Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2139 з 2284 ПершаПерша ... 113916392039208921292130213121322133213421352136213721382139214021412142214321442145214621472148214921892239 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 42 761 по 42 780.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    56 459

Типово

Цитата Допис від Рикошет Переглянути допис
    Говна то полно. Денег нет. А говно там не за идею воюет. Не зря там гайки закручивают для уклонистов. Про последние ракеты я не верю. А вот снаряды. Есть косвенные признаки, что недостаток присутствует. Начали качать Молдову, потому как в Приднестровье склады. Опять же замена стволов. Только Грады работают без замены, а всякие Малки нуждаются.
    И в " денег нет" я тоже не верю... Одна Саудовская Аравия закупила рекордное количество нефтепродуктов. А алмазы,которые контрабандой рекой текут за рубежи рашки,смешиваются с другими и под их видом продаются? Да куча всего... Китай тоже не за красивые глазки как уж на сковороде вертится...
    По снаряднлму голоду и технике - там этого говна законсервировано за почти сто лет столько,что ещё на лет десять хватит... Оно ржавое и даже вполне может быть почти не рабочее,но как не крути ,а устаревший Т- 62 это все равно танк и он может ехать и стрелять. И чтоб его остановить надо потратить что-то из нашего оружия и главное нужны усилия и риски наших ребят.
    К слову смотрела репортаж про их " аналогов нет" Т- 90М. Наши подбили 15 штук и один взяли более / менее в нормальном состоянии на разборку - посмотреть что оно такое. Так вот там 80 процентов комплектующих штатовские и европейские. Сама плата вроде рашистская,а начинка вся импортная. Хоть и танк пару лет как с конвейера.

Дописів
    56 459

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    А против них кто((? И где набраться((. Я об этом.

О. Опять полетели мрази. Ёжики баллистический обстрел заявили. С востока.
    А против них мы... Разные и много..
    Вот нам F 16 не дают. Говорят,дескать управлять некому. Так вот уже есть заявки бывших пилотов ( отставников) из разных стран,где они использовались,готовых на этих самолётах защищать Украину.
    Вы не видели как наши защитники нашли нашего раненого в одном из подвалов на Донецком направлении? Парень 42 суток там прятался... Вот там есть ответ на Ваш вопрос. Обратите внимание кто именно его нашел.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Тобто коли два місяці назад Залужний казав що людей достатньо,а недостатньо зброї - він помилявся?
    Чи треба було як на параші згребти всих і кинути на передову з саперними лопатками?
    Головне щоб тобі було необхідно,що ти там ,а хтось ще поки ні.
    І ще два місяці тому Залужний вибачився перед тими хто в окопах,за те,що треба притримати резерви. Вважаєш тих резервів немає?
    І про тих,хто майже рік у окопах,а тепер їх ніби раптом вирішили вчити... Саме тому і вирішили саме їх - з досвідом і перевірених у боях. Знаю такого теж зо два тижні тому відправили вчитись за кордон. Бо саме перевіреним довірять новітню зброю,користуватись якою треба вміти і мати відповідні навички.
    Що ти несеш?? Та ще й ДІЮЧОМУ ВІЙСЬКОВОМУ!! Це якийсь триндець!
    Я ж наче українською написала. І ані слова про те що підготовка базова чи ні...
    А Юрій саме про БАЗОВУ підготовку писав! Якщо ти НЕ РОЗУМІЄШ, про що пише співрозмовник, то якого хріна лізеш зі своїми повчаннями?
    нова зброя потребує нових навичок. Саме тому відправляють вчитися вже перевірених у боях людей.
    Тебе не послали? Мабуть на те є причина.
    Хамло!
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Texture Переглянути допис
    всему есть предел, хотя о чем это я(
    Немає в них меж. Не було і ніколи не буде.
    Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    о. сейчас и Юрия поучат тонкостям воевания
    Це просто треш якийсь! Доки наші форумчани, які зараз на фронті, зрідка заходили і писали ЗАГАЛЬНІ фрази, зестадо співало їм дифірамби, брешучи, як вони їх поважають і як вони їм вдячні. А варто було кожному з них не лизнути зелені дупи, як вони миттєво стали ВОРОГАМИ для зебілів, і вони тепер жбурляють в них лайно! Як я і казала, немає в них меж!
    Та просто любопытно...
    Если человека уже нет,а его ник каждый день телепают,ему,наверное и на том свете нет покоя...
    Ошибается текстура - нет предела кощунства...
    Так, згодна, немає меж конщунству вашого стада, яке БЕЗ доказів сміє називати покійним ЖИВУ людину! І ти зі своєю електричною подругою смієте мені щось про ракети закидати?
    Двое в драку а третий в.. сама знаешь куда.
    Саме тому ти завжди і лізеш в кожен діалог.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    А что мы не ратифицировали Римский статут, ниче?
    Борислав Береза
    Всім прибічникам негайної ратифікації Україною Римского статуту раджу почитати його та зрозуміти, що він може стати зручним інструментом Кремля у питанні переслідування та помсти українським військовим руками лівацьких міжнародних структур. Про це не можна забувати. І подумайте про те, чому Ізраїль та США спочатку підписали його, а потім відкликали свої підписи. Ми вже сьогодні повинні думати про майбутнє наших захисників та про те, що може їм завтра зашкодити. Тому менше емоцій та більше раціональності та прагматизму.

До істерики курки залишилося три... два... один...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Борислав Береза
    Кстати, выдача ордера МУС говорит о главном - с Путиным никто договариваться не будет. Его окно возможностей захлопнулось и единственный выбор, который у него остался это выбор между финалами Саддама Хусейна, Милошевича, Каддафи или Гитлера. Но все ещё есть выбор у его окружения. У них есть. Но не у всех. И нелепые потуги Симоньян с Захаровой поназывают главное - Кремль не был готов к такому повышению ставок. А зря. И это еще не финал. Для Кремля все может быть ещё хуже. И вот это там уже понимают. Все понимают.

Дописів
    56 459

Типово

Там вчора два п'яних дебіла дівчині нос розбили. Поліція їх затримала. Цілком можливо, що завтра їм вручать повістки,а через тиждень вони вже теж вважатимуться військовими....то ж діареіс,можеш вже сьогодні побігати і поцілувати тих дебілів в дупу,як ти любиш.
    А як і з ким розмовляти мені,я вирішу без твоїх шмарклів

Дописів
    84 383

Типово

як і з ким розмовляти мені,я вирішу без твоїх шмарклів

я люблю цих письменників-абсурдистів
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Це ти Станка з Юрієм порівняла з п'яними алкашами, яких насильно запхали в ЗСУ? Яка ж ти рідкісна гнида! Цим своїм висером ти ПІДТВЕРДИЛА, що ти РАШИСТКА! СБУ вже давно час зайнятися тобою.

Дописів
    56 459

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    як і з ким розмовляти мені,я вирішу без твоїх шмарклів

я люблю цих письменників-абсурдистів
    Навіть вища освіта не дозволяє тобі зрозуміти,що коли двоє людей спілкуються на якусь тему і в тебе є якісь свої думки з приводу цієї теми,тобі ніхто не заважає їх висловити. Та коли по суті самої теми розмови тобі сказати нічого,а є лише твоє бажання встряти і висратись з приводу того,що чиїсь думки,або те,як людина їх висловлює тобі не подобається,то просто визнай,що це не твої студенти і їм твої " оцінки" щодо розмови,яка тебе не стосується зовсім не цікаві. Як і ти сама.

Дописів
    56 459

Типово

Діареіс,залиш свої хворі фантазії собі. І ти можеш хоч обісратися,обзиваючи майже усих відвідувачів цієї теми рашистамт,чи ще кимось,та це не зробить тебе патріоткою. Ти як була,так і лишишся підстаркуватою самотньою тіткою зі справою від психіатра. Співчуваю.
    Востаннє редагував Антуриум: 18.03.2023 о 05:33

Дописів
    25 999

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    эх... была б возможность тут сделать - создатель темы в ней и модерирует... насколько б чище стало, да и модераторам работы поменьше
    а идея к слову не плохая ,раз за деньги не получается сделать "выкл" некоторым в качестве эксперимента дать право условным Юстасу и Vozarу сделать свои темы и модерировать их по своему усмотрению и через месяй посмотреть какая тема будет с нормальным общением и живая

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    а идея к слову не плохая ,раз за деньги не получается сделать "выкл" некоторым в качестве эксперимента дать право условным Юстасу и Vozarу сделать свои темы и модерировать их по своему усмотрению и через месяй посмотреть какая тема будет с нормальным общением и живая
    это не просто идея, где то я такое встречал лет с надцать назад))).... мне понравилось... реально чище... в каждой теме свои правила, но которые обязательно соответствуют буквально нескольким основополагающим правилам форума... короче - круто это
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    70 823

Типово

Как вышло что не сбили вчера на Новик?
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Эксперты еще спят, зайдите попозже)

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Кожен може модерувати свою тему наприклад в ФБ, або інсті або ще де. Я б не сказав, що то такий вже й плюс. Скоріш то трибуна однієї людини.... Майже ніколи то не цікаво, тому що всіх хто не згоден з автором на думку автора тупо банять....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

если будет так как ты шурик пишешь, тема будет неинтересни и умрет... не ну может двекалеки будут заниматься самолюбованием)))
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

если будет так как ты шурик пишешь, тема будет неинтересни и умрет... не ну может двекалеки будут заниматься самолюбованием)))
    Да. И так будет со всеми темами кроме тех, что специально созданьі для срача... Посмотри гостеаьіе. А там авторьі не банят...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    На Львівщині теж 3 влучання, пишуть в нежитлові приміщення, дай Боже щоби не було постраждалих ...
    https://www.pravda.com.ua/news/2023/03/18/7394027/

Дописів
    22 012

Типово

это не просто идея, где то я такое встречал лет с надцать назад))).... мне понравилось... реально чище... в каждой теме свои правила, но которые обязательно соответствуют буквально нескольким основополагающим правилам форума... короче - круто это
    плохая идея для политических ))
    стоит учесть, что в таких темах, для всяких там политических мнений о единой "среде обитания" для различных некоторых, правила должны быть для всех одинаковыми, а именно никак не зависеть от "парт. устава" автора ... в противном случае получим сепаратизмЪ на информационном уровне или хуже

Сторінка 2139 з 2284 ПершаПерша ... 113916392039208921292130213121322133213421352136213721382139214021412142214321442145214621472148214921892239 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті