ "Авгиевы" на "Авдеевы".
Я набирала "Авдеевы конюшни" на п'яти смартфонах (найстарішому 6 років, найновішому декілька місяців) і на одному звичайному мобільному телефоні - на жодному з них Т9 НЕ ВИПРАВИВ "Авгиевы" на "Авдеевы", навіть щось схоже на "Авдей" НЕ ПРОПОНУВАЛИ:
Але стара бабка вважає, що тут сидять лише дебіли, не здатні перевірити, тому можна їм будь-яку лапшу на вуха вішати.
Брехло.Я вот только сегодня заметила,что он в моем посте сменил " ніс" на " нос".
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
совок - это неистребимая тяга порицать содержимое чужих кравчучек![]()
Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясьи москвошвея ваша зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги
Ой,хто туд?)
А... Это местные миллионерши с прошивкой на запасливосць.)
Ну, не всім же лише лайно за курками прибирати.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks